Mamici si Gravidute Italia (104)
Raspunsuri - Pagina 11
nafi spune:
YOANAG - imi pare tare rau sa aud de necazurile parintilor tai! sper ca tatal tau sa-si revina repede si sa nu ramana cu sechele. Dzeu sa-i dea putere mamei tale sa le duca pe toate.
Suna f bine cum ti-ai petrecut ziua de nastere si cadoul. Florile lasa..ca oricum in 2 zile erau moarte...Important a ca a existat intentia
Pupici si o zi frumoasa!
yoanag spune:
Brambu-bafta la amnio pe 7
ai grija de tine si apoi dopo riposo totale
si acum la fel stai linistita la riposo daca ai avut pete
saraca de tine cred ca te-ai speriat ingrozitor
ai grija de tine
Stefi-da ti pare ca intri si ne lasi in ceata? ia pove repede cum te descurci? cum te-ai acomodat?
ma bucur tare pt tine ca ai gasit de lucru si ca sinteti bine
la noi s-au asezat toate de nici nu va imaginati,super
am vrut sa scriu dincolo dar nu imi intra deaia intrebam daca merge sau nu?
Nafi-tu esti o fata speciala si plina de umor
mesajele tale aduc buna dispozitie tuturor fetelor
ce bine ca iti doarme veveritul,asa va odihniti si voi mai bine
pune-i in lapte ce crezi ca-i place sa-i tina de foame ca de nu iti roade urechile
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
acuma daca m-am pus pe scris recuperez ce imi mai amintesc
Kemsy-asteptam poze cu chitaristul Loris si la cum ii sta parul lui e
cred ca l-ai tuns daca bine imi amintesc din poze
bafta la lectiile de inot
Anne-si eu zic la fel,dupa mine ai facut bine ca i-ai raspuns direct si nu pm
si scrie doar unde te simti bine
daca aici e locul unde te simti bine intre fete atunci intra cu drag
in rest fregatene
ce bucatar ai tu acolo
te critica(in sensul bun zic) in cucina ? ce zice cind gatesti?
succes cu Giuliano cu piciorusul sa inceapa sa calce bine pe el si sa nu mai aveti probleme
Danangie-ce ma bucur pt tine
super vesti
asa da.....hai ca se poate si mai mult
guarda il mio caso...optimista...vesela....fericita si tot ce e mai bun lascia tutto alle spale si fiti fericiti
bafta cu pregatirile pt festa lui Alessio
imediat incepem si noi pregatirile pt festa
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Georgy-ma bucur sa te citesc si pe tine
tre sa intru sa va vad pozele
lasa nu te grabi cu munca si schimbat rutina ca dupa ce merge Giulia la gradi,apoi mai creste Sebastian tot pe fuga o sa fii si daca mai si lucrezi chiar nu mai ai timp sa respiri
Andreea-sanatate Ambrei si doamne ajuta sa fie bine sa mergeti la serbare
la cit s-a pregatit cred ca abia asteapta si daca la crcaiun nu a putut merge saracauta nici acum sa nu mearga......
cind mergeti acasa? parca acum cit de curind vero?
Ale-ce m-ai distrat cu mesajul tau referitor la fufe si fite
ce figura esti
iar cu partea cealalata te inteleg ca am trecut si eu prin faza asta
chiar vroiam sa te intreb tu acum inca esti in cic in tara dar ce faci cind se termina? ce faci te intorci acolo la munca sau renunti?
oricum stiu ca auzi din toate partile ca las ca trece ,creste Alessa,merge la gradi tu la munca si apoi sa vezi ca se schimba multe
cum stia si Stefi placa pe de rost cu servicul si soarele pe strada ta...etc si uite ca a venit si rindul ei sa fie mai senina
asa ca rabdare si incearca sa te eliberezi de gindurile negre
Ally-petrecere frumoasa la botez si iti doresc sa-ti iasa totul pe placut tau
asteptam pozele!!!
Vivi e lascia vivere!
slimatei spune:
mamaaa cat am de recuperat.. inca citesc din urma...
cei drept pe sarite macar asa... si nustiu cu ce sa incep sa mai raspund si eu cate un pic..
multumesc mult tuturor de ganduri bune!sunteti niste dragute si pt asta va
m-am amuzat tare faza cu gravideala..DA Doamne!!!!
sper sa prind o zi saptamana asta sa ma "detaliez" asa cum as vrea, caci dupa luna viitoare chiar nu pot intra delocpana la sf lui iulie de anivesariul(matrimoniu) nostru adica...
ce sa va zic pe scurt asa(deocamdata)de stefi:
se face o domnisorica in toata regula, cu gesturi si pretese de principessa.. nu-i de glumit cu ea
e dulce rau ,pui de cioara....hahahaha
Miercuri avem si noi serbare ..prima ei serbare la care (sper) sa participe si ea si noi sa fim prezenti...m-as mai lungi dar peste o ora(mai putin) fug la munca..
va pup imi lipsiti!
yoanag spune:
Laura-v-ati intors din tara?
cum ati calatorit cu bebe? cm mai sinteti?
cred ca mi-am facut temele
va doresc un week fain si linistit,care pe la mare ,la munte,unde vreti dar importat e sa fiti bine
va cu drag pe toate
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
si inca ceva :)
pe luni mi tocca sa duc din nou crostata asa ca urati-mi multa bafta
si sa nu o uit pe Daviduca mea scumpa
care acum petrece cu nasii da intra ea dupa :)
te si pe tine cu drag
iar pe Brambu abia astept s-o cunosc di persona
cara mia
Anne-aici esti libera sa scri cum iti vine tie,cum iti place si simte-te libera
uita-te la noi ce stil avem de scris ca asa ne mai distram si noi
Vivi e lascia vivere!
Anne45 spune:
Fetelor va multumesc tuturor -o vorba buna conteaza , iti mai ridica moralul un pic.
Yoanag-sei fortissima .ai o vorba buna pentru fiecare , plina de optimism.
Noi am fost un pic pe afara -vremea este capricioasa , am facut un pic de cumparaturi si acum ma mai odihnesc un pic.
Giuliano mi-a dat trezirea de la 7:15 ,si am dormit tare prost ieri noapte-la un moment dat m-am trezit si l-am vazut ca dormea invers -cu picioarele unde trebuia sa fie capul-nici nu stiu cum s-a rotit
Intru mai tarziu !
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
LAlexandra spune:
DA! Am citit tot si am uitat tot.
Ally, sa nu uit, sa aveti increstinare frumoasa!
Anne, mai stai si la Sardegna si mai ai si sot bucatar, ce noroc pe capul tau. Stai pe langa mare?
Ioana, nu merge prea bine blogul, nu stiu de ce. Sanatate tatalui tau!
Si de unde ati mai avut bani pt apartament, de unde diferenta, sau cat a fost...cum ati facut? Na, ce curioasa is.
Inca nu stiu cum o sa fac cu munca, nici nu mai imi bat capul...om vedea cand se apropie termenul, e complicat la mine acum cu munca, cand merge blogul va detaliez.
Stefi, sper sa iti mai faci timp de noi, pe aici. Nu te-am mai sunat sa vad ce faci, caci am fost cu capul dus putin.
Andreea, ca sa iti dai seama, de cateva zile Ale se trezeste iar din jumate in jumate sau din ora in ora, iar dimineata la fix 5.50 imi da trezirea...Si este seara ca adoarme si pe la 10...eu nu mai inteleg nimic oricum...incerc sa rezist
sunt iar singurica, astept sa ajunga B de la munca pt ca zboara casa, hainele sunt nespalate, Ale e un titirez pe aici, mai trebuie sa fac si mancare......deja ma doare capul cand ma gandesc.
Ieri i-am luat piscinuta si i-am instalat-o pe balcon, azi ne-am jucat o ora in apa...dar nici ca era tare obosit
No, scuze daca am scapat pe cineva, dar am citit prea mult odata
_
printisorului Alessandro
LAlexandra spune:
Petro, am uitat sa iti spun ca te-am vazut in poza, esti tare schimbata de cum te stiam, arati o doamna.
Si sanatate Silviutei
(pe mine inca tot ma enerveaza urechea asta...poate reusesc sa merg la un alt control in tara)
_
printisorului Alessandro