Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Dau o proaspata, pentru doritoare.

Monis multumesc pentru oferta de camasuta. Inca ma mai gandesc ce sa-i cumpar. Nu sunt foarte hotarata. Ieri de ex ma gandeam sa-i iau camasa roz ca si la tat'su.

Dana am vazut si eu pozele cu costumasul lui David. Este forte frumos, dar pentru moment mai caut. Mai aman inca, deoarece trebuie sa facem o plimbarica pe la Cluj, si poate acolo o sa vad ceva ce sa-mi placa/ sau sa-i fie bun. Si marimea este o problema. El are undeva in jur de max 10 kg, si vreo 75 cm. Mai degraba gasesc unul de botez. Felicitari pt bb miscaret.

Dankutza, in curand va alerga Pinky, de nu-i vei mai putea numara pasii.

Ancutza, va urez multi si frumosi ani de casnicie.

Smara, stati cumintei la caldurica. Si eu am stat ultimele doua luni la pat din motiv de col deschis. Contractii n-am avut nici cand trebuia sa am

Noi ne pregatim de plecat la tara, de data asta mergem la bunica la tara, unde este o piscina, si speram la o balaceala.

Va urez un weekend placut tuturor!

Edit: Andrei se trezeste in jur de ora 8.00, se culca pe la vreo 23.00, iar ziua doarme vreo 3 ore (ieri a dormit cinci ore la amiaza, spre disperarea soacrei, care astepta sa se trezeasca), cu vreo 2 treziri de tzitzi, iar noaptea inca fara numar.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari pela amiaza fetelor,

Raluci, imi poti da pe Pm o adresa de mail... vreu sa-ti trimit ceva inainte de marea vizita...
Si eu am facut injectii de maturare a plamanilor,pt ca Eva,incepand cu sapt 34 s-a gandit sa aiba un fel de restrictie de crestere, nu mai lua in greutate,iar doctorul meu a considerat ca,in functie de parametrii Doppler oricand poate face cezariana si e bine sa fim ok.
Am nascut la 37 sapt, probleme cu plamanii absolut deloc, ca si David by Miany termoreglarea a fost buba(1940 si 2140 grame la nastere)
Pinky...... asta-i inceputul.....daca va fi ca Eva, care nu sta un minut intr-un loc....
Ancutza felicitari la multi ani inainte
Monis, eu nu H sambata dimi...party

Avem si noi in aug si sept 2 nunti consecuticve,sora si verisoara... e devreme pt tinute, eu tot sper sa mai slabesc pana atunci
bag un aspirator si poate revin....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Declaram deschis sezonul de pictat peretii... deocamdata cu creta. Cat au avut doar creioane colorate,nu s-a pus problema, erau super multuuti cu foile,agendele si cartile,aveau suficient material de mazgalit. De cand cu creta, dupa ce cam 2 zile s-au multumit sa deseneze pe gresie, ei ...astazi nu a mai fost ok,mult mai interesant a fost mazgalitul mobilei din bucatarie si apoi al peretilor

jur ca vaca aia de o fierb eu a murit de batranete bang]

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
A mers 18 pasi nesustinuta.

rares - living on the edge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

www.reclama ilegala - xxx/la_treizeci/anticonceptional-pentru-barbati-efect-100-timp-de-10-ani/" target="_blank">hehe

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Salutare

Dozz te anunt ca nu stiu ce facem dupa masa, dar e f posibil sa ne vedem.

Dymomo imi pare rau de soacra ta, asa cum este ea... SPor la treburi si tine-te tare .

Ionelooo am calcat. Eu. Cu mana mea . (de spalat am spalat miercuri ca nu cumva sa uit si sa spal joi ). SI tu sa te tii tare, da? Pana sambata. Si dupa aia.

Simina am trimis si noi niste banutzi .

Smara hai ca poti!! sa ne dai vesti bune te rog si ma rog!

Ancutza sa aveti ani frumosi inainte! si sa faceti fratiori / fratioare frumoase Sabinutzei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

www.reclama ilegala - xxx/la_treizeci/anticonceptional-pentru-barbati-efect-100-timp-de-10-ani/" target="_blank">hehe

Eu sunt curioasa, chiar daca ar trece toate fazele posibile de testare, cat la suta din barbati ar fi de acord sa faca injectia asta.

Ma duc sa ma lupt in continuare cu aspiratorul

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Si sa ma laud si eu putin: aseara l-am simtit ptr prima oara pe bebe miscand.

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Ieri ne-am depasit recordul. A mers 18 pasi nesustinuta. Totusi eu in spatele ei, in caz de prabusire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Simina, si Amalia e din ce in ce mai capricioasa cand o scoatem afara, daca nu o las sa mearga unde vrea ea, sau sa se aseze prin balti/ borduri si o iau, urla si se zbate de zici ca o taie careva

idem

Citat:

Dar ieri a luat si ea doua bufuri de la un baietel care in loc sa o mangaie, a impins-o!

------asta face ea

Da hai sa o laud putin. D-aia am si parato aseara, sperand sa 'se simta".........eeee astazi a fost o dulceata, numai lapte si miere cu copii, ba chiar ne-am plimbat amandoua de manutze

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis, foarte tare metoda contraceptiva pentru barbati!
Io de calcat calc mai ales cu picioarele( cand merg, adica si eu calc foarte rar rufe) , dar rufele sunt calcate cu fierul de calcat... zic eu ca mana e mai putin vinovata ( merge???)

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu

Mergi la inceput