Buburuze de 2009 in actiune **16**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetele mele dragi. va imbratisez cu mare dor, nu stiu nu mai reusesc sa ma organizez, nu mai am timp de nimic, sunt intr-o continua alegratura. Gata am terminat momentan cu nuntile si botezurile pt moment, in schimb am o gaura in buzunar si o oboseala ca nu stiu cand o sa-mi revin. Am in schimb si o veste buna, am reusit sa ne cumparam bulina de taxi si nu o sa mai trebuiasca sa platim chirie 1800 ron pe luna. Bine a facut mama imprumut de la cineva suma de care aveam nevoie pt a cumpara bulina, dar asa macar stiu ca dau 1800 ron pt a da banii imprumutati inapoi nu pe chirie si apoi ramanem noi cu bulina. Sper sa fie bine si sa reusim sa iesim din datoriile astea in 1-2 ani..eu sunt optimista ca de obicei. N-am reusit sa citesc nimic din urma dar ma pun acum la citit sa vedem cat reusesc sa recuperez pana nu se trezeste Rares. Noi suntem binisor. Rares imi tuseste de vre-o 3 zile dar mai ales can e la orizontala, cand doarme. E o tuse seaca rau ii dau acum Sumetrolim si Plantusin si dc nu-i trece pana joi mergem la dr. In rest e bine, tot rau, tot cu crize si nu-l recunosc. Ieri m-a facut sa plang asa nervoasa am fost pe el, ieri a fost sub orice critica. Sper sa treaca odata perioada asta caci eu nu mai rezist, ma face de ras pe afara cand se da de pamant, imi vine sa intr-un pamant de rusine....cam astea ar fi desprer noi....cu sotul e la fel, una buna 3 rele si tot asa, mai vedem dupa ce iesim din greutati cum va fi....
In primu si in primul rand vreau sa urez La Muti ani tuturor sarbatoritilor din zielele ce au trecut, va doresc multa sanatate si tot binele din lume puiuti scumpi
ema eu cred ca te inteleg perfect ce zici tu acolo si eu la fel am procedat cu al meu l-am menajat ca doar lucra si se trezea dimineata doar eu ma ocupam de copil, noi ne certam si pe motiv de afectiune si pe motive financiare....pe undeva inteleg situatia dintre voi, e foarte greu si eu sper sa mai rezist pana ne vom reveni financiar sa mai salvam ceva dc se va mai putea...va doresc multa putere de intelegere
Simina multumim...offf cum e Andutu, sper ca pana acuma i-a trecut piciorusul si nu a fost nimic grav...si eu ma bucur mult ca am botezat, a fost divin. M-am simtit asa de bine si importanta pt micutul Felix, e frumos sa nasesti un puiut scump
Getikimi pare rau ca salopetuta subtirica e mica, voi cum mai sunteti? ai reusit operatiunea olita?
Picky va imbratisez cu drag, am vazut pozici cu voi niste scumpe, adorabile...sper sa treaca si periaoada asta grea pt tine mami.
crisam vazut si pozicicle cu Miru[oalala] adorabila si la piscinuta si noi vremmmm, si ce posetuta frumoasa are ... va dulce...chiar ce ai mai rezolvat cu actele de somaj?
Siminafoarte bun pret ati gasit distractie placuta de pe acuma
Picky asa este ai doua comori, doua frumuseti, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase. Ma bucur de progresele lui Teti, abia astept si eu sa-l aud pe Rares, el la fel bolboroseste pe limba lui toata ziua, nu-i tace gura dar in rareseasca lui, iar cu olita nu ne intelegem, vine si-mi spune kaka dupa ce a facut...iar cu ruleta foarte buna idee aveti e foarte practica, numai cu doi copii mici dupa voi o sa va fie greu acuma, dar de ce sa nu incercati nu?
Cris si voi scapati de pampers super, mama fetelor ma speriati, eu nu ma mai pot ocupa de el, eu i-am mai zis soacrei sa-l mai puna dar nu stiu dc il pune, am sa o mai intreb...chiar ati fost la plaja?
Ema sper sa-si revina al tau sot, sper din suflet. Te pup si te imbratisez cu drag si oricand dc simti nevoia sa vb stii ca o poti face...noi toate suntem alaturi de tine si nu ne impovarezi cu nimic
Sori ma bucur ca ii e bine puiului...chiar ca traiti pe picior mare, noi abia am trecut la 24
Siminama bucur sa citesc ca Andutu e mai bine cu piciorul
Emasa stii ca gandim la fel in ceea ce priveste placerile si bucuriile vietii, vreau si eu sa ma bucur de tot nu doar de copilul meu, adica sa nu ma intelegeti gresit, vreau sa traiesc viata din plin si nu sa ma sacrific mereu
mirela cred ca e un scump Radoze dar si Dragoselul mic...parca-l aud si in chineza si in romaneste...si Rares e in aceeasi faza" cu mama" pe toate, nici apa nu e buna daca vine de la tata, ma bucur ca ne-ai scris
trimit o parte din autostrada sa nu va speriati[:d] si apoi revin, ca azi mi-am impus sa citesc ca imi era tare dar tare dor de voi

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

deci revin cu a doua parte, poate asa se termina mai repede autostrazile dc contribui si eu
Pickyof ce nasol cu voma la Stefi, nu s-a mai repetat nu? E posibil sa-i fi fost rau de la drum.
Ninia te iau cu mine cand vrei...slava Domnului am incheiat momentan sirul de nunti si botezuri si sunt terminata si eu. In postura de nasa a fost super, a fost ceva divin, foarte important pt mine, m-am simtit si eu importanta pt un sufletel si sunt bucuroasa ca am putut sa-l nasim noi. ma bucur ca i-a trecut varicela micutului, tu cum mai esti?...vai nu mai vb de dulciuri la copii...Rares nu suporta dulciurile, adica pur si simplu nu mananca nimic dulce, in afara de sucuri nimic...bun, eram la mami intr-o seara si doar ce o vad cum il ia pe Rares ii deschide gura si-l forteaza cu o bucatica de cioco...la care Rares a inceput sa-si faca greata mai sa vomite pe ea. Eu o intreb ca ce face, iar ea zice ca incearca sa-i dea cioco ca ea n-a mai vazut copil care sa nu manance dulciuri si ca nu i se pare normal. eu i-am zis frumos fara sa se supere ca are vreme toata viata sa manance cate dulciuri vrea si ca eu ma bucur mult ca nu mananca si sa nu-l mai forteze cu asa ceva
Ninia ce scumpa e Elena cum papa ea inghe
Anna ce scump trebuie sa fie Vladut cum vb cu burtica, imi pare rau ca nu au trecut greturile, sper totusi sa nu te mai tina mult si abia astept sa ne dai vestea cu carut roz
Sori ai un baiat adorabil
Simina sa-ti fie de bine liftingul facial, ma bucur ca te-ai simtit bine. Si eu as vrea sa ma duc la cateva sedinte de masaj anticelulitic dar momentat este in stand by ..pupici
Mirela Rareselul e bine, multumesc de intrebare, e raut dar in rest bine, parca parca totusi umpic mai cuminte ca acum o saptamana. Sper sa treaca perioada asta de crize ca nu mai rezist cu el. Andrei este bine, azi au fost la control la Tg Mures si analizele i-au iesit bine, chistul de la inimioara s-a resorbit, la plamani nu mai are nimic, iar aritmiile de la inimioara incep sa dispara, adica respira mult mai bine. Doar ca trebuie sa se intoarca peste o saptamana din nou fiindca nu le-au putut face azi si controlul neurologic deci iar alti bani alta distractie pe drumuri, plus ca e greu cu el, a zis ca a fost foarte nelinistit pe drum si aproape ca nu a dormit deloc. Acuma sper sa vina si de la neuro cu vesti bune. Ma bucur tare mult ca ne scrii mai des, cand ne mai pui pozici cu comorile tale?
Elena va
Emasuper fata ca ti-ai luat carnetul, ma bucur mult, distractie placuta la munte...si mergi pe post de soferita? sau mai bine zis ai fost pe post de soferita ca ma gandesc ca ati venit pana sa citesc eu acum
Mady dulce, am vazut pozici cu proaspatul tunsulici, adorabil si feciorul mare e un dulce, sa-ti traiasca sunt adorabili...ma bucur ca a iesit ok controlul la ochi al sotului
Adina sper sa rezolvati si voi problemele
Picky tin pumnii sa rezolvati cu cresa, nu pot sa cred ca nu vine mama sa te ajute...vezi am simtit ca ma strigi si am venit la apel
Serialbastrecum a fost la Voronet?
cris floricica este pt donatorii din cazul lui Andrei, problema e ca eu am gresit cand am scris userul tau adminilor si nu s-a inregistrat floricica la tine si la Anna si la inca cateva fete, dar am rescris un mail si sper sa se remedieze. Sper sa nu te supiii pe mine, dar am gresit
Mirela abioa astept sa-l aud si eu!
Am ajuns pe la pagina 12 si nu mai pot de somn, e si tarziu, sper sa apuc sa va mai prind din urma. Va pup dulce si mi-e tare tare dor de voi!

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue

Azi fug pana la piata...cu ultima mea indemnizatie de mamica..ce repede a trecut timpul

simina multam,stau ca pe jar ca nu mai pot acasa...CE schema de imunizare v-a dat dr.? Miru e sanatoasa tun si nu am avut probleme cu ea,dar parca stau si eu si ma gandesc ca din toamna o sa fie ceva de furca cu ce pui de virusi mi-o aduce pe acasa
picky ai tras o ditamai lucrarea autostradala..mai ceva ca asta pe care o executra astia la intrare in localitate la mine,cica pe aicea se va face descarcarea si incarcarea pe autostradasa vezi traficul naibii.Asa ca si tine si eu am parte de remarci de genul asta din partea lor,gratuite si chiar cu extra-bonus.Problema cea mai mare e ca nici nu vor sa inteleaga ca educatia nu se face cu bataie si cu expresii de genul celor pe care le-ai enumerat si tu..asa ca iti dai seama cu cata nerabdare astept sa inceapa Miru gradinita.Sigur va prelua de aciolo niste cuvinte care nu ar trebui sa existe in vocabularul ei de la varsta astra,dar o sa o corectez.Sa mor daca stiu de ce se trezeste noaptea..inca suspectez niste maselute,dar nu sunt sigura ca nu ma lasa ma ma uit,ma musca de degete.Nu tin musai la floricele,dar e frumos emoticonul asa cu albastru..pana la urma important e ca Andrei e bine.Asa si Miru,in locuri straine se inhiba si se tine mititica si cateva ore pana ajungem acasa,chiar daca are pamapersel pe ea..clar suntem pe drumul cel bun.Nici macar la somnicul de pranz nu-i mai pun si cum se trezeste imi cere la "pishhh a bai" (pish la baie).Asa si eu sper ca odata ajunse la gradinita,va avea ce sa invete de acolo,oricum e foarte curioasa si avida de tot ce e nou.poate or sa aiba doamnele de acolo o tactica de a o face sa nu mai tipe asa si sa ma inteleg cu sectorista cum eram noi odata,pana sa inceapa iar masa-mare sa ii puna atatea coarne.Se pare ca si acolo la voi e multa nepasare din partea adultilor,si mai ales a unor cadre din invatatamant care ar trebui sa ne invetet copii valori morale bune ..nu edlasare si totalka nepasare pentru ce aplica in jurul lor
getik offf,eu ma gandeam ca ai treaba serioasa in curte, nu ca sunteti bolnavioare.Multa sanatate fata sa scapati repede de varicela si fara semne
ana stii ce am invatat?ca nu e ok sa-l foertezi..e un proces natural care implica mai multe aspercte.Lasa-l pe el sa-ti arate cand va fi pregatit sa scape de pampersi.Am tot vazut pe la TV ca iar au inceput revoltele in grecia in unele parti,sper ca voi sa nu mergeti tocmai acolo.
alynta lasa mai mami ca or creste puii si o sa vezi ce frumos e cu copilasii mai mari..acum inca nu onstientizeaza tot ceea ce fac.Stiu ca iti e greu cu ei toata ziua,dar daca vrei sa vorbesti,noi suntem aici
ema fata,pai e cam zgomotoasa intalnirea asta a lor nocturna ia sa-l inveti pe Dariusica ca atunci cand vine furis la fata noaptea,trebuie sa nu se auda nici musca.Acum e mai ok flacaul?sper ca a trecut febra si toate cele.Offf fata,nici nu stiu ce sa zic..fi tare,pentru Darius..noi iti suntem aproape
lavi ma bucur ca ati rezolvat cu bulina pentru taxi.Nu am rezolvat nimica,ma taraganie cei de la munca petru o adeverinta ope care trebuie sa mi-o dea de mi-a iesit pe ochi. Tocmai de asta nu o sa astaiu in baza somajului,ca e praf in ochi si nici sa smai stau acasa nu cvreau ca o sa o iau pe aratura intr-o zi.Nu am reusit sa ajungem la plaja,chiar nu e timp momentan,dar nu las eu sa treaca vara fara ca sa nu ne balacim si noi macar de cateva oriAsta e si marea mea problema,ca o sa incep lucrul pana cand o sa inceapa Miru gradinita si o sa trebuiasca sa o las pe mana bunicii si o sa se duca pe apa sambetei tot ceea cce am reusit eu pana acum.Cum i-am spus si Giorgianei,uneori parca bunicii sunt de pe alta planeta nu o sa le intelegem gesturile niciodata,dar nici ei pe noi ca vrem ceva mai bun pentru copiii nostri.Cum sa ma supar fata pe tine??Stai tu linistita ca nu sufar asa tare..doar vazusem la fete ca au explodat flori dintr-o data

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata fetele!

Am reusit si eu sa mai intru sa scriu cu toate ca de citit va citesc in fiecare seara.
La mine vechile probleme,marti am avut o cearta groaznica cu soacramea,iar tampu de barbatamiu statea ca mutu si nu zicea nimic,defapt la ce sa ma astept,ca de cand il cunosc trebuie sa-i scoti vorbele cu clestele din gura.
In rest toate bune...Razvan vorbeste din ce in ce mai bine,toata ziua canta "nani,nani,mami"=nani,nani,puiu mami si multe alte cuvinte ca mori de ras cad il auzi,de exemplu daca se aseaza pe un scaun sau olita sau urca o scara zice"opitaaaa"=hopa sa,e tare dulce...

Cateva pozici noi AICI

PS:va rog imi trimite-ti si mie un pm cu datele de pe contul comul ca eu am pierdut parola.

pe toate!

Razvan si mamy va

Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am ajuns acasa de o ora..bee-leaaaaa..am cheltuit multdar mi-am refacut stocurile de ce era nevoie in casa

adina mie imi spui?cel mai bine e nici cu ai tai,dar nici cu ai lui sa stati.Discutii si reprosuri vor aparea mereu atata timp cant veti locui la gramada.tare dragalas o sa fie cand va creste si o sa agite mintile feteleor.Saracul pisoi..ii facea baue sau il salva ..ceeea ce ma indoiesc.Tu ce sa mai zic,parca esti copila..nici nu zici ca ai copil

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare,
Am o groaza de treaba dar am zis macar sa intru sa va salut.
Getik-imi pare tare rau ca sunt bolnavioare!un mare sa scapati repede!
Lavi-ce bine ca ai intrat sa ne mai zici de voi:ma bucur tare mult ca ati reusit sa luati "bulina" de taxi.Cum mai e Raresel cu tusea?Lasa ca o rezolvati voi cu banii!
Ema-ceea ce ne spui tu ca ti-a zis sotul tau par a fi cuvintele unui adolescent nicidecum ale unui om matur care are un copil de crescut-parerea mea.E drept ca totul se schimba in viata unui cuplu atunci cand apare un copil,ca nu mai poti fi tot timpul dragastoasa cu celalalt si ca nu-i mai poti acorda intreaga atentie mai ales dupa nopti intregi de nesomn insa primordial e copilul.Sa stii ca cunosc si cazuri de mamici care pun in fata sotul si apoi copilul-prefera sa lase copilul in grija bunicilor si sa petreaca cat mai mult timp alaturi de sot si nu mi se pare deloc corect-cel putin pana la 1an copilul e dependent de mama si nimeni nu o poate inlocui.Oricum sunt sigura ca orice va fi te vei descurca si veti fi bine si tu si Darius.
Adina-iti repet:"despartiti-va de soacra"!Cand incepi munca?Ai un baietel tare frumos-esti sigura ca tu l-ai nascut ca sa mor daca se vede.
Cris-acu ca tot ai facut piata ia zi-mi ce gatesti azi?Eu trebuie sa fac mancare dar n-am nici o idee ce.Maine iti spun ce ne-a prescris ptr imunizare ca am uitat.

Sa va zic de la control:cica e bine copilul-ne-a "certat" ca inca foloseste suzeta drept ptr care aseara a fost prima seara cand s-a culcat fara ea-a fost tare intelegator cand i-am zis ca de acum nu o va mai primi,ca e baietel mare care va merge la gradinita.A fost cu sotul si a aruncat o suzeta la caini(una veche pe care nu o mai folosea ca nu am avut curaj sa o aruncam pe cea pe care o foloseste ptr ca nu stiam cum va reactiona la nani).Azi la pranz a adormit iar fara "dudica"(asa a botezat el suzeta) desi zicea mamaia ca a mai intrebat unde e dar si-a raspuns singur ca e la catel.
Sunt inca speriata sa nu aiba giardia ptr ca se tot freaca la nas si nu prea mananca-ii iau maine o proba sa o duc la laborator-Doamne ajuta sa nu fie nimic.
Ne-a facut schema de imnunizare,ne-a zis sa-i facem in august profilaxia cu calciu si fier si apoi in septembrie analize ca tot va fi nevoie la gradi.

Cam atat,ma apuc de treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele, eu plec de la birou sa-mi fac bagajele ca diseara plecam spre Grecia Asa ca va las multi pupici si sper ca la intoarcerea mea sa gasesc numai vesti bune de la voi, mamici frumoase si fericite si buburuzici cuminti si sanatoase, ca frumoase si destepte sunt

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 13+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Intoarsa de pe drumuri, si halesc niste paste ca la foamea care o am ...

Am fost la primarie pe o vreme foarte frumoasa..o ploaie torentiala ..da asta ii daca vb cu prietena mea ca mergem azi, azi ma fost..i-aml uat pasaportul Annei si luni merg sa iau certificatul de nastere semnat de primar ca sa i-l pot face pe cel romanesc la ambasada...imi miroase ceva pe la nas..cred ca a facut Anna ceva in pampers..o schimb si revin ..

Gata am revenit..

Ema ce sa zic mamicule ...mai e ceva de spus?! omul arata cat de egoist este si cat de mult isi iubeste copilul. El se va da mai tarziu cu capul de pereti, nu tu...acum tu trebuie sa te gandesti la puiul pe care il ai langa tien si la tine..si sa nu iti para rau nici o clipa ca ai avut o realtie cu un asa om egoist..ptr ca din acea relatie a iesit o minunatie de copil..care pe tien te va bucura toata viata...iar 'sotul' va regeta toata viata ptr ca nu a stiut sa va tina langa el. Astepti sa vezi ce-ti zice si in august..dar oricum indiferent ce va zice..ruptura deja s-a produs..si chiar daca se intoarce la sentimente mai bune...nimic nu va mai fI ca inainte...si e mai usor sa cresti un caine..decat un copil...eu iti sunt alaturi si daca vreodata ai nevoie de un ajutor, oricand draga mea
Lavi felicitari ca ati reusit sa luati bulina si nu mai platiti chirie..era mult oricum..acum sa dea dzeu sa fie clienti si sa va reveniti in cateva luni. Oau super ca lui Rares nu-i plac dulciurile, bravo lui...a mea e innebunita dupa bun..orice bun...iar eu incerc sa-i dau dulciuri facute in casa(mai rar acum) sau cele fare e-uri si conservanti ...off mamicule e greu..si pe mine m-a adus stefi de multe ori la disperare dar trebuie sa mergem inainte ca si doar perioade si vor trece
Getik off mama si voi cu varicela? dar cum de a capatat-o?! sanatate multa la micuta
Adina ce-ai facut cu job-ul? v-am vazut pozicile.. tare frumos e razvi, acolo ce vroia sa-i faca baie la pisica ? ...auzi.. o intrebare? tu sigur ai nascut? ca la cat de bine arati zici ca esti o pustoaica si nu ca ai fi maritata si cu copil ..de ce nu incercati sa traiti fara soacra? ai primit parola?
Cris bafta multa sa-ti gasesti un job bun. aoleu mama..si pe langa traficul infernal va fi si multa mizerie, praf ..ba frate da prin alta parte nu au gasit sa treaca?! vezi ca e un subiect deschis la generale.."daca am o floare albastra inseamana ca.." si am vazut ca in lista apari si tu si mai e un user cris82 si cred ca s-a produs o greseala...daca vrei scriu eu un mesaj sa le zic ..oho e mare nepasare si nespimtire si aici..si acum le vad pe toate cand am copii ca pana acum nu deschideam ochii ..deja imi e sila sincer;..

Asa si am fost aseara sa o inscriem pe Anna la singurul loc la cresa pe care-l mai aveau...surpriza...acolo sunt 3 ingrijitoare...si fiecare iti spune altfel..Adica fiecare tem inte pe fata..una zice ca au un loc liber din sept pana in ianuarie zi de zi si inca unul de doar 3 zile pe sapt, luni, miercuri si vineri..alta zice ca nu mai e decat un sg loc dar doar 3 zile pe sapt pana in noiembrie si 2 zile din noiembrie pana in ianuarie. ii sunem clar ca, colega ei a spus altfel..merge o intreaba..o auzim cand aia i-a zis colegei ei ca au un loc liber din sept pana si inclusiv ianuarie si tanti repsectiva vine si ne zice ca doar 3 ziel pe sapt au locuri si pana in decembrie...deci nu stiau sa minta ca sa ne faca sa renuntam la loc..ne-am bagat picioarele si am plecat..pai atata nesimtire si minciuna pe fata nu am vazut frate..deci auzi ceva, iti zic ceva si vine alta si-ti zice altceva..pai iti vine sa le dai palme...pe bune ca daca aveam ceva finante deoparte imi faceam cresa..doar ca nu am pregatirea necesara...deci aucm suntem tot de unde am plecat..
Am vb cu soacra mea..ar fi dispusa sa vina ptr 2-3 luni dar nu mai mult ca si asa ea din 2 in 2 sapt trebuei sa mearga sa faca controlul la ochii ca ii tot schimba tratamentul..deci sarmana cu boala, cu batranetea is ar fi dispusa sa vina sa ne ajute..iar pe cand maica mea..are trei copii de crescut cu pampers si nu si i-ar lasa ca sa imi dea o mana de ajutor..deci ce mama e asta?! ca ptr mine nu mai este..la cat ma ajutat-o si luna de luna i-am trimis bani ca sa se descurce si ea acum cand o data in viata am nevoie de un ajutor refuza sa vina...si sa o platesc..si sta in ro si se vaita ca nu-i ajung bani ca nu are de munca..si sora mea nu isi gaseste de lucru si uite asa...pai zice-ti si voi ...asta-i familie?! asta-i mama?! adica ma mai ziceam daca statea pe un salariu de 8-10 mil ptr ca-i mergea cartea de munca..dar nici macar nu i-a facut asa ceva....si nu se stie ptr ce perioada este acest job ca e acum de sezon..si daca o mai tine dupa..al meu deja nici nu vrea sa mai auda de ei..si il inteleg perfect...

are crampe micuta

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-concediu placut!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Anna concediu placut si aveti grija la voi. Un sfat, da-l pe Vladut cu multa crema si protejeaza-l de soare.. ca la un bebelus/copil 4 min la soare inseamna cat 1 ora la un adult. iar ptr cei cu pielea alba se recomanda sa se foloseasa factor 50+ si copii si adulti. Distractie placuta si asteptam pozici
Simina uitasem sa-ti raspund la intrebare.. 2 mii am dat pe caravana. Cum adica v-a certat? adica daca Stefi inca e cu suzi sa inteleg ca e rau? da ce are? ..adica de ce trebuie sa traumatizez copilul sa-i iau suzeta ca asa zice doctorul? pai daca isi suge degetul.. ca sa-i fac? o sa imi zica sa-l ung cu nu stiu ce ca sa nu si-l mai guga? sa o leg cu mainile la spate?! nu stiu dar m-a cam socat reactia doctorului..ma bucur ca micutul e bine
Ninia cum mai e Elena?

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput