Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(44)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
Mamutz - multam mult de info; am inceput acum demersurile aici, ca in rom ne e mai greu sa o punem pe buni pe drumuri dupa hartogaraie din asta;
Melanies si Doloress - noi ne-am interesat la tanti de la consulat; si ne-a zis da, chestia cu mostenirile de imobiliare e inca in vigoare;dar la noi nu asta a fost argumentul care a tras in balanta, ca nu are ce mosteniri primi de niciunde
chestia e ca, devenind cetatean roman cu patalama la mana, automat devine cetatean UE; si daca i s-o casuna peste ani sa studieze in europa, sunt univ la care taxele sunt mai mici pt studentii UE (baiatul unei colege de aici studiaza in Europa si ea plateste taxe mai mari pt el, pt ca nu e cetatean UE);
care sunt sansele ca sophic sa studieze in Europa? f mici, probabil, dar daca...mi-am zis ca mai bine s-o fac, just in case;
plus ca familionul nostru e tot acolo...daca facem vacante in romania, ni s-a zis ca sophia ar avea acces la sistemul medical roman mai usor ca cetatean roman (tot tanti de la consulat)
a, si mie mai imi place ca la aeropoarte cei cu pasapoarte UE au ghiseu separat ( si asta merge de obicei mai repede)
cam astea au fost considerentele noastre, de genul hai s-o facem ca cine stie daca o avea nevoie vreodata...
acum, ca o sa-i foloseasca sau nu, asta-i alta poveste...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
hello fetele.
Citit tot nimic de comentat.[:-D][:-D]
Mirelush poftim site de unde poti comada scaunelul.
http:// www.articole-pentru-copii.ro/scaune-masa/boostere/booster-pliabil-deluxe-green-summer-infant.html
Nu mi se pare scump.
Laura de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
fragrant8 spune:
gabiv - cu salinul, sa vezi ca e imp suprafata camerei in care-l folosesti; ei au 2 modele pt camere mai mici si mai mari;
eu am modelul mic, si daca il pun la noi in dormitor nu se simte, dar daca il folosim in dormitorul mic e alta treaba;
sotul e fan ca zice ca doarme mai bine cand e salinul in functiune;
iar ca efecte - eu dorm prost noptile in tp crizelor alergice; stranut, suflu nasul, ma frec pe la ochi, stare de agitatie continua; cu salinul reusesc sa dorm mai bine, iar ochii nu mai sunt asa de injectati dimineata;
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loutzy hello fetele. Citit tot nimic de comentat.[:-D][:-D] Mirelush poftim site de unde poti comada scaunelul. http:// www.articole-pentru-copii.ro/scaune-masa/boostere/booster-pliabil-deluxe-green-summer-infant.html Nu mi se pare scump. ![]() ![]() Laura ![]() ![]() |
super tare
merci frumos de tot
pupici
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
sal fetele!
Sonia suge manuta toata,are bale si ma musca de tzatza..
Una bucata intrebare!
Am primit camilia de la nenea okazii
-cum se foloseste?ati dat o fiola intreaga odata?
Eu am avut granule camilla vulgaris la mARIO...Am crezut ca si astea -s granule
Mirela;si aspiratorul meu a murit sapt trecuta...noroc ca nu s-a ars..ci a f intrerupatorul..au reparat cu 30 ron
Lorich;6???????wow
fug ca e matzatita..altfel e cuminte..zau
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
fragrant8 spune:
Doloress - ce marca de cereale de orez ai folosit la Patrick?
fetelor, unde faceti voi baie copilului?
noi tre sa ne schimbam tehnica de imbaiat cupilu'; nu mai incape in cadita; adica e la limita; pana acum puneam cadita pe patul nostru, puneam o husa impermeabila peste asternuturi, si da-i clabuceala;
da' acum sophiotul da din picioare de numa, si face inundatie in dormitor, ne uda pe noi si ea se distreaza de numa...
am avut o tentativa vineri si am trecut-o in cada mare; am facut baie cu ea; era f curioasa se uita peste tot, dar i-a placut in final, zic eu;
dar mi se pare stresant, ca mi-e frica sa nu o scap, ca e alunecoaa tare, cu gel de dus pe ea
Mamutz- multam; ma lamurisi acum de ce supralegalizari, peste supralegalizari;
roxx26 spune:
TUNDE, io am citit ce scrie p-acolo pe prospect (nu am folosit inca) - cica o fiola intreaga o data, oricum e mica de tot. Si parca poti sa repeti la 2 ore. sau 3. Vezi si tu pe prospect. Mie mi se pare mai bine decat granule, ca si alea trebe dizolvate si dureaza mai mult. Asa fiola - pac o desfaci, bebe inghite repejor si gata durerea (zic eu optimista...)
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ppisic/ppisic.jpg)
ppisic spune:
Mamutz, multumiri pentru informatii!!!
M-ati pus pe ganduri cu cetatenia asta Oare o fi de folos? Pe certificatul de nastere noua ne-a scris ca bb are cetatenie dubla. Bine ca nimeni din Ro inca nu stie
Inca nu m-am gandit ce si cum...dar speram ca e mai simplu decat ce vad acum...asa doar un drum la ambasada.
Si daca ati sti ce ma enerveaza hartogaria asta...parca imi vine sa renunt la cetatenia Ro ... dar si asta cred ca implica o gramada de acte ...
Fetelelor care nu ati nascut in Ro, prin tarile voastre se face vaccinul ala la nastere impotriva TBC? Ca noi nu am facut, dar vad ca Ro e pe lista tarilor cu risc de infectie... parca m-as baga si eu la o vacanta scurta in Ro...dar vin cu ea asa nevaccinata?
Azi am zi de mamica 100%, as avea eu de muncit dar nu am nici un chef...mm asa o stare de proasta ieri a murit o bebelusa in orasul in care locuiesc. Avea doar 4 lunite si era la cresa. Acum vad update- cauze naturale... off...Si eu de fapt cica ar trebui sa incep sa o duc si eu pe strumfica mea...acum cand sunt la birou sta bunica cu ea, in rest lucrez de acasa dar e cam neproductiv...
Care e faza cu ridicatul copilului in scaun?? Noi am luat un scaun, care sa se potriveasca cu tarcul si bineinteles ca m-am gandit si la versabilitate: se poate regla inaltimea si mai tarziu se transforma in scaun normal. Pun o poza si revin...
LE: www.debabykraam.nl/geuther-swing-blank-natuur.html" target="_blank">scaun
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
Mimo spune:
citat din mesajul lui Doloress .... Chiar, in Romania sunt cereale bio ? Sau sa le car de aici? De Nestle nu vreau s-aud. .... Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Doloress, exista MILUPA BIO - cereale de orez fara lapte.
De ce nu Nestle? Eu d-astea i-am dat pana acum (doar orez). Azi dimineata am inceput Milupa, dar orezul nu e asa fin macinat, iar eu ii pun in biberon. In orice caz, el le-a mancat.
![](bebic.gif)
fragrant8 spune:
citat din mesajul lui roxx26 TUNDE, io am citit ce scrie p-acolo pe prospect (nu am folosit inca) - cica o fiola intreaga o data, oricum e mica de tot. Si parca poti sa repeti la 2 ore. sau 3. Vezi si tu pe prospect. Mie mi se pare mai bine decat granule, ca si alea trebe dizolvate si dureaza mai mult. Asa fiola - pac o desfaci, bebe inghite repejor si gata durerea ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
roxx, pe prospectul meu scrie una intreaga; daca simptomele persista, poti da inca una peste 15 min (poti merge pana la 3 doze din 15 in 15 minute); a nu se depasi 12 doze in 24 de ore;
poate or fi concentratii diferite...
Tunde, cel mai sigur respecta ce scrie pe prospectul tau.
sa stii ca si mie mi se pare mult mai usor cu doze decat cu granule...