Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 9
irene26 spune:
Salut fetele dragi!
Sensibila, multa sanatate familiei tale, iar tu ai grija de tine!
Selina, ma bucur ca v-ati simtit bine in Romania!
Castelana, gata, am inceput serviciul, si la turatie maxima, ma duc la servici de 3 ori pe saptamana, dar muncesc cat pt o saptamana intreaga. Am pus totul la punct, organizat clase, cursuri, studenti, profesori, plus deja predau la 3 clase. Cand am ajuns acasa, ma astepta alta munca, a lasat-o sotul pe Diana sa intoarca casa pe dos, iar eu m-am apucat de curatenie. Ma necajeste faptul ca pitica nu a vrut sa manance de la el si a stat fara sa manance nimic pana am venit eu, sper sa se obisnuiasca sa manance si de la el.
Dar sper sa-mi gasesc timp sa va citesc si sa va mai dau vesti despre noi.
Va urez o zi racoroasa si linistita!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
sensibila spune:
irene26 - multumesc frumos
Va urez la toate weekend placut si plin de liniste si fericire !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Yaia spune:
Sensibila, sper sa treaca toate cele grele si la voi si sa fiti sanatosi dupa ce trec! 
Stanucel, sunt sigura ca iei cea mai buna decizie pentru tine si copii tai! Numai tu stii daca il poti ierta si mai poti avea incredere in el.
Irene, orice inceput e greu, dar trece si o sa va gasiti un ritm al vostru. Sunt convinsa ca Diana va manca si de la tati, sotul meu zice ca niciun copil nu moare de foame cu mancarea in fata.
Sa aveti un weekend frumos!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carmickey spune:
buna seara la mamici si la pitici,
yaia multumim frumos, nu pot sa mai am incredere intr-un asemenea om,suntem foarte bine asa acum
irene sa ai spor la servici, ai sa intri in ritm incet, incet, si cu treburile gospodaresti, si diana se va obisnui, bine ca nu este trista si se joaca, chiar daca intoarce casa cu susul in jos ![]()
eu cand am plecat o zi si am lasat-o pe adelina cu mamaie a fost trista toata ziua, iar seara cand am venit ac.a stat numai la mine in brate pana cand am culcato, cand ma gandesc si eu cat de greu imi va fi dupa doi ani 
adelina a cazut ieri cu obrazul in piciorul scaunelului de la olita, era scaunelul intors,s-a invartit pe langa el si a venit cu obrazul in piciorul scaunelului, m-am speriat rau, dar ea a plans putin si a trecut
avem si primul semn de buna purtare uite aici de acum o sa tot facem asemenea semne de buna purtare
va urez o noapte buna si un we minunat 
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
ioanaa28 spune:
salutare fetele !!!

am scris un super lung mes, dar..s-a pierdut..
reiau,pe scurt
1. multumesc celor care mi-ati raspun referitor la aerosoli.
le-am facut si eu baietilor o sapt, lai Ovi i-a curs dupa nasucul ...si cam atat,
2. am fost la Praid, la salina 6 zile. Obositor, cu acelasi program, dar macar o alta rutina, un alt decor. Am sta in Salina ci Ovi 2 ore iar cu Alex 4. Parte buna e ca am stat la o pensiune faina,cu preturi super ok. Am apreciat curatenia si curtea ff mare, cu iarba, leganele, topogan, hinta, lada cu nisip, etc, deci, loc de stat in aer curat si ars gazu'. A fost mama cu noi asa ca buni s-a ocupat in cea mai mare parte de pici.
Minusurile sunt legate de salina, mult prea aglomerata, turistica si comerciala pt gustul meu, imbacsita si prafuita.
In toamna as vrea sa merg la Turda, stiu salina "din tinerete", cand faceam speologie si ocazional am fost si ghid acolo. Am inteles ca de vreo trei ani e amenajata ff fain si modern, acum sper sa nu fiu dezamagita de schimbari. Poate intr-o duminica dau o fuga pana acolo sa fad ce si cum.
Fetele de la CJ, poate punem de o intalneala in Salina Turda?!
3. Am fost si la homeopat dar inca nu am incepit tratamentul.
In concluzie, nu ca cele trei viroze din primavara ar fi fost capat de tara, dar sincer, nu vreau sa experimentez cum ca "poate fi si mai rau".
Incerc metode din astea non invazive, sau pe principiul "daca nu le face bine nici rau nu le face"![]()
cum ati vazut si voi, cu primul copil e mai safe, cu doi mai complicat...
nu nominalizez, dar un
si gand bun fiecareia in parte..
Si o sa revin cu povesti despre Oviletzu drag
, cel mai duuulce si scumpicel si frumu si istet bebel din univers !!
va suna cunoscut ?? cra cra cra...
castelanaC spune:
Ioanaa28, ce bine ca te-ai plimbat cu baietii la salina, n-am mai fost cred ca de 20 de ani..., poate cand vin in tara iti cer detalii ca esti experta
. Pup mamica indragostita de baietii ei!
Stanucel, esti un exemplu pentru noi, calma, disponibila si foarte deschisa la tot pentru copii ei! Tu stii ce e mai bine pentru voi, faci foarte bine ca il lasi pe tatal lor sa fie prezent in viata lor! Felicitari pentru cum te porti! Jos palaria
Copii tai sunt norocosi cu o asa mama!
Irene, bine ai revenit in campul muncii, putere si energie! Are dreptate sotul Yaia-ei, o sa manance la un moment dat. Incercati ca si in wk-end cand sunteti impreuna sa-i dea sotul tau de mancare, sau altcineva: cand sunteti in compania [rietenilor, asa se obisnuieste si cu alte persoane. Zic si eu...
Sensibila, cele bune sa se adune, cele rele sa se spele, ca tot am citit ca-s furtuni si ploi torentiale-n tara!
fetele va pup pe toate

, nu mai pot sa scriu, mai aveam de zis... dar pe data viitoare
va pup si o duminica placutaaaaaaaaaaaa
castelana mami fericita
carmickey spune:
buna dupa-amiaza fetele,
adelina doarme iar eu mi-am facut o
si o beau aici cu mamicile ![]()
castelana multumesc frumos pentru cuvintele frumoase adresate la persoana mea
eu gandesc ca daca noi adultii nu ne intelegem de ce sa imi privez copii sa isi vada tatal?
am auzit de multe mamici care nu isi lasa copii la tata, dar eu cred ca nu vor decat sa se razbune pe tata, implicit ii face rau si copilului....
cum as putea sa nu o las pe adelina la el, cand ea mititica ii intinde manutele sa o ia in brate, si il striga incontinuuu, cred ca i-as face mult rau fetitei mele care este prea mica sa inteleaga, si nu vreau sa sufere din cauza mea...iar de baiat nu am ce sa fac, el nu prea mai vrea la taica-sau, este mare intelege...
fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere, pentru cuvintele frumoase 
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
mihaelagrosan spune:
Buna seara si de la noi!
Azi am reusit sa citesc si eu pe forum
, nu prea am timp liber asa ca am redus timpul de forum, de net, in favoarea altor chestii. Am intrat azi si la burtici si bineinteles ca mi-a venit dor de sarcina. Ce perioada minunata!
Noi suntem bine, Slava Domnului!
Angela e o prichinduta adorabila
, ne incanta mereu cu cate ceva, e mereu vesela, cu zambetul pe buze. Chiar remarca lumea ca ea e mereu vesela. Asta ma bucura nespus, cel mai important e sa fie fericita.
Are o relatie super cu surioara ei, se inteleg mai bine decat mi-as fi imaginat vreodata, tinand cont si de diferenta de varsta. Se iubesc mult si cu cat trece timpul descopera mai multe jocuri impreuna.
Angela merge singura cam de la 1 an 1 luna si 2 saptamani, dar acum se descurca asa de bine de parca face asta de foarte mult timp. Se catara peste tot, nu sta deloc, e intr-o continua miscare. Papa bine, cu toate astea e tot mai slabuta, dar in grafic totusi
E foarte pofticioasa, vrea mereu sa guste din farfuria noastra chiar daca tocmai a terminat de mancat. In parc e jale, daca vede pe cineva mancand trebuie musai sa-i dea si ei, merge la el si zice "am".
La capitolul vorbit e ok, spune cateva cuvinte, face ca si animalele:), canta, bebeliceasca e baza oricum. Ma striga incontinuuu, incat uneori imi vine sa fuug.
Inca papa la san, nu bea alt laptic si eu sunt tare incantata ca e mai aparata de boli. Vine Elena de la gradi cu monstruleti si e bine ca nu reactioneaza prea urat. Si ma topesc cand zice tzitzi si cauta sub bluza.
Gata trebuie sa plec, va pup si sper sa mai intru.
Noapte buna.
LAlexandra spune:
Salut fetele!
Am fost in week-end pana in tara si tare bine a fost! L-am lasat pe Ale la mama o zi si Doamne bine e de cele care aveti cu cine lasa bebelul macar o zi sau sa stii ca daca trebuie sa mergi sa rezolvi probleme ai cu cine lasa copilasul.
Ioana, am fost in sfarsit si la bunica la Blaj, m-am gandit la tine, insa abia am respirat, ne-am adunat mai multi nepoti si stranepoti si tare repede a trecut timpul...
Acum incercam sa ne reintram in program, sa fac si eu curat pe aici, mancare, etc, ca nu a facut nimeni in lipsa noastra
.
Am crezut ca reusesc sa ma intalnesc si cu Ramy, insa nici timp sa o sun sa vad ce mai fac, nu am avut. A fost multa alergatura, dar tare bine a fost.
Eu cand merg in tara ma intorc cu aer proaspat
.
Sa aveti o saptamana minunata!
_
printisorului Alessandro
sensibila spune:
Buna dimineata
Am ajuns si eu la birou.
Ieri nu am venit si asa ca nici nu am intrat.
Tata a fost operat sambata spre duminica noaptea. Asa ca am stat cu emotii toata ziua. Abia la ora 21 a intrat in operatie. Trebuia sa dureze 2 ore si a durat aproape 4. Am zis ca innebunesc. In fine, pana la urma a reusit sa ii faca la parascopie si nu a fost taiat classic. A avut 2 hernii ffff mari.
Ma rog, important e ca e bine. Sau ma rog, am mai eliminate o problema.
El zice ca tot are dureri si se tot plange, dar e normal dupa cata durere a suferit si 2 operatii in asa scurt timp.
In plus e normal sa aiba dureri, dupa toate manevrele care s-au facut pe acolo pe la el timp de 4 ore. Plus cusutul plasei, plus ca plasele alea sunt totusi corp strain si trebuie acceptate de organism, ceea c ema gandesc ca dureaza ceva.
In fine, imp e ca e acasa si e mai bine, ca desi dr ii rezervare un loc intr-o rezerva, asistentele alea l-au internat intr-un salon normal cu 16 paturiiiiiiii !!!! Implicit 16 barbati cu 16 probleme.
Ca sa puna capac, varul mamei de la cluj de 50 de ani, a murit duminica si desi ieri l-am adus acasa pe tata, tot ieri a plecat mama cu toti fratii la cluj la inmormantare.
Mama era f suprata ca pleaca si il lasa pe tata asa, proaspat operat si era suparata si din cauza evenimentului si ca azi avea programare la dopler si nu mai are cum merge. Si tot asa
Vestea buna e ca macar finutul e bine si il boteaza duminica.
De plecat o sa plecam cel devreme joi , ca miercuri deabia vine mama si trebuie sa se odihneasca si ea. Plus ca tata trebuie sa mearga vineri la control si trebuie sa fie cineva si la magazin.
Topferul Kinder nu a ajuns inca, deabia maine. Din cauza minunii de curierat GLS care nu lucreaza in weekend si nici ieri ca a fost sarbatoare. Asa ca coletul meu a ramas in Austria de vineri seara. Niste cretini. La ce drac mai platesti 35 de euro daca ajunge tot intr-o saptamana ?
Offf cand se aduna toate, greu mai iesi din ele.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"