Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!
Raspunsuri - Pagina 12
MeAlex spune:
Monique77, da, se poate face anestezie locala, cel putin. Cel mai bine le ceri, ca sa nu ai surprize.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Matzaila_81 spune:
Monique, cred ca o lasam pe maine. Mi-a iesit tatal din spital si vrea sa mergem pe la el sa-l vedem.
Lore, ce zici sa ne vedem maine? Din cate imi aduc aminte nu stai doar azi in Bucuresti?
Maine o sa fie mai simplu si cu Monique.
Va pup
Monique77 spune:
Lore nu o sa mai fie maine ca vrea sa ajunga repede acasa l;a sotz
nasol e ca nici eu nu stiu cand termin.
Cixinica nu mai zice nici ea nimic?
Cixinica Lore, ti-a lasat nr de tel. pe messenger, sa o suni daca vii.
ca nu stie ce sa faca, nu vrea sa vii si sa nu fie...
eu daca ajung..ajung mai tarziu, nush' cand exact
imi pare si rau ca nu ma fofilez doar ca s-a nimerit asa si sotul mi-a zis abia la pranz ca vine masina azi cu marfa, si tre sa o caram cu mashina.

Lia73 spune:
Matzaila_81 yo in ziua 26 bhcg era 27 la un ciclu de 28 de zile
nu te mai stresa nu-i faci bine puiului 
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+16
magddalena spune:
Fetelor declar azi ziua 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asta e nu-i ca m-am straduit prea tare dar mai era o mica speranta
maine vroiam sa merg la mare acum ce fac?offfffffffffff putea sa mai stea o zi nu?
astae
o seara buna ne auzim vineri
ankcta spune:
Buna fetele!
Gata si eu munk pe ziua de astazi
sunt franta
Ma bag sa citesc din urma
toata lumea
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Miky si eu sunt in butoi 

, ma trezesc plangand si in timpul noptii, cand spun k am iesit nu ma tine mai mult de cateva ore si iar 

de la capat. Nush ce m-a apukt, park am intrat in anul mortii
o iau pe aratura rau de tot. Eu mereu spuneam k in august raman, dar nush de ce am ajuns in halul asta 

Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Moni felicitari pt HSG (programare) Este un inceput bun, vei avea cu siguranta rezultatul mult asteptat, II , foarte repede dupa procedura 
Ancuta , in curand 
Mihaelafalt spune:
Buna seara fetele.
Imi cer scuze dar chiar nu am putut intra.
Testul de dimineata e clar negativ, dupa un timp parea o a 2 liniuta cand il miscam dar era doar in imaginatia mea.
La doctorita homeopata ce sa zic cred ca bine, iau incontinuare vitex si ovaria.Ea e foarte multumita de ce a vazut la consultatie, zice ca e foarte bine acolo jos doar mucoasa de pe uter pentru ziua 29 de ciclu i se pare prea subtire. Luna asta mi-a recomandat sa fac o eco in ziua 13-14 sa vad daca ovulez si una in ziua 29 sa vad grosimea mucoasei si dupa mai vedem.
Ea mi-a zis sa caut un doctor mai bun sa nu mai stau la mana doctorilor din Suceava ca nu am nici o problema dar ceva nu se leaga.
Am hotarat cu sotul sa faca el spermograma intai si daca e in regula si la el atunci o sa incerc sa fac un efort financiar sa merg la iasi sau bucuresti sa vad ce se intampla.
Ma apuc sa citesc din urma si va raspund pe parcurs.

Doamne ajuta-ma sa raman
si sa am si eu un copil sanatos.