Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna fetele si bebicilor

Incerc sa scriu repede,caci T. sta in tarc (nu l-am mai pus demult si vad ca nu protesteaza).

sa creasca mari si sanatosi, sarbatoritii zilei

Vanyy imi pare rau de ceea ce ati patit,dar bine ca sunteti OK. Si mie imi este frica sa nu pierdem pozele, de aceea mi se pare o idee buna sa mai scoatem sin cand in cand si pe hartie si sa le mai punem pe net.

Oramona sanatate multa, sper sa fie bine Elisa.

Donna, multa sanatate si lui Tudor.

Alynta, ce bine ca sunteti acasa si totul este in regula. Ce vocabular bogat are Maria

Lora,wow deja concediu, spor la impachetat!

Cameluska, succes pt. bb2 ... esti prima de pe aici care si-a exprimat dorinta asa repede (exceptand fetele care au deja mai multi)

Bravo Ionut pentru mers in 4 labe ... Anca de acum incepe distractia.

Moshulik, ai o fetita superba si las ca nu-i bai daca iti mai zice lumea ca-i flacau.

Fistiq, deja ai baiat mare...face baie singurel

Mari_paun, vine vacanta...cum o sa te descurci cu amandoi?

Bianca, am vazut poze cu Maia ... campioana noastra la mers.

Ana, cum stati cu plimbarile? esti multumita de carut?

Mariuka, imi pare rau ca nu te simti bine.

Scuze daca am uitat pe cineva, dar ma duc sa culc juniorul, ca incepe sa "cante".

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

salutare si de la noi....si Maria tot un mic "vampiras" este, i-au dat incisivii laterali de sus , in rest suntem bine sanatosi, ne luptam cu mancarea, ca tot prost de tot mananca...
are cineva idee cum e cu pasaportul pentru ei? trebuie sa le facem separat sau pot fi trecuti acum pe cele ale parintilor (care sunt deja emise) ?a facut cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Maimu, cred ca trebuie pasaport separat pt pitici. Am vazut un reportaj cum se chinuiau sa le faca poze "oficiale". Sa mori de ras, ca nu stateau nicicum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna ziua mamici si bebici!

iar am putin timp liber, piticul sforaie de vreo 2 ore.

azi ne-am trezit tirziu, la 10.30, asa incit am insfacat caserola cu fructe si am iesit in fuga la picnic. bineinteles ca mi-a facut o mie de draci cit sucea capul in toate directiile de nu-i puteam nimeri gura, asa ca a ajunssi prin carut mar, para si banana pasate. plus ca a si miriit ca mi-am gasit eu sa-l intrerup din admirat peisajul
cu toate astea cred ca o sa mai repetam experienta, se va invata el sa pape si in alte parti decit acasa, in scaunel.

multa sanatate la puiutii cu febra si felicitari pt progrese si dintisorii proaspeti

acusica mi se trezeste minzul, sper sa-i fie fomica. apoi iar plimbaricaaaa!

pupam pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

cami sunt f multumita de carut! merge bine,e usor si sta f bine in el!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salutare si de la noi!

Si noi, ca toata lumea, stam mai mult pe afara in perioada asta, asa ca e mai greu cu scrisul.
Am intrat sa va salut si sa mai raspund si eu la unele chestiuni discutate.

Maimu, eu i-am facut pasaport separat. Mi se pare mai practic asa. Dar din cate stiu, poate fi trecut pe pasaportul parintilor, daca preferi asa.
Alynta, bine ca e David acasa si ati scapat de experienta asta urata. Pupici pentru Maria vorbareata.
Oramona, sanatate multa pentru toata familia.
Mari, sper ca te simti mai bine.

Cam atat imi aduc aminte.

In rest, Alexandru e bine, vesel, umblator, a trecut de la faza de tarat prin toata casa la faza de mers in patru labe, tot prin toata casa, da ture in jurul patutului tinandu-se de gratii, are 4 dintisori, mananca bine, dar in greutate nu prea ia, dar nu ma stresez, ca nu mi se pare slab. Ziua nu doarme decat cate jumatate de ora, o ora maxim, ca de, are treaba, trebuie sa se agate de tot ce prinde ca sa se ridice in picioare. Lui i se pare ca poate chiar sa mearga si-si da drumul la manute. Cam astia suntem.

Va pup si va doresc o zi frumoasa in continuare.

Adriana, mama lui Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Ma simt putin mai bine, insa sunt foarte obosita. Piticul meu azi n-a vrut sa doarma decat cate jumatate de ora, asa ca nu am apucat sa ma odihnesc, dar am facut treaba: mancare si calcat haine pentru toti trei
Aveam in plan sa ies la plimbare cu Vlad acum seara dar a adormit si cand se trezeste trebuie sa il hranesc, sa il spal, si trece timpul...asa ca las pe maine.
toate mamicile si toti copilasii, si imi cer iertare ca nu vin cu sfaturi/completari/raspunsuri la intrebari/urari de bine, dar gasesc eu timp intr-o zi si pentru asta
fac capitol nou si cred ca ma retrag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAPITOLUL 68

Mergi la inceput