dr Catalin Haiduc ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mando spune:

Si eu vreau acelasi lucru!!! Am programare pe 5 august la dr Haiduc si o sa-l intreb daca vrea sa nastem impreuna la Sanador. Sper din tot sufletul sa vrea
Dulcica 27 tu cand o sa vorbesti cu Dr Haiduc despre acest lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Neatza fetele,

Mando, Dulcica..abandonati Filantropia?
Sunt curioasa ce o sa zica ce varianta asta. Am citit si eu pe topicul cu Sanador, dar acum nu imi aduc aminte cam la cat duce o nastere la ei.
La cate chestii naspa am auzit de F. in ultima vreme si eu as face la fel ca voi.
Carmencum a fost la botez? De unde ai auzit faza cu Medlife?

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

sincer... da!!! mi-asi dori sa renunt la Filantropia.... cu deducerea pe care o ofera Sanadsorul m-ar duce nasterea cu vreo 10 -15 mil mai mult. Cu banutii astia imi cumpar linistea, nu mai stau cu grija ca tre sa dau spaga, si am si posibilitatea de a alege: natural vs Cezariana...
Imi place sa cred ca am de ales... ma face sa ma simt mai confortabil: la cat de panicata si speriata sunt eu cand vine vorba de nastere parca ma mai linisteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna fetelor,

Chiar sunt curioasa ce parere are Domnul doctor E o idee buna! Sa ne tineti la curent! Sper din toata inima sa fie totul bine si sa treceti usor peste nastere indiferent daca va fi normala sau prin cezariana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Buna fetele,
eu am vb cu dnul dr si el este de acord deci puteti fi linistite, insa eu am renuntat, deorece eu am fost la o doctora la euroclinic de la inceputul sarcinii, si am ;luat decizia de a naste tot cu dansa, caci ma cunoaste foarte bine si am incredere.
Ca su banii, amandoua clinicile ajung tot pe acolo.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

ce veste buna mi-ai dat Dulcica . Sunt asa de fericita ca dl doctor e de acord sa vina la Sanador.
De ce zici tu ca la Euroclinic este acelasi pret? eu am si asigurare la Eureko si tot ma ajunge mulllt mai scump decat la Sanador...deducerea la Euroclinic este de 2800 ron.... Au mai aparut alte costuri la Sanador?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Buna, fetelor!

Am si eu o intrebare la mamici referitor la laptic..... am senzatia ca nu se satura bebe cu laptele pe care il am....pediatra mi-a zis sa-i dau un supliment de Aptamil, singura chestie e ca sigur ca se va obisnui cu biberonul (lapte de-a gata) si nu prea o sa mai vrea san....deja a inceput sa faca nazuri la san......
eu beau ceaiuri de anason si chimen (de la hipp - ceai solubil) mai i-au si niste pastile prescrise de pediatra noastra "galafor"......nu stiu ce sa zic mare schimbare nu vad.....si nici asa repede laptele sa se reinstaleze (timpul intre alaptat variaza intre 2 si 4 ore, inca nu avem un program stabil de alaptat...) ma si mulg uneori dupa alaptata sa vad ce a mai ramas prin sani (mai nimic nu mai este lapte in sani)
poate stie cineva cum fac sa am mai mult laptic????'

va multumesc din suflet, Iana.

mama de Bruno!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna fetelor,

ma bucur ca dl dr este de acord cu propunerea voastra!

Iana, sincer nu stiu ce sa te sfatuiesc dar iti spun ca eu beau 2 litri de ceai de chimen cu anason in fiecare zi am luat si o perioada galactogil (dupa care am renuntat la el ca este f scump). Si daca a fost nevoie sa ii dau supliment i-am dat cu lingurita (am lingurite de silicon speciale pt bebei - se gasesc si in carrefour). Eu acum ii dau exclusiv la san. Si eu am avut probleme la inceput dar punandu-o pe ea la san chiar si din ora in ora acum am lapte suficient. E foarte important sa bei multe lichide si sa mananci f bine. Eu am observat ca in zilele in care nu mancam f bine nu prea mai avem lapte... Pupici si sper sa treci cu bine peste perioada asta! Si eu am trecut prin ea si am trecut cu bine, trebuie si multa rabdare (tinuta cat mai mult la san - bebe iti stimuleaza cel mai bine lactatia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaemma spune:

buna fetele,

stiu nu am fost deloc activa in ultimul timp, bebe ocupa muuult timp.

va sfatuiesc din proprie experienta sa nasteti NATURAL, eu am suportat travaliu de 12 sa nasc natural si am ajuns la cezariana. as mai suporta inca 12 ore decat sa suport recuperarea de dupa operatie. dupa 2 sapt ma miscam inca ca o rata si bebe are nevoie de noi active, nu cu dureri de burta, de mijloc, nu poti dormi nici f bn. suntem facute sa nastem natural, mai ales ca s-a inventat anestezia epidurala. sa nu va sperie nasterea, curaj fetelor, o sa reusiti. celor cu mici probleme unde este indicata cezariana, asta e, dar alegeti natural daca se poate.

iana legat de bubite, sunt de la soare, caldura, trec stai linistita. nu face experimente cu tot felul de produse pe pielea bebelusului. pt colici, or sa treaca, sunt reactii normale.
stiu ca este un stres mare pt noi, oare avem lapte? oare se satura?
facem tot ce putem , iar daca nu avem asta e . de aceea s-a inventat laptele praf.

sarcini usoare si nasteri asemenea.

cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yellowella spune:

buna!am nevoie de sfatul vostru.de ieri am dureri musculare, m-am deranjat la stomac si am facut si febra.am intrerupt alaptarea si am luat furazolidon. acum ma simt mult mai bine. oare cand as putea sa-i dau din nou san?dr de fam si pediatrul sunt in concediu, asa ca nu prea am pe cine sa intreb.mi-e frica sa nu-i dau si lui ce am eu. s-au ocupat mama si sotul de el, eu am stat in carantina. mi-e frica sa nu fie ceva infectios. Bebe nu are decat o luna jumate si abia 4 kg, ca s-a nascut prematur. o infectie acum n-ar pica deloc bine.
m-am muls in timpul asta ca sa nu pierd laptele.

ce ma sfatuiti sa fac?

Mergi la inceput