Apropo de fructe luate de la tarani de pe marginea drumului -aveam niste colegi in facultate care plecau cu masina plina de pepeni, din aceia turcesti stati cateva saptamani prin piata, pe drumul dinspre mare , vorbeau cu taranii si se asezau pe locurile lor sau la porti si ii vindeau ca marfa proaspata autohtona
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitza2005 Apropo de fructe luate de la tarani de pe marginea drumului -aveam niste colegi in facultate care plecau cu masina plina de pepeni, din aceia turcesti stati cateva saptamani prin piata, pe drumul dinspre mare , vorbeau cu taranii si se asezau pe locurile lor sau la porti si ii vindeau ca marfa proaspata autohtona |
Benetton fac in Romania. Am un palton facut acolo.
Sotul are o pereche de pantofi "italienesti" made in Ro. A avut o pereche de ghete Tommy Hilfiger (parca) made in ro. Levi's iar face(a?) in Ro, si culmea, doar perechile high-end.
H&M s-a zis:)
Am si oale made in ro. tot pura intamplare.
Mi s-a intamplat de multe ori sa pun mana pe un produs - ma uit tot timpul la etichete sa vad din ce e facut, si de multe ori e made in ro. :) asa ca pot zice ca iau si eu lucruri made in ro, desi nu caut neaparat.