Prietene la bine si la greu - 122
Raspunsuri - Pagina 10
smaranditza spune:
Seara buna si de la o bortoshenie care tocmai a inghitit un pumn de pastile si asteapta sa ii treaca contractiile.
Am scris pe mailul comun nr meu de telefon.
Ancutz, multumesc ca mi l-ai dat pe al tau.
Aseara am terminat de recuperat din urma, dar neuronul meu gravid mai tine minte doar doua lucruri: incurajarile/rugaciunile voastre, gandurile bune, (pt care va multumesc din suflet) si intrebarea lui Dozz despre hrisca.
Parca Monis a si raspuns la ea: si eu o dau tot asa - fiarta cu diferite legume/carne sau lasata la inmuiat peste noapte o dau cu fructe, iaurt, lapte.
Licurici, cu somnul noi stam cam asa: seara la 21.00-21.30 (cel tarziu) adoarme pana dimineata la 7.30-8.00 (acum vreo doua saptamani era sarbatoare daca se trezea la 7.30...). La amiaza, cum spuneau si fetele, doarme prima ora foarte profund, apoi incep frichinelile. Unoeri reusesc sa-l adorm pt inca vreo ora - si se vede ca are nevoie de ora aia in plus de odihna, alteori mai doarme 20-30 de minute si se trezeste maraind, de ne capiaza de cap cateva ore bune.
Ma intrebai de ajutoare: pana acum s-au randuit soacra si cumnatele (cate o zi - doua), dar de luni va veni mama mea pentru o luna de zile. Nu-mi va fi usor, pt ca avem pareri ff diferite despre cresterea si educatia copilului . Ii voi tine instructajul la sosire si apoi voi incerca sa ma relaxez si sa mai trec cu vederea (sper sa si pot... ), pt ca asta ar fi deocamdata solutia cea mai buna pt noi.
La tine cum e cu ajutoarele? Ca tare te mai invidiam +++ pt timpul ala de plimbare de dimineata (rechinasa+bunic).
Ai grija de tine si bebe....sa nu ajungi ca mine.
Dankutza, lapte de vaca ii dau (pasteurizat + lapte vaca de la bunici - din cand in cand).
dymomo, mersi tare mult ca mi-ai scris. Deci tu ai luat mai mult Gynipral decat voi lua eu, si totusi nu ai un copil "drogat". Am notat; bun de inchis gurile.
Cand ai timp, imi poti spune, te rog, cum e cu injectia aia de maturare a plamanilor? Se face in sarcinile cu risc, unde doctorii considera ca nu prea sunt sanse sa se ajunga la termen? Sau cum?
Si daca fac injectiile alea si totusi, cumva... ajung la termen, este vreo problema cu bebe? Adica, pot sa fie daunatoare in cazul in care nu se naste prematur?
Stii tu...speranta moare ultima... si eu inca mai sper intr-o minune... (sa ajung in luna a9-a).
Dozz, si eu am luat mult No Spa in sarcina cu Timi; zilnic, pana in luna a-9-a.
miany, deci nu te-a ajutat Gynipralul? Mai, se pare ca nici pe mine acum, ca tocmai m-au luat niste contractii de sunt uda leoarca. si toata ziua am stat in pat.
Va pup, ca nu mai pot scrie. Cred ca sun medicul.
Mami de Timi nazdravan si 31+
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Seara buna si de la o bortoshenie care tocmai a inghitit un pumn de pastile si asteapta sa ii treaca contractiile. Stii tu...speranta moare ultima... si eu inca mai sper intr-o minune... (sa ajung in luna a9-a). |
Sa dea Domnul sa ajungeti cu bine in luna a 9-a
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
miany75 spune:
citat din mesajul lui smaranditza [miany, deci nu te-a ajutat Gynipralul? Mai, se pare ca nici pe mine acum, ca tocmai m-au luat niste contractii de sunt uda leoarca. si toata ziua am stat in pat. Va pup, ca nu mai pot scrie. Cred ca sun medicul. Mami de Timi nazdravan si 31+ |
smara ,din pacate nu m-au ajutat...eu sper din tot sufletul ca la tine sa functioneze si ma sa fie asa cum iti doresti!! sper sa citesc cat mai curand ca lucrurile merg bine ptr.voi!!! te
aaa..despre injectiile de maturare pot sa zic doar ca mie mi le-au facut atunci inainte sa nasc...prima doza cu 12 h inainte ,iar cealalta cu vreo 3 h inainte de nastere...david a respirat bine de la inceput (nu a fost nevoie de O2 ,i-au pus in prima ora preventiv) desi s-a nascut la 34 sapt.si 5 zile...la noi,problema a fost de termoreglare( a avut fix 2kile)....
imi vei fi in ganduri si rugaciuni acu la ceas tarziu ...fii tare,mami!!!
va pe toate!! noapte buna!!
Ancutza_Bro spune:
neatza
nu stiu daca a dat cineva , dar mai dau si eu un rand
azi sarbatoresc impreuna cu domnul sot 5 ani de cand ne-am casatorit
Smaranditza sper sa fie bine pana la urma...ne rugam pt tine, sa mai stea fantomita la caldurica putin si sa vina pe lume sanatoasa
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro neatza nu stiu daca a dat cineva , dar mai dau si eu un rand azi sarbatoresc impreuna cu domnul sot 5 ani de cand ne-am casatorit Smaranditza sper sa fie bine pana la urma...ne rugam pt tine, sa mai stea fantomita la caldurica putin si sa vina pe lume sanatoasa Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
La multi ani fericiti, sa va iubiti mereu sa mai faceti copii frumosi
Neatza, dau si eu un ceai Smara
Simina nu te impacienta pana la 2 ani este perioada in care datul cu fundul de pamant este ceva normal, insa ai grija la certat/batut ca nu e ok, oare cand se loveste de ceva bate locul respectiv, daca da atunci de acolo se trage.
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
ionelamaria spune:
Mneatza
Azi am o stare proasta rau! Nu am niciun motiv suplimentar dar simt o agitatie grunta si o neliniste asisderea, evident, nemotivate rational. Nu stiu ce am deloc. M-as culca inapoi sa ma trezesc altfel.... da pitix deja escaladeaza tot ce prinde prin casa... asa ca somnul e doar un vis cu ochii deschisi
Sa aveti o zi linistita
Ancutz si sot de Ancutz!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu
laurairina13 spune:
Neata!
La multi ani fericiti si muuulti Ancutz si zmau de Ancutz!
Ionela, ia vezi cum lucrezi tu la pisic, ca mie imi miroase a depresie prenatala..Si eu am stari de tot felul, cateodata incerc sa le temperez singura caci sunt constienta ca tine de mine sa ma ajut..
Simina, si Amalia e din ce in ce mai capricioasa cand o scoatem afara, daca nu o las sa mearga unde vrea ea, sau sa se aseze prin balti/ borduri si o iau, urla si se zbate de zici ca o taie careva. De batut copii nu inca, ea momentan imparte covrigul din mana cu ceilalti copilasi din parc, se duce si le vara cu forta covrigul/biscuitele in gura, sau ii sterge la gura cu servetele. Dar ieri a luat si ea doua bufuri de la un baietel care in loc sa o mangaie, a impins-o..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ionelamaria spune:
Licurici, tinand cont ca azi venele mele par mai lungi decat trebuie si eu spun ca miroase e depresie... da nu o las sa se instaleze... merg la piscina ( acoperita , bre, ca gravidele nu au voie la soare) si gata. Cred ca e starea de neliniste datorata faptului ca nu am certitudini legate de cum ii e tatalui meu in noua locatie. Pana maine seara.... trebuie sa rezist. Cred ca azi am sa scot ceva acuarele... bla-bla... si ma apuc de facut o "jucarie" (masca) pentru nepotica la serbare . Poate asa mi se vor scurta singure venele
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu
douradoudou spune:
smara sunt la pagina 4..dar m-am enervat cand am citit ca ti-ai zis ca poate sa se nasa dac are deja 1200..eu iti spun din experienta ca nu e bine sa se nasca acum..plamanii nu sunt dezvolatti la varsta asta si multe altele ..cat despre medicamente, eu zic sa iei ce aspus doctorul,astea nu il afecteaza pe bb..si stai cum a sus pe stanga..hai ca mai ai putin..mai rezista un pic s gata , o sa fie bine..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
dana n. spune:
Neata!
Smaranditza, Doamne ajuta ca bebita sa stea cat mai mult la mami in burtica la caldurica.
De cateva zile ma tot supara si pe mine o durere de burta...parca mi se si incordeaza usor muschii...oare sa fie contractii? Eu am programare luni la medic, sper totusi sa nu fie contractii.
Ancutza, sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.
Miany, ce blond frumos ai tu acolo
cat te mai inteleg in legatura cu migrena asta...
Raluci, te asteptam cu vesti bune. Poate tu ai noroc si afli si sexul. Eu imi pun sperante in controlul de luni, cu toate ca stiu ca sunt sanse slabe sa imi spuna. Dar daca nu imi spune nimic acum urmatoarea programare o am pe 14 iulie, dupa ce ma intorc din tara...si ma roade curiozitatea...
Dymomo, multa putere
Ionela, iti trimit o imbratisare calda si tie.
Cristina, tot cu umblatul dupa rochii si costum ptr David m-am indeletnicit si eu in ultimul timp(pe 9 iulie are fratele meu nunta). Eu i-am gasit aici un costumas dragut lui David...daca vrei iti pot lua si ti-l aduc cand vin eu in tara, adica luna asta pe 18 sau ti-l trimit de aici prin posta) Am scapat si cu rochiile mele: mi-am gasit una draguta ptr ziua iar seara o voi purta pe cea cu care am cununat anul trecut.
Si sa ma laud si eu putin: aseara l-am simtit ptr prima oara pe bebe miscand.
toate fetele!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+