INSEMINARE 78

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Adyrem- eu una ma simt foarte bine de la naturiste, sa nu fi mancat si ceva care sa te fi deranjat, cine stie....

Qiaobing- eu beau doar 1 /zi, tu bei mai multe? +femibion 1+acid folic

sensibila- probabil ca raman mai greu din cauza endometrului dar am pastrat sarcinile bine (adica nu am avortat ci s-au oprit in evolutie din alta cauza ca la 17 saptamani si 9 nu se mai pune problema de endometru), nu stiu ce sa zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mi mi-a dat 2/zi

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

daaaa, oare de ce? sper sa i-au doza buna, oricum eu fac si clexane de 0.6 din z 10 pana vine cm-ul daca nu vine continui cu el de aceea ma gandeam la o inseminare sa sporesc sansele ca tot acolo ajung cu bani si nu fac degeaba atata injectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

danylini cine ti-a zis tie sa faci Clexane 0.6 din z10 ? Si il faci in fiecare luna ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Fetelor, aseara pe la 19 aveam o mica pata roze(ca de inceput de menstruatie), iar astazi e menstruatie in toata regula. Intotdeauna m-am confruntat cu aceasta problema- cand sa consider a fi prima zi? Ieri, sau azi? Va reamintesc ca am facut prima IA pe 7 iun(Ovamit 5tb din ziua 3, si Pregnyl 5000ui cu 24 h inainte), fara succes dupa cum se vede. Asa-mi doream sa-i fac un cadou binemeritat sotului pt 24 iun(ziua de nastere).... Daca pana acum perioada menstruala depasea 32 zile, acum a fost de 28 fix( 1 zi- 26 mai; si atunci aveam dubii- 25 seara/26). Voi cum considerati, medicii ce va spun?

Missy 40, am monitorizat in fiecare luna foliculii, insa ecografie transabdominala. Acestia se sparg cu o zi inainte de menstruatie(o singura data), restul spargandu-se chiar in zilele acelea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Lauricea, eu stiu ca prima zi de menstra se pune in momentul in care exista sange , si NU pete maronii sau rozalii. Asta stiu si de la medici, ca i-am intrebat.
La mine primele 2 zile, pana in ziua 28 vine o maroneala, iar in ziua 28 vine sange.
Pupici si multumesc pentru incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing
Eu le-am cumparat de la farmacia din cadrul Medlife pe baza schemei de tratament care avea stampila si semnatura lui Albu. Pt Pregnyl mi-a dat reteta si am luat de la receptie de la MMF.

Qiao, medicamentele sunt mai ieftine la ML fata de farmaciile din oras? Citesem undeva, dar nu mai stiu unde, ca nu s-ar mai pune adaosul comercial pe care-l practica celelalte farmacii. Daca-mi fac card de fidelitate, am reducere si la medicatie sau numai consultatii/analize? Tu ti-ai facut card numai pentru tine, sau are si sotul?

gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danylini

Adyrem- eu una ma simt foarte bine de la naturiste, sa nu fi mancat si ceva care sa te fi deranjat, cine stie....

Nu, pai tocmai asta-i faza ca ceaiul de Naprasnic trebuie baut pe stomacul gols i nici nu am bunul obicei de a lua micul dejun, asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyrem

Citat:
Eu le-am cumparat de la farmacia din cadrul Medlife pe baza schemei de tratament care avea stampila si semnatura lui Albu. Pt Pregnyl mi-a dat reteta si am luat de la receptie de la MMF.

Qiao, medicamentele sunt mai ieftine la ML fata de farmaciile din oras? Citesem undeva, dar nu mai stiu unde, ca nu s-ar mai pune adaosul comercial pe care-l practica celelalte farmacii. Daca-mi fac card de fidelitate, am reducere si la medicatie sau numai consultatii/analize? Tu ti-ai facut card numai pentru tine, sau are si sotul?

Da ai reducere 5% daca le iei din farmacia de la Med Life ,EU TOATA MEDICAMENTATIA PT INSEMINARE DE LA EI AM LUAT-O SI AM AVUT REDUCERE.
Fetelor nu va pierdeti speranta ,fiti increzatoare ,si eu am facut inseminare pe 6 iunie ,si pe 20 am fost posesoarea unui beta de 352,08,in conditiile in care nu am raspuns stralucit la tratament ,am avut un singur folicul mai dezvoltat .....dar minuni exista ,asa ca nu disperati ,fiti increzatoare in sansa voastra!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Citat:
citat din mesajul lui adyrem

Citat:

Da ai reducere 5% daca le iei din farmacia de la Med Life ,EU TOATA MEDICAMENTATIA PT INSEMINARE DE LA EI AM LUAT-O SI AM AVUT REDUCERE.
Fetelor nu va pierdeti speranta ,fiti increzatoare ,si eu am facut inseminare pe 6 iunie ,si pe 20 am fost posesoarea unui beta de 352,08,in conditiile in care nu am raspuns stralucit la tratament ,am avut un singur folicul mai dezvoltat .....dar minuni exista ,asa ca nu disperati ,fiti increzatoare in sansa voastra!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+4

Angelica sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina fara probleme si bb sa stea la tine in burtica 9 luni.

Mergi la inceput