Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

good morning ladies!
va invit la o cafea

ce faceti voi?
cum sunteti?

eu ma bat cu rusii, sunt ziua 2 si mi-e frica pentru miercuri, la HSG

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Fetele, multumesc de incurajari. M-am linistit de tot.
Ieri am sunat mandrete de doctorita sa-i spun cat a iesit bhcg-ul si mi-a zis ca e ok si m-a chemat si in dimineata asta sa se mai uite din nou. Mi-a facut eco si dooooooh, nu a vazut nimic si am incercat sa-i spun ca doamna, da e prea devreme si a spus ca nu stie, ca ar trebui sa fiu in 5 saptamani de sarcina. 4 i-am replicat eu dar nu a parut ca ma asculta. Mi-a spus ca nu-mi ia bani pe eco de data asta si sa vin luni. Cand am fost la receptie sa intreb cat ar fi o eco mi-ai zis ca cu tot cu reducerea mea ar fi 250 ron. Am facut ochii cat cepele pentru ca la Sanador fara reducere sau abonament este 130.
Evident ca nu ma mai duc luni. Astept sa ma includa pe abonamentul sotului la Sanador si ma duc la doctorita mea draga acolo.
Sa-mi fie invatatura de minte ca m-am dus teleleu in alta parte. Singurul lucru pe care o sa-l fac este sa-mi repet vineri bhcg-ul dar asta fara sa ma mai stresez.
Nu toti doctorii sunt buni, nu zic ca asta la care am nimerit eu o fi neaparat rea dar e panicoasa si imi strica o perioada frumoasa.

eu zic sa ne zici si noua numele ei, sa nu nimerim cumva vreodata prin nush' ce conjunctura...
chiar daca e reclama negativa...pana la urma e vorba de viata noastra si, daca noi n-avem grija de ea, doctorii astia unii....nici atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

Monique77 sa nu-ti fie frica, sa fii incxrezatoare ca tolul o sa fie bine

lore, imi pare rau de situatia cu socrul tau sa aveti putere sa treceti peste asta

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari fetelor
tot ma uit pe net sa vad cat sa dau si cum....
am vorbit ieri cu Lore si ii ziceam, pt. ca nu stiam cat sa dau, ca vreau sa dau 2 mil la doctor si vreun milion la asistenta
si ea mi-a zis ca e cam mult

o sa dau mai putin, in plic, la inceput, ca sa aiba grija de mine si nici sa nu vada ce suma e prin plic

cred ca dau 100 lei cu 50 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele! ce mai faceti?

Nu am apucat sa citesc tot, recuperez acum

Monique sa nu iti fie frica de Hsg o prietena de a mea a facut cred ca acum o luna si nu a durut-o deloc, nu i-a facut anestezie, dupa aceea a durut-o in zona uterului 2 zile dar foarte usor si este normal sa doara putin, depinde acum de fiecare persoana in parte si cum suporta fiecare durerea. Iti tin pumni sa fie totul bine.

Ancuta eu mi-am mai revenit putin la fel sa faci si tu, eu ieri am fost la doctor din cauza ca nu imi venea menstruatia, hcg imi iesise 1 si normal ca nu era sarcina, dar cand m-a consultat surpriza se vede un punct in uter unde crede doctora ca este sarcina dar ca o sa o elimin la menstruatie, mi-a zis ca o sa fie avort menstrual din cauza hcg-ului care este mic adica mai deloc, iar maine o sun sa ma programeze la laparoscopie pentru joia viitoare, in cazul in care imi vine menstruatia pana maine si cred ca o sa vina ca am inceput sa am niste scurgeri maronii.

Katy la ce spital faci laparoscopia? cand te-ai programat? scuze daca ai zis data sau cand vei face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Neata fetele...
Imi pare rau ca nu v-ati intalnit..
Lore, in asemenea situatii nu prea ai ce sa faci decat sa speri ca totul va fi bine pana la urma..
Draga Mihaela, tu ai incercat sa determini momentul ovulatiei cu ajutorul temperaturii bazale? Eu asta incerc luna asta, dar pana acum (ziua 17) nu a crescut.
Va pup, o zi cat mai frumoasa

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Matzaila, f bine ca i-ai spus ca e prea devreme...chiar daca nu a zis nimic, poate s-a gandit totusi...Mai e un aspect, nu stiu daca este cazul tau...nu se calculeaza chiar corect de la ultima menstruatie, ci ar trebui cu 2 saptamani inainte de data probabila a ovulatiei pentru ca prima parte a ciclului e variabila, cea de dupa ovulatie e fixa...si daca ai un ciclu de 50 de zile cu ovulatie in ziua 35, atunci nu se ia ultima menstruatie ca fiind ziua 1, ci 21. De aici apar decalari la eco, pentru ca se raporteaza la calendar si nu e OK.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

fetelor,

Lorena mai sta o zi, m-a sunat acum
poate cineva sa ajunga la o intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Pot eu dar de la ora 6 nu 6.30 ca trebuie sa ajung si pe la ai mei
Yupeeeeeeee.

Mergi la inceput