Carrefour o comite, iar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

codruta da, mi-au facut reducere. Costa 76.9 la raft si mi-au dat inapoi 30.8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Si da, e legal. E comert, sunt convinsa ca sunt acoperiti. Si in final pretul este oricum mai mic.

Mergi la inceput

De pasti, se vindeau impreuna, casuta cu toboganul, la 500 de lei. Acum, de 1 iunie, le-am luat tot impreuna, la 330-340, ceva de genu'.
Deci ma consider multumita, nu vad nimic ilegal imoral si de competenta OPC-ului aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Nu vad de ce va agitati atat:)
Toboganul a fost la promotia de paste - 1 mai,100 de lei.
Acum e alta promotie.
Intre promotii a fost marit pretul.

Eu i-am luat fetei si toboganul si casuta si am fost ff multumita de reducere care e substantiala.
Oricum, si la pret intreg, tot sunt mai ieftine decat in magazine sau pe net.

BAZAR UMANITAR

Daca nu vezi de ce ne agitam, postarea ta este inutila
Serios !

Eu nu am bani de aruncat, bugetul e strins si da, conteaza; si mai e si o chestie de principiu. Plus ca in alte tari, strategiile astea de marketing mai sint si cernute, nu se aplica orice idee creata vine cuiva.

Da' lasa, daca tu ai avut bani de casuta si de tobogan (mai zi-ne, mai zi-ne...) ce conteaza alte aspecte?

Stii ca traim in una din tarile europene care cheltuie cei mai putini bani pe jucarii pentru copii?
Stii ca nr de jucarii pentru copii cumparate in RO este printre cele mai mici?
Uite de asta ne agitam !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, daca atat ai putut tu sa intelegi, ca ma laud ca am avut bani, asta e, n-am ce-ti face, nu pot cere omului mai mult decat poate.

Postarea mea e la fel de utila ca si a ta. Ca forumul este pentru toata lumea, nu doar pentru tine si cine gandeste ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Pisigri afla ca nu numai la Carrefour-ul din Ro se prcedeaza asa, ci si aici la Carrefour-ul din Be, si cred si in alte tari. Inainte sa le bage la promotie/solduri le scumpesc si apoi baga reducerea ..si ajungi sa le iei la pretul la care au fost inainte sau cu 10-20 euro mai mult decat pretul trecut. Ei nu pierd deloc nici cand sunt produse la promotie/solduri. La fel procedeaza si magazinele de haine/incaltaminte...Asta-i comertul..nu stiu daca-i legal dar nici nu mi-am batut capul sa fac plangere..nu mi-a convenit, nu am cumparat sau daca din greseala am fost inselata la pret, am dus produsul inapoi ..ca doar am voie.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

fetelor, nu va mai certati, macar azi, de ziua copiilor

in alta ordine de idei : nici-un comerciant nu-ti va oferi o reducere temporara de pret la un produs care este deja in oferta, cu pretul redus.

deci toboganul cu pricina intai a fost in oferta cu 99,9 lei, fata de 147 cat era pretul normal. pretul a fost valabil pana pe 29 mai.

acum, pentru cele 3 zile cu reducere 40% (30 mai-1 iunie), au revenit la pretul initial al toboganului, la care se aplica reducerea de 40% la casa de marcat.

diseara sau maine dimineata cine stie ce pret va avea acest tobogan...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

alex_andra, taman ce vroiam sa iti multumesc pentru pontul cu setul casuta+tobogan, ca nu stiam de el (si am scris in acelasi timp, nu citisem decit primul mesaj de la tine)...da' m-am razgindit. In fond, atita pot....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Eu imi aduc aminte ca acum vre-o doi ani a fost mare scandal in Romania ca inainte de reducerile de iarna majoritatea magazinelor scumpisera marfa si OPC-ul a zis ca e ilegal si s-au dat amenzi. scumpirile fusesera facute fix in ziua de incepere a promotiei (ca sa aiba de unde sa scada!).

Daca totusi acest tobogan fusese inainte la promotie, si promotia se termina pe 29, nu este nimic ilegal.

Corina sa sti ca reducerea de 40% de la carrefour se aplica tuturor produselor, si celor care sunt acum la reducere (de 10-20%). Am vazut la mai multe jucarii preturile taiate pe raft si puse altele cu 10-15% mai mici si reducerea se aplica si la acelea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Si da, e legal. E comert, sunt convinsa ca sunt acoperiti. Si in final pretul este oricum mai mic.

BAZAR UMANITAR

Nu conteaza daca in final pretul este mai mic sau nu. Ideea e ca daca au marit preturile NUJUSTIFICAT inainte de aceasta promotie este ilegal! Pretul ar fi fost muult mai mic daca redicerea de 40% se aplica la pretul de acum cateva zile. Repet, daca inainte fusese o alta promotie care s-a terminat fix pe 29, e legal. Altfel, nu.

Mergi la inceput