Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Asadar am ramas si io curioasa Eu zic sa faci o eco si in tara, sa nu murim de curiozitateeeeeee

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Oricum va tin la curent din tara ca vreau sa imi iau laptopul cu mine.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Rauci,in sfarsit am trimis mail....
salutari si NB all

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ionela eu am avut scoica de la chicco rosu cu gri si cu autobaza e in stare excelenta ca am luat-o special ptr Teo. acum e la arad la nasi lui teo care n-au folosit-o a au primit o s oica graco odata cu caruciorul. daca te intereseaza spune si-ti dau pm cu adresa lor de mail ca practic scoica e a lor acum ei decid cat cer pe ea.

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

scriu de pe tel si nu stiu sa dau enter. raluci si dana felicitari ptr vestile bune. dancuta felicitari ptr pinky cand faci un test de sarcina? smara pupici la burtica sa stea cumintica. andre nu-i urgent dar as vrea detalii pe pm multumesc frumos. pupici la toate fete!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Bon soir!

Pun intai de si programez cafetiera sa o gasiti dimineata gata facuta

Nu reusesc sa tin pasul cu voi, mai exact citesc cand sunt la serviciu, dar cum nu reusesc sa si scriu doo vorbe, seara uit si nici nu am timp...asa ca

La capitolul nervi, ne incadram si noi cu brio, as zice eu din lipsa de socializare pentru ca atat sora mea cat si mama evita parcurile aglomerate...inca nu am ajuns la "bataie" dar urla, tipa si se agita cand nu faci ca el. afara masinutele altora sunt mereu mai bune/frumoase ca ale lui, asa ca simt ca am dat bani degeaba pe ele...
am fost si la o nunta in we, s-a vrut a fi prima noapte fara mine, nu am reusit decat pana la ora 3, a plans si s-a trezit, nu a adormit nici leganat, asa ca nu mai stiu cum sa procedez, avand in vedere ca mai avem ceva evenimente vara asta.
concediul este tot nestabilit, eu sunt tot la mama, pe 30 iunie se termina si delegatiile sotului (pana in septembrie)
sunt cam somnoroasa, nu mai pot nici sa tastez langa alex ca se foieste, asa ca ne mai "Auzim".

va pupicesc de va albesc, fara exceptiuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneatza

Este pentru toata lumea???

Cred ca am rezolvat problema cu scoica. Deocamdata o declar rezolvata. Multumesc tuturor. Daca se schimba ceva anunt

Diana, incantata sa ve revad. Multumnesc de oferta

Am fost ieri la tata si l-am gasit mult mai bine decat sambata. M-amn intors mult mai linistita. Nu-l voi gasi mereu asa dar am sperante de care sa ma agat acum. Stiu ca poate fi si bine si ... face bine la moral.

Sper sa ma linistesc incet incet... chiar daca de tot n-am sa reusesc.

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
dancuta felicitari ptr pinky cand faci un test de sarcina?

Maine ma duc sa fac BHCG. Maine e ziua 14 de la procedura. Mi-e o frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza, tin pumnii stransi tare sa iasa un rezultat mare la bhcg! Ceva simptome?tatzi?

Diana, mai povesteste de voi ce mai faceti, despre acomodari, ce ati mai vizitat, cred ca ai o groaza de zis.

Lylyana, vazut pozici cu Alex pe la petreceri, vad ca era de gascaMa bucur ca te-am citit!

RamoniXX, eu zic ca soricelul nu e de dus la psiholog, la ce sa te duci?? sa iti spuna ca e doar o etapa?Eu cred ca comportamentul lor depinde foarte mult si cat de temperamentali sunt.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fac incalzirea ptr. maine , hai Dankutza

Mergi la inceput