Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia tin pumnii la oncurs, te poate anunta mai tirziu.

Erina, nu cred! Cred ca v-am dezamagit! Potul tot creste, deci cred ca nu am ghicit corect.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
M-am gandit pana la urma ca e suficient sa stiu eu asta, ca ai mei sunt cei mai cei!

Nu stiu ce stii tu, dar eu am ghicit din postarile tale ca Alex e un baiat super istet si ambitios, ca Olivia nu se lasa mai prejos, ca tu ii iubesti si esti mandra de ei si ca o sa mai ai nitica rabdare pana sa ii ceri lui Alex sa faca perfect la concursuri.

Mergi la inceput

Sanatate multa Antoniei si Emei si lui Seb!

La multi ani Rodica si Alina! Sanatosi si plini de surprize placute!

Roxana, e momentul pentru o curatenie generala la birou, in masina, acasa! Doar asa apar. De multe ori, eu gasesc lucruri ratacite refacand traseul. Ma muncesc si imi amintesc ce am facut exact de cand le-am vazut ultima data si de cele mai multe ori apar...Sper sa rezolvi repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Aseara Maria a cazut lata, nu a mai vrut sa faca baie si a adormit singura, pana sa ajung eu la ea . Dimineata ii dusese cu gradinita la un spectacol de teatru la Sala Polivalenta, seara am luat-o la Cocor... A avut o zi plina

as fi vrut si eu sa pice si ai mei lati. Am scapat neprinsi de ploaie, insa s-au alegat si-n autobuz, si inca vreo 3 ore pe-acasa. Eu am adormit pe la 12, mi-a zis mama ca la 12 jumate Daniel era in fund langa mine si ma veghea, povestind pe limba lui probabil de fetita cocheta era Daria , ce cuminte era Maria si cine a castigat cursa de masini cu David.

Mi-a parut bine sa intalnesc frumoasa familie a Erinei si sa o revad pe Luy. Pacat ca am ratat-o pe Papanash (poate data viitoare nu mai ratam ). Cam scurt timpul de socializare intre mamici .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunt acasa, obosita de intors totul cu fundul in sus si amarata rau. Sunt asa suparata ca nici sa plang nu pot. Am intors totul, nimic! Asta e, mi am gasit ocupatie saptamanile viitoare sa umblu dupa acte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, cum spunea Yaia refa traseul.

Luiza, Mariana, David a adormit in masina, l-am transferat in pat si s-a mai trezit abia la 1.30.

Daria a mincat cina si s-a culcat pe la 10.30.

Frumoasa cartea cu CD. Aseara aveau oferta, nu stiu exact cite volume 10-12 la 90 de roni-La un show pacatos.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rox, de ce nu le cauti la birou? Sau in masina... Si eu obisnuiesc sa mut lucrurile de colo colo si imi spun in mintea mea deseapta ca le pun undeva unde cu siguranta ca le voi cauta. Deci daca am apucat sa spun asta, e clar ca le voi gasi peste 10 ani, cand nu mai am nevoie de ele...
Nu te descuraja. Mai incearca. Tebuie sa fie pe undeva.

Yaia, acum am pricipit. Mai greu, dar iote ca daca mi-ai numarat pe degete, am percutat. HIhihihi...

Pupici!!!

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (5+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Macar sa nu le mai gasesc sa ma oftic daca apuc sa fac altele. In fine...
Multumesc pentru sustinere si incurajari. Pur si simplu nu sunt, nici in masina, nici acasa, nici la birou. Deja m am consolat ca voi avea acte noi, si mi se pare cool. Mai putin amenda, dar nimic nu e perfect. Deci maine ma voi infiinta la primaria sectorului 5, care este , si voi depune cerere pentru certificatele copiilor care sunt vitale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Inca una si ma duc... Adimercedes, in timpul orelor cu sotul la gym cu cine stau copiii? Sa nu zici ca gymul are si loc pentru supravegheat copii ca-mi fac bagajele si emigrez..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, ba da , gym-ul are spatiu special pt copii, o camera plina cu jucarii, o camaruta gen cubby house, spatiu pt bebelusi, TV, toaleta, chiuveta, masa pt colorat etc. Altfel nu m-as fi dus acolo, ca nu aveam ce sa fac cu ei 2-3 ture pe sapt cand am fitness la ore cand ei sunt treji . Lisa si Adam adora sa mearga acolo, Lisa ar merge in fiecare zi . Azi dimineata s-a suparat ca i-am zis ca azi nu mergem, poate maine dupa-amiaza, depinde cum ne organizam maine dimi.

In concluzie, te astept cu drag . The more, the merrier ;)

Si noi avem sali d-astea p-aci...si Finlanda e mai aproape decat Canguralia! Te atrage?

Yaia, Carpatina, o fi mai aproape de cei de acasa, dar aici e mai cald, vezi doua luni de caldura pe an vs. noua ;) Avantaj noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Azi dimineata am avut sesiunea 1-la-1 cu antrenorul. Am avut doar 40', 20' am povestit despre somnul meu sau, mai bine zis, lipsa lui . Cele 40' au fost extrem de intense, n-am tras in viata mea in halul asta, chiar si TRX-ul e departisor... (dar macar e gratis ). Concluzia e ca merita sa faci ca mai prinzi idei ce le poti pune in practica de una singura, simti ca iti dai sufletul "sub supraveghere" si la final ai rasplata (in cazul meu a trebuit sa adaug 20' de munca individuala ca sa am 1h de fitness azi; unde mai pun ca m-a vazut ce fac pe banda si a venit si mi-a butonat, de am alergat la 9.5km si 5% inclinatie, noroc ca numai ultimii 700m din cei 2km ; plus abdomenele de rigoare). Weekendul viitor masuram iar si vedem ce modificari se intampla...

Annisia, felicitari pt sarcina!

Alina, Rodica, La Multi Ani, sa fiti sanatoase, iubite si mereu fericite!!!

Va doresc un weekend cald si cu soare si distractie placuta (ca de altfel si noua).

Mergi la inceput