Liviana , am sunat si eu acuma la FTK si pt o tema de vacanta de 5 zile 3 ore/zi e 230 ron. si am vazut ca au inca 2 cursuri noi, sport si calatorie.
Desi parca sport teoretic.....hmmm si calatorie stationara....hmmmm
FTK = Fastrackids
Sh School nu e doar o gradinita de vara. E o scoala doar de engleza, la care merg copilasii tot anul si in iulie fac aceste grupe de vara. Practic de fac 2 ore/zi 10 zile. Din ce stiu se merge pe ideea de joc, cu povesti, desene animate, marionete, cantece, au tabla interactiva si profesori care asta fac tot anul (ore de engleza la clasa). Calitatea e ok, peturile cam marisoare. Eu am copiii la cursurile de peste an si le place sa mearga. Cel mare are deja 5 ani de Sh si pot spune ca e bun la engleza, iar la el in grupa sunt doua fetite si mai bune - sau macar mai atente, cum sunt fetitele . In timp, Sh si-a facut treaba. Sper sa ma tina bugetul sa-i tin in continuare. Acasa, probabil, as da aceeasi bani dar sunt sihura ca s-ar plictisi. Poate cand va fi mai mare si va avea capacitatea sa studieze doar cu manualul in fata...
Mie mi se par interesante cursurile de vara de la Shakespeare, cred ca e vorba mai ales de faptul ca spre deosebire de un curs cu meditator, aici interactioneaza cu alti copii, isi dezvolta si spiritul de echipa si de competitivitate, se joaca, au activitati diverse, am inteles ca ei au si tabla interactiva si alte modalitati moderne de genul acesta...depinde ce anume iti doresti de la respectivul curs:)