dr Catalin Haiduc ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Buna mamici si burtici!!!

Am si eu o intrebare la voi....... in ultimul trimestru ma tot chinui cu sfaraitul noaptea, mai bine zis i-l chinui pe sotul meu....eu nu prea pot sa dor din cauza asta.......nu pot sa zic ca am nasul infundat ca totsuflu si iese nimic.....am gatul uscat cumva si scot niste sunete foarte urate.....cam tremura patul......ce sa fac???? trece dupa nastere problema asta??? ma tot trezesc noaptea sa scuip un fel de muci ghemotoci....:((( sunt foarte suparata....

daca stiti ceva despre asa ceva .....sau ati trecut prin asa ceva.....ajutati-ma!

multumesc frumos!
Iana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mando spune:

si eu am aceeasi problema ca si iana_62002 . Am avut o raceala si acum imi simt mereu gatul si nasul uscate. Am incercat sa fac mai multa umezela in camera pe timpul noptii...dar fara vreun efect pozitiv . Eu o sa ma duc pe 30 la Dr. Haiduc si o sa-l intreb daca este normal, sau daca sunt tot simptomele racelii ... poate fi si asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Buna fetele!

Incep cu o veste buna. Dianaemma a nascut azi dimineata la ora 6. Din pacate cu ceza..sper sa nu se supere ca am postat in locul ei.
Si ea si bebelina sunt bine.
Si eu am avut nasul infundat si am sforait toata sarcina..toate aceste minunatii au incetat dupa ce am nascut.
Camica, bebelina ta e f mica si e normal sa suga des. Daca tu simti ca nu se satura poti sa-i dai completare..sau sa te mulgi dupa ce suge ca sa scoti tot lapticul si sa se faca si mai mult. lapticul muls il poti da in biberon.
Iana tu il prinzi sigur pe haiduc..maine vine.
Pupici la mamici si la burtici!

Mergi la inceput

Felicitari yellowella!
Sa va dea Doamne Doamne numai zile frumoase impreuna si sa fiti cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Multumesc mult Albinutzzza pentru sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Camica , cat are bebe? In prima luna e normal sa suga f des. Pui bebelina la san ori de cate ori cere. Noi avem acum peste 8 luni si avem zile in care suge si mai des de 2 ore, ca sa nu mai zic noaptea. E un grasan de 9 kg si 73cm, super fericit.Daca uda 5 pampersi, ia constant in greutate, nu te apuca sa introduci LP.
Exista un centru de alaptare, unde gasesti femei minunate, care te pot ajuta cu f multe sfaturi: in sediul central Pravalia Parintilor, str. Muzelor 9 (zona Unirii),tel 0723184750, intre orele 14 si 20

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Buna fetelor,

Va rog, daca puteti sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt si eu pacienta d-lui dr. Haiduc, insa pana acum nu am fost la cabinet la Medical City decat 1 data si atunci nu mi-a facut eco. Astazi am iar programare si mai mult ca sigur va fi nevoie de eco. Imi puteti spune si mie ce fel de ecografie face dl. dr. la o sarcina de 16 saptamani si cel mai important cat costa? Am intrebat la cabinet si don'soara de acolo mi-a spus ca ar fi 270 ron+ consultatia 160 RON... Mi se pare enorm. Atat de mult dadeati si voi?
Va multumesc!

15 + cu

Mergi la inceput

Neatza fetele!

madyi eu nu am platit niciodata atat de mult...sau am uitat eu.
Cred ca era in jur de 200 de lei eco. Consultatia nu cred ca am platit..doar stateam de vorba si atat. Pt orice eventualitate ia mai multi bani cu tine.
Daca e un efort prea mare sa ajungi de fiecare data la medical city..vb cu el si du-te si la spital. Nu te costa nimic, dar nu are prea mult timp.
Pup burticile si mamicile!

Mergi la inceput

iti face o eco normala..nu morfologie
face masuratori si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Albinutzzza, multumesc mult de info. Sper si eu totusi sa nu ma coste atat de mult, eu ma asteptam undeva pe la 300 RON. De treaba cu mersul la spital stiam, dar prefer sa discut in liniste cu el... Chiar, cam de cand ar incepe sa ma cheme la spital? Din ultima luna?

16 + cu

Mergi la inceput