Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumim, fetele, multumim, stiti voi cum ma simt... Monis Retete inteligente cu amaranth caut si eu, pana acum faceam chiftelute si paine, dar de vreo luna nu mai pot da drumu' la cuptor ca fierbem, asa ca trebuie sa inventez altceva. Despre amarant superpedi a zis ca e singura cereala care trebuie obligatoriu fiarta. Oricum, ma gandesc sa ii scriu tipei de la Casa Bio sa-mi dea retete, a scos o carte deja cu retete , dar nu gasesc amaranth in ea. Ramo vezi si tu cati copii au faza asta, eu zic sa stai linistita ca nu cred ca gresim noi. Gabitza Nu e haos in jurul ei ca sta ma-sa cu aparatul de curatat cu aburi, cum pleaca din scaunel, cum prestam o curatare urgenta, iar domnisorica se baga in vana. Gata, pe ziua de azi mi-am incheiat "misiunea", va pup pe toate Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
MAny ai facut testul la Matei Basarab? L-ai facut la urgenta? In cat timp ti-au dat rezultatul? La cate zile dela ET ai facut testul? Eu voi fi in ziua 14 de la IA.

Eu zic ca daca nu au venit rusii si mai sunt si sanii durerosi este de bine . In pofte eu nu cred, dar este o teorie a mea, nu cred ca general valabila

Eu am facut primul beta, de capul meu la 10 zile de la ET si am avut 95,35, trebuie sa fii sigura ca s-a metabolizat pregylul sau ovittrelul (nu stiu ce ai facut tu) ca sa nu dea un fals pozitiv, apoi am facut la 13 zile de la ET la clinica, insa eram mult mai relaxata avand un beta pozitiv de ziua 10. Am facut beta la Matei Basarab, cu taxa de urgenta 10 lei, am avut rezultatul teoretic in 2 ore, practic am recoltat la 8,15 si la 10 am sunat si mi-au spus valoarea. La receptie cand ceri analiza poti sa lasi adresa de mail si iti vin rezultatele pe mail, dar mai repede aflii telefonic.
Bafta multa si vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am facut Pregnyl. Deja se presupune ca s-a eliminat pana in ziua 14. Nu mai stiu exact, dar parca se elimina in maxim 10 zile de la injectie. Eu am facut-o intr-o miercuri. Deci, deja am eliminat-o din corp in 15 zile, adica maine.
Ciclul meu oricum e nebun. Nu ma bazez ca vine cand trebuie, desi dupa atatia hormoni ar trebui sa vina sigur, in caz ca nu e sarcina. Insa mi se par suspecte tzitzi. Dor prea tare... ca sa nu fie nimic.
Asa fac. MAi dau 10 lei sa aflu o data. Nu mai pot ce ma racaie curiozitatea. M-as duce acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:

Am facut Pregnyl. Deja se presupune ca s-a eliminat pana in ziua 14. Nu mai stiu exact, dar parca se elimina in maxim 10 zile de la injectie. Eu am facut-o intr-o miercuri. Deci, deja am eliminat-o din corp in 15 zile, adica maine.
Ciclul meu oricum e nebun. Nu ma bazez ca vine cand trebuie, desi dupa atatia hormoni ar trebui sa vina sigur, in caz ca nu e sarcina. Insa mi se par suspecte tzitzi. Dor prea tare... ca sa nu fie nimic.
Asa fac. MAi dau 10 lei sa aflu o data. Nu mai pot ce ma racaie curiozitatea. M-as duce acum...

Pregatim agitatele?

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Andre, minunata Chiara! Mi-a placut mult cum mananca - era o lingura de lemn aceea? Oricum, o manuia ff bine. Bravo voua!

Abia astept si eu retetele cu amaranth - multumim!

Dankutza, iti tin pumnii maine.

pumpici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Dankutza iti tin pumnii pt maine...sa fie cat mai pozitiv rezultatul
Andre superba Chiara
Ionela
Dana, Raluci vad ca ne tineti in suspans...da eu am impresia ca or sa fie roz carucioarele voastre.
Licurici ce mesteresti de e liniste la malul marii???
Vad ca vorbiti de "crize de nervi" ale copiilor... Andra inca nu face...cand o supara ceva pune botic..si plange dar la trantit jucarii inca nu am ajuns....sper nici sa nu ajungem. Sper ca cei care sunt la etapa nervilor sa treaca cat mai repede peste pentru mamici.
Si dak tot e vorba de parat...pai sa zic si eu de Andra...de cand ne-am intors din plimbare mananca fff putin...cred ca in 3 zile mananca cat manca inainte in una... si nici o mancare nu o mananca cu pofta...azi i-am pregatit 4 feluri...si nu a luat decat cate 2-3 guri din fiecare. Orice incerc sa ii dau, ia 2-3 guri si gata....si abia peste 1-2 ore pot sa mai incerc altceva. Am incercat sa o las sa i se faca foame dar in 4-5 ore nu mi-a cerut nimik...si am impresia ca imi tin copilul flamand...
Gata am parat-o destul...sper ca maine va manca mai bine...

Nu mai stiu cine zicea ca a dat stafide, masline, seminte de dovleac, migdale intrebarea mea ar fi... le-ati gasit in pampers intregi? sau complet digerate.
Monis parca tu ai avut anul trecut la mare o piscinuta/barcuta pt Iulian...iar din cate imi aduc eu aminte...era 2in 1..si pt uscat si pt in apa...mai ai vre-o poza?
Gata ma culc...ca acus e dimineata...Noapte buna

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12
Nu mai stiu cine zicea ca a dat stafide, masline, seminte de dovleac, migdale intrebarea mea ar fi... le-ati gasit in pampers intregi? sau complet digerate.

I-am dat si masline si diverse fructe uscate (smochine, curmale, stafide, goji). Nu i-am dat seminte pana acum. Nu le digera stomacelul ei. Le gasesc in scutecel. MAi ales stafidele, sunt umflate. Stii ce fac? I le tai pe jumatate, toate fructele uscate. Si nu le mai gasesc in scutecel. Le fac micute si le papa mai bine. De abia acum, i-au dat maselutele.

Perioade din astea de nemancare, am avut si noi cu duiumul. Nu ai ce-i face! Tu te enervezi la maxim si ea nu are nimic. O solutie ar fi sa lasi pe altcineva sa-i dea papa. Si iti trebuie rabdare, ca o sa treaca. Poate ii mai iese vreun dinte/masea/canin si de aia te chinuie asa. Sper sa treaca repede.

Mergi la inceput

Danku, ai fost la sange? Dar un pipitest nu ai facut?

Mergi la inceput

Valoare 2.

Mergi la inceput

Citat:

Valoare 2.

stiu ca nimic nu te consoleaza in astfel de momente, dar macar voi aveti timpul de partea voastra.

Mergi la inceput