Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

ce fac fetele

am poposit si noi din concediu. nu chiar bine ca am venit racita deh numai eu mai pot raci vara in rest toate bune si frumoase.

pup si felicit toate gravidutele noi si le doresc sarcina usoara pana la termen.

si pt restul fetelor las 1 miliard de

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Bela bine ai venit acasa si ai grija de tine.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Gata am lenevit un pic si fug la treaba ca nu imi face nimeni treaba daca eu stau pe net, da adevarul e ca ma intepa un pic burta si de asta am venit in pat, mai am de ornat tortul, de invelit sarmalele si de prajit snitelele si piftelele si friptura of parca nu se mai termina treaba asta odata.

Mergi la inceput

Da am prins putere am mai facut un test si a aparut si aici liniuta a 2 foarte putin colorata, cand ma uit atent se vede, sigur sarcina e prea mica, oricum nu mai cumpar alte teste sa imi fac o sa mai fac unul maine dimineata ca mai am de la lorena deci fetelor cred ca sunt graviduta.Sunt asa de fericita am ajuns sa rad si mai devreme plangeam acum imi dau seama ca nici macar ce face sotul nu are voie sa ma supere ca eu nu trebuie sa ma stresez ca am un mic de care trebuie sa am grija.
va pup si am fugit,multumesc lui DD ce frumos este deja ma simt graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Da am prins putere am mai facut un test si a aparut si aici liniuta a 2 foarte putin colorata, cand ma uit atent se vede, sigur sarcina e prea mica, oricum nu mai cumpar alte teste sa imi fac o sa mai fac unul maine dimineata ca mai am de la lorena deci fetelor cred ca sunt graviduta.Sunt asa de fericita am ajuns sa rad si mai devreme plangeam acum imi dau seama ca nici macar ce face sotul nu are voie sa ma supere ca eu nu trebuie sa ma stresez ca am un mic de care trebuie sa am grija.

atunci sigur e

Felicitari!!!! sarcina usoara si la termen. ai grija cu durerile. ia niste no-spa si stai linistita.
si la mine abia se vedea liniuta.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

BRAVO MIHAELA FELICITARIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!11

sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de un bebe sanatos tun si de o sarcina usoara negretoasa

imi aduc aminte ca in ziua in care am aflat si eu ca sunt gravi tot asa eram ciondanita cu sotul...mama si ce fitze i-am mai facut dupa ce i-am spus ca sunt gravida

samburelul meu

Mergi la inceput

miha durerile sunt perfect normale in prima parte a sarcinii eu am avut 2 sapt dupa ce am aflat jena ca la menstruatie. eu cred ca o singura data am luat nospa cand mi-a zis o prietena. ia doar daca sunt deranjante, daca e doar asa un pic mai bine nu

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

miha durerile sunt perfect normale in prima parte a sarcinii eu am avut 2 sapt dupa ce am aflat jena ca la menstruatie. eu cred ca o singura data am luat nospa cand mi-a zis o prietena. ia doar daca sunt deranjante, daca e doar asa un pic mai bine nu

samburelul meu

no=spa nu face nici un rau. bn..indicat e sa nu iei nimic in sarcina. doar vitamine si fier.
dar dc doare si nu trece cu stat la pat, nu se intampla nimic rau.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Bela aseara durerile au fost mai puternice acum probabil sunt de la oboseala ca am stat in picioare, nu iau nimic ca rezist cu stoicism.Multumesc pentru felicitari dar sper sa nu imi iau tapa ca asa cum am mai zis liniuta a 2 nu e clara.O sa va dau un raspuns mai clar luni dimineata, ca pana atunci sigur iese.

Mergi la inceput

bebelu stiuc a nospa e buna in sarcina...am mai luat si eu mai ales cand am avut niste mici contractii ori de la tuse ori de la cazatura

mihaela daca te doare tarisor sau durerea persista nu sta ia nospa ca e super safe in sarcina. eu am zis doar ca sunt normale usoare jene in prima parte a sarcinii pana se prinde bebe bine. da nu e normal sa doara tare.

si ai si tu grija acum cu atat gatit....ce ti-o fi trebuit

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, sigur esti gravida! Sa ai o sarcina usoara!
Asteptam luni confirmarea!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput