ATI FOST LA SULINA ?
Raspunsuri - Pagina 2
elyda spune:
Dupa cate vad , nimeni nu stie nimic, nimeni nu a fost de curand la Sulina, nimeni...
Dana
lz_cecilia spune:
Tocmai ne-am intors din Sulina si a fost prima vacanta din ultimii ani in care nu m-am gandit la casuta mea,patul meu,etc.... Am ajuns luni dimineata si pe la ora 12,30 ne-am imbarcat pe nava clasica (34 ron/pers., copiii sub 7 ani nu platesc ).Am facut 4 ore pana in Sulina, super frumos..adica noi nu ne-am grabit sa ajungem,vroiam sa ne bucuram de peisaj...sunt si nave rapide la 50 ron/pers. (daca nu ma insel) si ajungi intr-o ora si 30min (aprox.).
Acolo ne-a asteptat doamna la care ne-am cazat,locuieste f. aproape de faleza...am stat in 2 camere fff curate ,cu o singura baie(suficienta la toata familia), noi am dormit intr-o camera, iar cei 3 copii in alta. De gatit gateste doar peste(super bun, o delicatesa, mai ales Scordolea,cred ca am retinut bine...).
Spre plaja circula microbuzele foarte des( 1 ron/pers...pt. copii nu am platit),dar si pe jos ne-am plimbat si a fost super ok.
Plaja e superbaaa...o liniste de parca ai gresit strada...apa a fost calda ca cea din cada...superba intr-un cuvant. Nu ne-am saturat de imbaiat zilnic,zilnic...apa nu este f sarata,destul de limpede...Noi ne-am dus de acasa umbrela,dar sunt si acolo sezlong-uri + umbrela(cred ca 10 ron)...2-3 terase,dar nu se aude muzica sau galagie de la ele...
Noi ne-am dus exclusiv pt. mare, nu am fost la terase,sunt destule pe faleza si cu preturi dupa toate buzunarele, este un supermarket cu preturi de bun simt, gelaterie,vreo 3 farmacii...
Tantarii au fost activi doar intre orele 21-22, dupa care se linisteau...nu am folosit nimik(Autan doar ne intoxicam cu el,tantarilor le placea mirosul...)
Am facut si o plimbare cu barca prin Delta,de vreo 3 ore, am vazut tot felul de pasari si animalute(broaste testoase, pelicani,cormorani,etc),nuferi...ma rog,copiii s-au cam plictisit...dar f frumos .
Nu stiu ce as putea sa mai adaug...totul a fost minunat...
Va recomand cu multa caldura o vacanta in Sulina...vreau sa ma intorc ....
http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/
roxana c. spune:
Cecilia, unde ati stat, cat ati platit/ camera, cum ai aflat de doamna aceea la care ati stat, de unde....vino si da detalii, nu fugi.
Si inca ceva: ce inseamna foarte aproape de faleza? (tocmai am fost la munte si am invatat ca "10 minute de mers" la unii inseamna sa treci peste un munte- doi)
elyda spune:
Deci dorinta mea de a merge la Sulina este indreptatita...eu vreau sa merg , trebuie sa-mi linistesc nervii capului, ramane de vazut daca reusesc sa combin zilele mele de concediu, cu ale sotului si cu ale altor prieteni...sau cel putin cu ale sotului.
Cecilia daca poti sa ne mai spui amanunte despre ceea ce este acolo...ti-am fi recunoscatoare. Cat este camera pe noapte, ce se mai poate face acolo,care este pretul barcii cu care te plimbi pe canale, orice ne poate fi de ajutor.
Dana
lz_cecilia spune:
Pai camera a fost 50 ron/noapte,adica inmultit cu 2 , f curata, aproape de faleza inseamna 15-20 de minute mers pe jos(asa mocaneste, tras de 3 copii, pus mana pe tot ce misca) si vreo 5 minute cu microbuzul...Parintii mei au fost acolo in urma cu 2 ani si au fost super multumiti.
Ne-a plimbat baiatul gazdei cu barca lor si am platit pt. 3 ore 150 ron...daca doriti faleza este plina cu oameni dornici sa va plimbe,totul este sa negociati cu ei. Recunosc ca am gasit pe faleza pe cineva care vroia sa ne plimbe(pt. 200 ron) prin nu stiu cate locuri,inclusiv Padurea Letea,unde trebuia vorbit cu altcineva sa ne duca cu trasura(adica alta suma).Repet, noi nu suntem foarte plimbareti, ne interesa cel mai mult Marea scumpa si draga...
Ce se mai poate face acolo? Cred ca multe,doar ca noi nu suntem dornici de aventura,suntem de pe langa casa ...De ex,sotul si-a dus laptopul cu el ,am avut net...si s-a rezolvat problema,copiii au colorat,ne-am jucat carti(asta in ziua in care a plouat).Sper ca m-am facut inteleasa,daca va mai pot ajuta cu alte raspunsuri...
elyda spune:
Cecilia, ne poti da un numar de telefon si un nume al gazdei la care ai stat? Noi am intrebat la o gazda recomandata de cineva si ne-a cerut 100 de lei pe camera. Ni s-a parut mult tinand cont ca ofera conditii mai slabe decat la o pensiune.Am intrebat in mod deosebit de baie in camera si au zis ca nu au decat 2 bai la 4 camere. deci pretul mi s-a parut cam mare...Eu ar trebui sa inchiriez 2 camere deci ...200 de lei pe noapte numai cazarea e cam mult pentru mine.
Dana