reconstructie dupa mastectomie

reconstructie dupa mastectomie | Autor: Daiopri

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Va rog sa ma ajutati cu niste informatii.
Se fac reconstructii dupa mastectomie in tara? Daca da, ati putea sa imi dati niste nume de clinici?
Se fac gratuit pentru cei care au avut cancer? Daca nu cam cat costa?
Scuze de atatea intrebari dar am o ruda care a facut mastectomie acum cativa ani si ar dori sa incerce reconstructie daca se poate.
Va multumesc de ajutor.

Numai bine tuturor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da, se fac si sunt gratuite (teoretic, ca fiind vorba de Romania te poti astepta sa0ti spuna ca nu mai au fonduri acum spre exemplu).
In principiu se pot face la sectia de chirurgie plastica si reparatorie sau la chirurgie oncologica unde sunt chirurgi specializati pe astfel de interventii post mastectomie.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Clinica Chirurgie 1 Cluj Napoca, Dr. Lucian Fodor
Operatie gratuita pentru cei care au avut cancer (si au asigurare, normal).

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Daiopri, daca te inetreseaza, fratele meu este la Cluj medic in chirurgie plastica si reparatorie. Iti pot da pe PM datele lui de contact si vorbesti direct cu el

multa sanatate

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput