Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabriela77 spune:
Neata, mamici! O duminica superba sa aveti!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cecilia, va pupam, vacanta frumoasa. Poze abia luni pot vedea, de la birou. Alina, noi stam in Village, la NY. E mai comod de ajuns si ne am obisnuit acolo. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
mai am mult pana la vacanta...o astept( de pe 17 iulie abia)

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui cecilia L mai am mult pana la vacanta...o astept( de pe 17 iulie |
Pai vacanta frumoasa baiatului, ca de el era vorba in propozitie
Gabriela77 spune:
Hei, a venit vacanta? Toata lumea e la Disneyland???? helauuuuuuuuuuuu
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Nuuu,noi suntem la PN. Tocami ce am revenit de la tara, a fost magic pentru Daria, a cules capsuni, mazare frageda, fragi din padure,a vazut animalute, s-a jucat cu verisoara de visrta ei. David in elementul lui total. Eu m-am bucurat de compania buna, mincare proaspata si miros de iasomie.
Am rezolvat si tot ce aveam de rezolvat, maine merg la coafor si mani-pedi apoi din nou in Bucuresti.
Sa aveti o seara frumoasa!
Yaia spune:
Neata!
Erina, Roxana, mersi mult! Exact informatiile de care aveam nevoie, acum sunt pregatita sa aleg si sa nu ma las pacalita!![]()
Ultima saptamana inainte de vacanta! Yuhuuu! Sa fie una buna pentru toata lumea!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Buna!!!
Alina te imbtratisez!
Yaia ma bucurcati-am fost de ajutor. Si pentru noi tot o saptamina inaintea vacantei asa ca degeaba ma laudam ca vin sa te vad la hotel![]()
La PN ploua marunt, copiii dorm. Va las: www.youtube.com/watch?v=5KkWGy7W3_o" target="_blank">Coldplay_Clocks
carpatina spune:
Erina, pana la urma ai schimbat scaunul de masina?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina , maine merg la coafor si mani-pedi |
pai la coafor nu e inchis?
La noi cand e zi libera.. e libera de tot.. dai cu tunul si nu gasesti ceva deschis.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)