Seriale favorite
Raspunsuri - Pagina 10
Carolyne spune:
Nu stiu dac in R a aparut, insa aici in US avem un serial lansat in 2007 numit "The big bang theory".
Il gasesc f.f.f.f.f. comic. Sunt 4 tineri ingineri (abia licentiati), cu alura de tocilari (din categoria grea ) si care trec prin tot felul de intamplari.
Este greu de povestit, dar eu sunt dependenta de serialul asta.
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carolyne Nu stiu dac in R a aparut, insa aici in US avem un serial lansat in 2007 numit "The big bang theory". Il gasesc f.f.f.f.f. comic. Sunt 4 tineri ingineri (abia licentiati), cu alura de tocilari (din categoria grea ) si care trec prin tot felul de intamplari. Este greu de povestit, dar eu sunt dependenta de serialul asta. |
Eu iubesc The Big Bang Theory . Nu sunt abia licentiati, toti au doctorate, in afara de Howard care are doar master si doar el e inginer. Sheldon si Leonard sunt fizicieni, Raj e astofizician. Toti sunt foarte clar genii autiste, cel mai tare e Sheldon. Serialul e genial si foarte-foarte amuzant. Eu am toate DVD-urile .
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Oana_B spune:
Incepu Dallas azi:)) vechi si nou, adica vechi cu JR, Bobby si Sue Ellen si nou cu JR jr (baiatul lui JR), Christopher (baiatul adoptat de Bobby si Pamela) si alte personaje.
http://www.tntdrama.com/series/dallas/
diuna spune:
Old fashion: urmaresc cu placere M.A.S.H. Tocmai se redifuzeaza si imi face multa placere dulce- amaruie acest serial...
M-ati facut curioasa cu The Big Bang Theory...caut!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
My_Lady0091 spune:
Recomand:
-Awake-un politist care traieste in doua lumi, nestiind care-i vis si care realitate!
-Once upon a time-Povestea Albei ca Zapada-intercalata cu alte povestiri ale Fratilor Grimm si nu numai, unde planul real se intersecteaza cu cel al povestilor!
-Grimm-un alt serial super!asemanator cu cel de mai sus!
-Revenge-un serial deosebit, psihologic, unde o tipa-orfana isi rezbuna tatal, ucis de familia amantei lui si denigrat public, fiind acuzat de acte teroriste
-Damages-un serial ce merita vazut!
-Lost girl-un serial ce are ca subiect principal o tanara, cu anumite calitati ce tin de domeniul fantasticului, tanara ce isi cauta familia si incearca sa-si descopere originile.
-Secret Circle-un serial cu si despre vrajitori.e o poveste palpitanta, avand invedere ca personajele principale sunt niste tineri care cauta sa-si descopere puterile si sa readuca la suprafata uneveniment catastrofic la care au luat parte parintii lor-tot vrajitori
-The Listener- e vb. de un tanar paramedic care citeste/aude gandurile oamenilor si rezolva cazuri ale politiei
-renumitul Fringe
-Six Feet Under Ground
-Life after Death
-DollHouse-locul unde mintile subiectilor sunt sterse si le sunt implementare date noi, complexe, de asa natura incat de fiecare data ei sunt "altcineva"!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Melaroxy spune:
cel mai tare mi s-a parut PRISON BREAK, apoi
Lie to mie care din pacate nu se mai toarna
Herous (la fel si el)
Dexter
Minti Criminale
Spartacus
Urzeala Tronurilor
Sotia perfecta
Merlin
Alizee spune:
Charmed – Farmece
http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/06/charmed-farmece-serial-online-subtitrat.html?utm_source=BP_recent
Quantum Leap - Capcana timpului
http://www.990.ro/seriale-31-Quantum-Leap-Salt-in-timp-online-download.html
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.