clisee de pe "vremea mea"
Raspunsuri - Pagina 17
violetan spune:
denizel, exact!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

si mai sunt cu tenta scolara:
- intai scrii pe maculator, dupa aia treci pe curat
- ia uite la Cutarica ce frumos a scris. Impecabil!
- ia exemplu de X-ulica!
- da' Cutarica cum invata? Tu de ce nu poti?
- voi sa nu va inhaitati cu ... care abia trece clasa
si mai sunt da' tre sa intru in sedinta si revin. ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
denizel spune:
- profa de engleza la intrarea in clasa: good morning, pupils! :))
Dar mai tineti minte ca sarcina elevului de serviciu era sa faca rost de creta si sa ude buretele? ![]()
Si aduceau unii un burete din care curgea apa, iar proful care ridica buretele de la tabla se uda :)).
Sau unii nu se ocupau de burete in pauza, iar cand se stergea tabla se ridica un praf ingrozitor si incepea scandalul cu intrebarea "cine-i elev de serviciu?" :))
Sau unii stergeau tabla chiar inainte de a intra proful pe usa si, daca avea de gand sa predea toata ora, proful avea o placere deosebita sa ne anunte ca e treaba noastra ca tabla e foarte uda si nu o sa vedem ce va scrie
.
- ramai in picioare pana la sfarsitul orei! ![]()
A, da, aveam o profa rea si ofticoasa, care i-a spus unui coleg "stai jos" dupa ce i-a pus un 2 pe nedrept.
Tipul s-a asezat pe parchet, i se vedea doar capul pe deasupra bancii
.
Aoleu, ce scandal a iesit cand l-a vazut profa :)))).
Mai aveam o profa care RUMEGA (da, asa mesteca ea, parca rumega :D) covrigi in timpul orei.
Si un prof care avea chelia plina de bubite a caror coaja o rupea in timpul orelor. Iaaaaaax!!!!! :D
Si, desigur, obisnuitul prof care vorbea cu precipitatii si caruia iti venea sa-i strigi intruna "inghiteeeeee!!!!!" 
ladyJ spune:
Profa de istorie -daca aveai ghinionul sa intri dupa ea in clasa:
-´´don´soara, da unde te crezi, pe bulevard?´´:))
Discrimina, clar!
Ca daca intra un baiat zicea doar: ´´ mai baiete, misca-te mai repede, esti teapan´´? :)
violetan spune:
denizel, ![]()
lady j, am vrut demult sa-ti spun ca ador citatul de la semnatura ta ![]()
si astea cu scoala sunt misto si se incadreaza perfect la categoria "clisee"...
- auzeam frecvent (pana si-n facultate
): X-ulica, matematica nu mai are nici o taina pentru tine, nu-i asa?
- mainile la spate si liniste, sa n-aud musca!
- cordeluta unde iti este? vrei sa te scot in careu? si matricola aia care se mai tine-ntr-o ata???
- bat examenele la usa, trebuie sa va pregatiti temeinic, nu sa va pierdeti vremea cu prostii
- nu stapanesti materia ![]()
![]()
![]()
- te paste corigenta
- ai doi de 4, nu te vad bine; cum o sa-ti iasa media?
violetan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladyJ Multumesc, Violeta, si mie imi place mult:) -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
mai pe romaneste: ce dai, ma? nu stii sa-njuri?
ladyJ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violetan
mai pe romaneste: ce dai, ma? nu stii sa-njuri? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |

Ai fost delicioasa!
violetan spune:
lady j, 

Mi-am mai amintit comune scoala-acasa:
- nu lasa pe maine ce poti face azi
- unde ti-e tema pentru acasa? ti-a mancat-o cainele?
- de ce ai intarziat? nu ti-a sunat ceasul, te pomenesti! sau ai ajutat o batranica sa treaca strada? a deraiat un tramvai?
- sa stii de la mine: minciuna are picioare scurte!
- greseala recunoscuta e pe jumatate iertata (ce inepta e asta!
)
Apropo de ineptia de mai sus, n-am priceput niciodata cum vine asta. Imi amintesc perfect ca mama nu vroia sa ne lase la un "bairam" care dura, evident, pana dimineata pentru ca nu stiu ce facusem. M-am dus la ea si am recunoscut spasit-parsiv
greseala, mama m-a mustruluit, logic, iar eu i-am zis: "daca greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, cum iti place tie sa zici, atunci pot sa merg la bairam si sa stau pana la doua?" Guess what; surpriza serii: nu m-a lasat! Deci cum e? In ce consta iertarea? Adica nu mi-a mai scos pe nas greseala respectiva pana la sfarsitul vietii ci doar pana la jumatea ei (adica zilele astea
) sau cum? ![]()
De fapt, cele doua vorbe de duh enuntate mai sus merg mana in mana, mai precis: cum minciuna are picioare scurte, cu siguranta se va afla. Deci (si aici urmeaza santajul emotional): daca greseala recunoacuta e pe jumatate iertata, atunci nu mai bine recunosti tu inainte sa se afle inevitabil, impuscand astfel doi iepuri dintr-o lovitura? Primul iepure: eviti sa te umpli de ridicol si al doilea iepure: te alegi si cu clementa partiala. Este ca-i subtil? ![]()
violetan spune:
Ca sa nu mai editez, acu' ca iar m-am starnit:
- mi-a crapat obrazul de rusine cand mi-a zis...ce-ai facut!
- acu' spune tu ce meriti sa-ti fac (asta chiar ca e tare: cat de tampit sa fii sa zici: doua sute de bice la talpi si un scalpat sauvage, asta merit!)
- vrei sa te urechez?
- asa te invata parintii acasa? (varianta actualizata: parintii tai stie?)
- treci in casa imediat pana nu vin io sa-mi bag mana-n parul tau
- iti zic o data, iti zic de doua ori, dar pana cand?