Bucurii de sept - oct 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

caldura mare mon cher
va servesc cu un suc rece si un ice frappe
ramame valabila si faza cu impinsul in piscina,
cine mai doreste, cine mai pofteste, ca tot e free

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilino, deschizi pagina cu oferte racoritoare!

Mie mi-e pofta de o cola racoroasa si nu pot sa beau!

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

maine o taiem din nou spre Campina, ca e ziua socrelei si a ramas acolo toata saptamana speriata de canicula. Abia astept, de data asta ma voi duce si la strand.

N-ai ajuns in Campina? Sau ai net si acolo?

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

sa stii ca iti face bine Cola la stomac
asa am auzit, ca daca bei 2 guri scapi de crampele la stomac

nu am ajuns inca la Campina, acum sunt la birou, astept sa-l ia sotul pe Vlad de la gradi si fugim
m-am pregatit si cu ingrediente pt un tiramisu urias, in loc de tort
sa vad ce prajitura fac si pt copii... ceva usor, cu fructe si piscoturi

va pup, weekend placut / racoros / relaxant

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

sa stii ca iti face bine Cola la stomac
asa am auzit, ca daca bei 2 guri scapi de crampele la stomac

Lilino, nu ma starni! Ca o sa cant acusi-acusi ca Freddie Mercury, un preferat de-al meu: "Don't stop me, don't stop me, huh, huh, huh!

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Buna ziua, mamici!

Nici o activitate? Lilina, sa ne scrii cum ti-a iesit tortul - tiramisu. Eu n-am preparat niciodata tiramisu. Dar cred ca o sa ma risc sa fac unul, cand ma intorc de la mare. Cel mai usor mi se par de facut piscoturile!
Eu m-am profilat pe supe creme: acum pregatesc una cu dovlecei si cartofi. Am vrut sa pun si vreo 2 ciupercute de asta toamna, dar Maria mi-a spus sa le fac cu smantana, sa nu le pun la supa.

Acum sunt cu ochii pe prognoza meteo si ceva-ceva nu-mi place ce scrie acolo. Dar o mai schimba uneori de la o zi la alta.

Duminica placuta sa aveti. La noi a ploua azi noapte si s-a mai racorit un pic. Dar a iesit din nou soarele.

V-am zis ca o schimba? Deja din 4 zile consecutiva de ploaie au ramas doua: una la inceput si una la sfarsit.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Vine cineva la un pahar ?

Si apa plata pentru gravidute.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

neatza

Gety, va ca nu te-ai putut abtine de la cola
eu am mai facut tiramisu dar asta mi-a iesit groaznic de bun si am facut mult dar s-a mancat tot a fost bataie pe el/ Aveam si 5 cutii mari de inghetata dar n-am mancat decat jumatate.
oricum, iar m-am indopat radeam cu colegele acum de dimineata, ca mai am un pic si-mi dau oamenii locul in autobuz crezand ca poate sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza fetele,

Hai ca va trimit niste ploaie si ceva nori de pe la noi ca aici e cam toamna, max. 17-18 grade. Asa e de o saptamana si pana vineri tot asa ramane.

Lilina,Gety, ce povestiti voi acolo, cola, tiramisu . Noroc ca am mancat ieri tiramisu si cola tocmai mi-am pus un pahar mare! vai cat e de buna!
Gety, anul asta nu vin in tara, dar ziceam ca imi place tare mult la eforie nord! ultima oara am fost acum 4 ani cu Eric. De atunci nu am mai ajuns ca tare departe e! Dar daca e sa mergem la mare in Ro tot Eforie Nord as alege! Cred ca e si din cauza ca acolo am fost in copilarie des si cunosc foarte bine statiunea.
Lilina, multe salutari lui Itzy si spune-i ca ne e dor de ea si de Ana-Maria! Cred si eu ca Vlad s-a indragostit! Sa ne tii la curent cum evoluaeaza relatia!
Xandrutza, spor la facut bunatati. Ce fac fetele?
Cris, i-a trecut supararea lui Victor? Sigur sigur a facut socrela sua mai bine zis nu a facut ceva de a suparat baiatul asa tare! Sper ca sunteti bine!
Roxana, sper ca si la voi e totul bine. Ma bucur ca acum dorm copii mai bine, deci si tu esti mai linistita si odihnita! Inca o data felicitari pt casutza!
Cristina cu bb3, ce fac Vladutz si Daria?
Lexi, probabil ati ajuns deja in Ro si Maria e foarte bucuroasa. Concediu placut sa aveti, vreme frumoasa si distractie maxima alaturi de familie si prieteni!

Noi suntem bine, eu cu greturi la greu, total diferit de ce a fost la Eric. Eric cu scoala de vara, super incantat si tot crestem si eu si el! L-a invatat tasu ca atunci cand vomit, "vorbesc cu toaleta"! Si cum ma aude, se apuca de ras si de cantat "mama vorbeste cu toaleta"! Pe olandeza suna altfel, dar ideea e ca i-l amuza foarte tare!

O saptamana racoroasa,

Roxana, de Eric, minunea mare si 10+ cu Minunea mica
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Beatrix, sa inteleg ca sotul este solidar cu tine si greturile tale. Auzi, vorbesti cu toaleta. Au o imaginatie barbatii astia!
M-am hotarat pentru Eforie de cand am auzit de la 3 persoane diferite si ca varsta ca, din toate statiunile in care au fost, Eforie le-a placut cel mai mult. Sper sa ne faca aceeasi impresie buna.

Lilina, puteam sa stau deoparte? Pe caldurile astea? Numai ca am avut niste emotii cand m-am apucat din nou!
Oricum, am invatat ceva dupa crampele astea. Mananc mai putin, mai multe legume si mai multe fructe. Nu-i de joaca. Si cantitatea de suc am redus-o.
Daca ai ponturi pentru un tiramisu reusit, share!

La 31 grade cate sunt acum afara, cineva bate un covor!

de pranz usor! La ce caldura e in casa, sper sa reusesc sa o adorm pe Maria.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput