Buburuze de 2009 in actiune **16**
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Sal! Tastez cu Maria in brate,sa vad ce scriu! E mofturoasa, plange, papa prost. Sta sa-i sparga gingiuta.
Ema multa putere. E greu asa. Dar se pare ca nu-i pasa si e ff hotarat in decizie, atata timp cat zici ca le-a gandit din timp.
Picky imi pare rau cu nu ai pe cineva alaturi. Eu stiu cat e de greu...
Mama mea e f saritoare. E trasa si ea din toate partile, dar nu-mi zice "nu"! Are grija de bunica- 86ani, il are pe tata bolnav care e dificil, munceste la tara gradina, mai vine si la mine, mai sta cu nepotumeu de 3 ani cand maicasa e la munca. O apreciem mult! Copii o indragesc! Ea e un suflet de om! La polul opus stau parintii sotului. Saptamana asta am ramas fara bani si alimente. L-am rugat pe socrumeu sa ne dea niste oua si zarzavat- ii prisosesc ca sta la tara. Vreau sa va zic ca au trecut 3 zile si...nimic. In schimb a venit taicameu bolnav cu 2 genti de abia le-am carat! L-am asteptat in gara ca el e operat pe coloana si nu poate duce greutati. Socrii meu sunt divortati de tineri. Mama sotului e si ea cu treaba ei si cu fiicasa -numai pe ea o vede in fata ochilor, e "sfanta" ei. Din partea ei am avut parte de multe jigniri, dar ne-a facut si un bine-ne-a luat mansarda dintr-o mostenire. Fetele care mqa stiu mai demult cunisc povestea. Acum ea e la al-3a cancer in 3 ani:san, plaman si pleura plamanului.
Asta e cu neamurile...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Picky_toto spune:
Tot eu
Am revenit de pe drumuri, am luat-o cu greu pe Stefi din parc, cu plansete, tipete, tavaleli pe jos..as mai fi lasat-o dar a facut pipi pe ea si de data asta nu am mai luat haine de schimb, ca am pus-o pe olita inainte sa plecam...m-am chinuit juma de ora sa o iau si era toata rece pe corp de la udatura, am bagat-o direct in dush si apoi la somnic..iar Anna imi doarme acum la san...
Alynta cred ca-i dau Mariei toti dintisori pana ii ies Stefaniei si restul..ca noi suntem tot la 12 bucati
, 8 dinti si 4 masele, fara canini sau restul de maselute
Ma bucur ca macar ai tai te ajuta cu ce pot si ei..imi pare rau de problemele financiare pe care le aveti, va doresc sa vina vremuri mai bune si la voi in casa
. cum vei proceda cu copii in vacanta? sa iasa dintisorul fara dureri prea mari 
Ninia off mami stii ca te inteleg, sigur dupa ce ii trece si Elenei varicela va trebuie o vacanta, macar si pe aici prin imprejurimi..multumim, da o prinde bine costumasul, sper ca sa mai fie vreme frumoasa sa i le pot da ca mai am si eu cateva pe langa cele pe care mi le-ai dat tu, si pe unele nici nu le-am folosit inca.. pai pana la ura vom inchiria un loc la un camping de la mare ptr 1 sapt si poate si o sapt in ardeni ..acum sa vedem. da tot in brussel vrem, acum sa vedem la ce biserica..trebuie sa le pun pe toate la punct ca usor, usor trece timpul.; multa de sfaturi, o sa tinem cont de ele, si daca uitam te intrebam pe tine
.multi pupici si sanatate multa elenei si sa-i iasa cei 4 dintisori fara prea mari dureri 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Salutare dragelor...
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor ce s-au serbat pana acum si celor ce mai urmeaza (nu vreau sa sar pe cineva, asa ca nu mai nominalizez)
Intru si eu pe fuga la voi, v-am citit dar timp de raspuns OHA ![]()
Multumim pt aprecieri, e adevarat ca se simte ff bn la tara, e toata ziua pe-afara si rasfatatul tuturor.
Ninia are verisoare apropiate de varsta lui, dar din pacate 2 dintre ele satau in Munchen, iar una a fost doar in vizita la bunici (locuieste tot in bucuresti), asa ca e cam singurel
. Asta-i singurul inpediment, altfel totul e ok. Asa e, avem si strabunica (are 86 ani) si se tine binisor.
Ema fii puternica si ai grija de puisorlul tau care are cea mai mare nevoie de tn. El daca nu va apreciaza, nu va merita CLAR si nu trebuie sa suferi tu si copilul pt indiferenta lui. Cel ce v-a pierde e EL si isi v-a da seama cand v-a fi prea tarziu. Noi iti suntem alaturi si te vom sustine mereu, chiar daca numai cu o vb buna 
CURAJ.
Acum va las ca am o gramada de treburi (am uitat sa va spun ca ne-am apucat de zugravit si un dormitor
)
pt fiecare.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

simina si mie imi place tocanita de ceapa
,bunicul meu ii spunea stufat
,dar daca soata nu agreaza asa ceva..pai nu am mai facut de multi ani.
picky ti-ai facut de cap cu ditamai autostrada cand nu am avut eu curent,ai?
.M-au disperat astia de la enel.."lucrari programete" se numesc la ei intreruperile astea de cate 10-12 ore
.Si Miru mi se pare ca doarme putin...se culca in fiecare seara la 22:00-22:30 si la 7 e up
rare sunt zilele cand doarme pana mai tarzior.Iar ziua uneori nici nu doarme,sau 1-2 ore ii sunt de ajuns.Dar cred ca asta e ritmul ei biologic,si nu are nevoie sa bubuie mult somn
.Daaa,cunosc asa de bine gandirea asta de mi-e sila
.Sau daca in tara ai noroc de un job bine platit,dar pentru si care bagi munca de numai tu sti la ce ore vi acasa,si cand e ziua de plimbare sau facut piata,cheltui ceva mai mult decat ei..pai iar esti "vinovat" ca tu ai si ei nu.Gandire de 2 bani
.Pai e super bine pus la punct sistemul medical de acolo.Stii bine ca si noua ni se ia o contributie lunara pentru sanatate.Eu nu sunt pro spitale,dar odata pe an daca am nevoie,pai imi cer bani pana la ultimul capat de ata,chiar daca un an de zile si-au tras suma potrivita din contul meu
.Stii ce va spuneau eu anul asta in martie cand a fcaut Miru indigestie..CA sa nu mai zic ca atunci cand am facut vaccinul de 1 an..mi s-a spus la cabinet in fata cat ma costa..in euro vine 50,fara nici un fel de reducere,chiar daca era pe scheme gratuita de vaccinare
.As aca la capitolul asta mai avem de tras.
ninia off ce va chinuiti si voi
si statul asta inchisi in casa atata timp,e groaznic..te deprima la maxim.Inca putin si in curand o sa puteti sa iesiti in parc
.Tortul l-am luat de la o cafetarie de peste drum
asa ne-a si fost recomandat de la restaurant de catre sefa de sala![]()
alynta cred ca e o regula generala ca soacrele sa fie mai rautacioase..dar buni sau rai sunt ai nostri pana la urma si trebuie sa avem grija de ei,chiar daca uneori sunt mai copii de kinderii nostri
.Cati dintisori are Mariuca pana cuma iesiti?
In seara asta mergem in club..crus sau crema..nu se stie sigur,dar prietenii nostri isi vor sarbatori ziua in unul din ele.Deci e rost de distractie
Mirunel
terorista 

BAZAR
cris_82 spune:
m-am molesit de la caldura asta..si m-am plictisit...Voi ce faceti?
Mirunel
terorista 

BAZAR
Picky_toto spune:
Noi ne-am adunat de pe drumuri... nu am realizat nimic din ce ne-am propus sa facem...si am umbat si prin ploaie, cu 2 copii mici, neascultatori..aici vb de stefi...asta e e greu sa iti faci treaba cu copii dupa tine...acum sa facem ceva de mancare..
v-am pupacit, vad ca e slaba activitatea pe aici ...oare-i cauza caldura?! e asa cald la voi?! ca aici e ploaie 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
eeee... am venit si io dupa 3 zile de chiuleala si am gasit o tastarnitaaaaaa
... abia am recuperat.
mie tot nu-mi merg emoticoanele, asa ca pun ce am in fata si pot tasta
.
intre timp:
- au venit electricienii, unul a dat indicatii si a plecat, celalalt a muncit juma de zi si l-a sunat nevasta-sa ca s-a spart o teava la el acasa
... asa ca-s cu jumate de pereti sparti si cam atat...
- scolarul a termiant clasa I, cu medalie de la concursuri, 17 diplome printre care si una judeteana si una pe tara (craaaa, craaaaa) si a fost felicitat de d-l director la festivitate
,
- am inaugurat olita cu mihaita. a facut de 7 ori la olita in 2 zile, de 2 ori pe covor, 1 data la tac-su in pat si restul afara in pantaloni
,
cam astea sunt vestile principale...
am citit tot ce ati scris voi, dar e greu sa va raspund la fiecare in parte. acum plec sa-l iau pe alex de la ziua unui prieten de pe o strada paralela cu a noastra...
pe toate
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
anna-mama spune:
Pup fetele, noi suntem la mare...acum imi astept randul la dus si profit sa ma uit pe forum. Vladut e in camera la niste prieteni joaca sah 
Este super in concediu, Vladut este fff fericit si disperat dupa apa, numai la balaceala sta. In rest, papa bine, doarme bine si e cumintel.
Pup toate buburuzele si fetele 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
13+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Lali_mete spune:

Neatza!
Sunt si eu pe aici,dar nu am chef de nimic-nimic ,nu imi vine nici sa stau nici sa fac treaba,am o stare de aia iaurea
,dar o sa imi revin eu. Nu sunt in butoiul cu melancolie,doar asa,as tot merge,m-as plimba,si cam atat.
Va pupic,revin cand sunt capabila sa spun doo vorbe fiecareia
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
28+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
cris_82 spune:
sunt rupta de oboseala,dar macar va las 
.perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

...momentan sunt la cafea dar revin cand imi revin si eu din oboseala si sa-mi dreg barbatu cu o ciorba de burta ca e mahmur inca![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR