Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Alina, postasei si ai sters mesajul?
Mai sa cred ca incep sa am vedenii. Oricum ma pregateam sa iti zic ca asta e spiritul. ![]()
Roxana_G spune:
Dar ce faceti doamnelor, nu trebuia sa fiti la Cocor?
Eu imi astept copiii la birou, nu stiu cum de s-a incurcat putin programul. Nu stiu daca sa bagam un Herastrau sau un mall, sau ambele...Inca mai cuget.
Pana una alta trebuie sa inchid pe aici, va doresc seara frumoasa!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Ia spune draga Yaia, ca nu ma supar si nu pot sa te las roasa de curiozitati. Ca sa nu consumam cerneala pe harie, nu Tomita e faptuitorul. Oricat as fi vrut sa am o familie normala, nu cred ca as mai fi putut-o avea langa el. Chiar sambata am fost la un botez, eu cu al meu si el cu a lui. Nu era nici Flori, nici Carmen, era o prospatura. Mult sub nivelul lui, dar nu trebuie sa o pup eu, nu?! Asa poate si de Mariusica al meu multi zic ca meritam mai mult sau puteam mai bine. Gura lumii sloboda... Important e ce simt eu. Iar eu simt ca omul asta e pentru mine. Nu mai cred in din alea cu pana cand moartea ne va desparti, dar asta nu inseamna ca mi-am pierdut increderea in toata lumea. Ca barbatii e toti niste porci, o stiam si inainte de caterinca cu B... Yaia, te mai roade ceva? |
Annisio, sa traiasca Mariusica, dar si mai si sa traiesti tu, Yanis si Bebedoi!
Curiozitatea mea era mai mult legata de masina de pe ulita...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Annisia spune:
Ce vulpe sireata esti Yaioooo... Eheee... Si daca iti povesteam de masina, o dadeai ca ti-e dor de B... No bine.
Nu stiu care masina si care ulita, dar nu sunt genul care s-mi fac poze cu masinile misto de pe strada. Ori era a mea, ori a cuiva venit in vizita, ori facea parte din decor pur si simplu... Eu am doua masini, una mica si una mare, ambele negre. Inainte aveam trei, dar jipuletu i-l lasai lui Tom, sa agate si el ceva... Eu am reusit si fara. Hahahaha...
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (5+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
SabinaY. spune:
Annisia zau ca-mi vine sa te iau in brate si sa te pup (ca la greci asa, cu mult foc). 
SArcina usoara doamna, si un bebe cel putin cum este Yannis. Sa ne arati poze cu burta, cand o creste, am o nostalgie cand imi amintesc de pozele tale cu bb la purtator.
Eheee, ce veste buna domne'
mandarinutza spune:
Annisia, felicitari pentru sarcina! Sa aveti o fetita frumoasa si cocheta ca mami!Ce veste minunata ne-ai dat. Fiind si ziua de 1 iunie, cred ca toate mamicile s-au emotionat, s-au gandit la momentele in care au aflat si ele ca vine bb1 sau 2 sau 3, eu tare m-am emotionat. ma bucur ca ai impartasit cu noi acest moment si va doresc sa fiti fericiti si sanatositoti 4.
mandarinutza spune:
La multi ani tuturor copiilor!
Noi nu am mai ajuns azi la MTR, caci Antonia a facut conjunctivita, asta e, mergem cu alta ocazie. Sper sa fie bine pana sambata cand ar trebui sa plecam la o nunta in Valcea.
Erina spune:
Buna seara!
Annisia felicitari pentru sarcina. Esti prototip si de mami de fetita asa ca eu zic ca fetita va fi!
Roxana, care Cocor ca am fost doar trei, eu, Luiza si Mariana. A fost foarte bine desi am ajuns tirziu. Daria a dansat, s-a alergat cu Eliza, s/a jucat cu Maria, Daniel iar eu am am schimbat o vorba doua cu mamicile grozave.
Luiza, Mariana sper ca nu v-a prins ploaia, noi am reusit sa fugim din calea ei. Daria cu siguranta isi va aminti cu placere intilnirea. Deja spunea, fetita aceea Maria a fost si in parc. 
Dimineata am fost in AFI ne/a speriat cerul cenusiu si nu am mers la MTR. Daria s-a distrat foarte bine,, a avut o pictura superba pe fata, ne-am intilnit cu tati si am mincat impreuna, noi fetle ne-am cumparat costume de baie iar David slip. M-am rasfatat cu sushi si m-am distrat si eu prin ochii copiilor.
Pun acusi ce am gasit in pungile de la DC.
Eu una m-am emotionat cind am vazut petrecerea in direct pe monitoarele de pe Cocor. Spatiul a fost putin cam mic si oarecum incomod dar organizarea foarte buna cu programe diverse din cit am putut sa vad.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
lucrusoare de la sponsorii petrecerii de 1 iunie organizate de catre DC> http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/DSC03761.jpg
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
papanash spune:
fetelor, ati disparut rapid !
am sosit la Cocor pe la 7.30, obositi dar dornici de inca o petrecere. Am zarit-o pe Luy si Mariana, am plecat dupa voi si in calea nostra au aparut motociclete, la care a fost musai sa ne oprim, asa ca v-am pierdut... cum in tel nou nu am numerele voastre, nu v-am sunat. am ramas acolo pana la final, si am plecat cand a incaput furtuna. Imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )