Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 11
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Ba ai mei chiar sunt cei mai buni si nimeni nu i cunoaste mai bine ca mine. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
si al meu la fel

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Of, of, ce rau imi pare pt actele pierdute, Roxana
Stiu ca e multa umblatura, nu de alta...of, of!
Am uitat sa va spun, am inscris-o pe Sara la biblioteca, un succes total. Ce mandra e de legitimatia ei. Imprumutam la greu carti si DVD-uri, citim si acolo destul de mult, iar o data pe saptamana este ora povestilor cu invitati speciali. Foarte frumos. Sara e incantata. As duce-o si pe Sofi, dar mai asteptam putin sa nu roada cartile![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
alinkav spune:
Gabi, ce frumos!Bravo Sarei ca ii place, e un mare lucru!
Rox, sper ca te-ai linistit!
Adi, hai ca esti tare!
Pe mine m-a cuprins lenea, si am apelat la electrostimulare, impachetari, masaje!Deja sta fusta altfel pe mine!Succes mai departe!
alinkav spune:
Am fost ieri la evaluare de la FTK ptr Alex, nu voi insira pe aici despre progrese
, doar un lucru ce mi-a zis instructorul lui "aveti de ce sa va mandriti!"![]()
![]()

luy spune:
'Neatza !
Rox 
Adi
pentru stilul tau de viata. Mi se pare minunat ca aveti unde sa lasati copiii cat sunteti voi la gym
.
Gabriela, e grozav ! Imi tot povesteste prietena mea din State cum o duce pe fetita ei de 2 ani si jumatate la biblioteca, la 'story time'. Oare in Bucuresti o fi asa ceva ? Hmmm...
Pupam soricelul de biblioteca ![]()
Erina, Mariana, aveti ceva impotriva sa trimit o poza-doua de la intalnirea de 1 iunie pe adresa lui alinuk ?
Va doresc un weekend frumos ! Maine mergem la aniversarea finutului nostru care implineste 6 ani, iar duminica vom fi cu socrii, se intorc sambata seara din croaziera
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Am fost ieri la evaluare de la FTK ptr Alex, nu voi insira pe aici despre progrese ![]() Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Bravo, Alex! Bravo, Alina!
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Luiza, ce weekend plin!Distractie frumoasa si sanatate!!! Si noi avem duminica nunta!
Probabil ca in Bucuresti exista biblioteci mult mai complexe si specializate pt copii
Elena, salutari la voinici!

Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Sabina spune:
pai mai Alinuta, noi de ce te baraim aici ca niste babe pisaloage? tocmai pt ca stim concluzia de la FTK :)
Asa cum avem randare cu ei sa mearga, sa manance singuri etc etc, adica nu ne suparam/dezamagim ca nu au mers la 8 ;uni primii, ci ii asteatm in rimtul lor, asa e si cu atentia si concentrarea. catinel catinel :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui alinkav Am fost ieri la evaluare de la FTK ptr Alex, nu voi insira pe aici despre progrese ![]() Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Felicitari!

Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui alinkav Rox, sper ca te-ai linistit! ![]() |
M-am linistit. Am in fata 2 certificate atomici noi noute, scoase pe sub mana in numai jumatate de ora (am eu o vorba cum ca nu poate sa imi zica cineva "nu" atunci cand imi propun ceva). Din pacate la pasapoarte nu mai ajung pana revin din delegatia de la Roma, dar oricum sunt mandra ca am rezolvat atat de repede. Daca nu apar in 2 saptamani le voi scoate si pe celelalte.