Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bedrosmart Buna, fetelor. Am o intrebare la voi: voua vi se mai "incordeaza" burta din cand in cand? Parca la prima sarcina au inceput contractiile astea mai tarziu, dar eram curioasa ce se intampla la altii. Ca sa putem face cat de cat comparatie, eu acum sunt in saptamana 11. O zi buna tuturor in continuare! B. PS Brambu, eu cred ca Loredana nu a inteles exact ce vrei tu sa spui cu "serviciile de urgenta de aici", aici fiind pentru tine, evident, Italia. Nu va ingrijorati dar de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,33) |
Bedrosmart, eu patesc asta cand exagerez cu efortul, cand merg prea mult pe jos. Dureri nu am, doar simt cum se incordeaza burtica.
Dana, mami fericita de
David (2 noiembrie 2009) si
14+
madabout2003 spune:
Bedrosmart eu pana acum nu am simti burta incordata..
Loredana cred ca ai o meserie pe cat de grea pe atat de frumoasa! Sper sa iti aduca numai satisfactii si bolnavii inspre vindecare!
Si aici la urgente e la fel cu asteptare 2-3-4 ore...mai ales la copii. E greu dar asta este nimeni nu ajunge acolo de placere...
Sper sa nu avem nevoie sa vizitam departamentul fie el in Romanie, Franta, Italia,...etc 
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
11+
luny spune:
Bedrosmart, daca nu dor, sunt contractii normale, se numesc Braxton-Hicks, sunt niste contracturi ale muschiului uterin si ajuta organismul sa se pregateasca pentru nastere. Daca dimti vreo presiune, durere, sau sunt altfel decat de obicei, poti lua cu incredere un nospa.
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum [/url]
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
bedrosmart - nu stiu de contractii asa devreme. Nu mi s-a incordat burtica.
Da, clar, ma refeream la Italia. Sunt plecata de 12 ani din Ro si slava Domnului nu am avut de-a face cu spitalele prin tara. Deci, nu am cum sa ma pronunt despre situatia din Ro.
mada - asa e, nu ajunge nimeni de placere acolo. Si fiica-mea e exact ca in legile lui Murphy, se imbolnaveste numai in we cand pot sa merg doar la urgente. ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
15s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
madabout2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika mada - asa e, nu ajunge nimeni de placere acolo. Si fiica-mea e exact ca in legile lui Murphy, se imbolnaveste numai in we cand pot sa merg doar la urgente. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 15sSe tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Si eu ma gandeam cateodata ca Emily parca o face prea special in weekend..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
11+
abramburika spune:
Eu am gandit ca e copil de we, nu degeaba e nascuta sambata. ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
15s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
madabout2003 spune:
Noi nici macar scuza asta nu o avem..e nascuta martea
!
La urmatoare eco (adica pe 8 iunie) o sa o luam cu noi le eco sa il vedem pe bb
! Am nascut cu acelasi obstretician si chiar m'a intrebat de ea ce face..Abia astept! La prima eco mi'a fost frica sa o iau, pana nu am stiut ca e totul ok acolo...
11+
arleza spune:
Buna
Vad ca nu prea e activitate pe aici, se vede ca aproape toata lumea e plecata in vacanta,la distractie,super,dar totusi imi e dor de capitolele care se umpleau in doar o zi, doua.Lasa ca vine el prenatalul si sa vezi atunci ce o sa mai vb.
MA bucur ca toata lumea e bine, multumim BRAMBULE ca ne-ai zis si noua de BABY.
Eu am mari emotii ca maine dupa-amiaza merg la TT si eco(unde sper sa ne confirme odata sexul bebelului) si timpul asta parca nu mai trece mai repede.O sa mai intru maine pe seara sa va spun ce am facut la medic,pana atunci pup pe toate si sa auzim numai de bine.
gravi 15 +
Bedrosmart spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca o sa trec pe No-spa.
Luny, Brighton-Hicks apar de obicei in trim. III, de aia eram si eu nedumerita de ce simt. S-ar putea insa sa fie ligamentele rotunde tensionate si sa nu fac eu bine diferenta intre senzatii.
B.
anna-mama spune:
Bedro, nici eu nu am contractii, dar din ce stiam eu si de la prima sarcina e ca se mai poate intmpla, dar alarmante sunt cele dureroase. Mie doctora mi-a recomandat nos-pa doar in caz de dureri. Nu poti sa intrebi doctorul? 
Brambu, offf, dar in situatia ta mie chiar mi s-a parut o urgenta, cum sa te lase atatea ore pe hol fara sa vada de ce pierzi sange?
Bine ca esti in regula, incearca sa ai grija de tine
stiu ca e greu sa stai linistita cand mai ai un puiut micut, dar pe cat se poate 
Lia, sanatate multa, ne bucuram ca a decurs cu bine! Te asteptam repede alaturi de noi! 
Felicitari tuturor fetelor care au rezultate bune la analize si au venit cu vesti bune de la ecografii 
Mamici, v-ati pregatit de serbat 1 iunie? 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
11+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR