Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

e normal sa apara intai incisivii laterali de sus? stiam ca cei centrali apar intai
Pit are inmuguritti lateralrii de sus...asa a avaut si verisoara-sa si tare m-am mirat
E NORMAL??? nu gasesc nici o explicatie

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

daca dai pe "goagal" vei gasi raspunsuri diverse. Stai linistita!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Mari paun, da, se intampla uneori sa iasa incisivii laterali inaintea celor centrali, nu e nicio problema.
Lora am slabit cu dieta Dukan, dar am facut si mici-mici exceptii. Acum vreau sa o schimb, ca s-a obisnuit organismul cu ea si in plus nu-mi convine sa nu mananc fructe
Office noi vom fi in DL intre 18 si 20 iulie, deci 3 zile si nu la inceput de iulie....poate veniti si voi tot atunci daca nu ati programat nimic inca
Tanamera multumesc
Cami da, a avut otita bilaterala. Prima dr la care am fost nu a vazut-o, desi cica era evidenta, iar a doua zi Anca a facut 39.5 temperatura, deci clar nu mai era de la dinti...am mers seara din nou la medic (la alta, evident) si avea otita bilaterala si rosu in gat cu vezicule. Acum e bine slava Domnului !

Fug sa-i dau iaurtul Ancutei
Weekend placut !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
Am intrat si noi mai devreme in casa, pentru ca este tati de munca.
Office, ai PM sper...pentru ca a fost primul pe care l-am trimis
Mari paun, am mai citit si eu astfel de situatii, nu este nicio problema, cred ca la majoritatea au iesit cei centrali si astfel s-a format o regula.
mari78, multa sanatate
Felicitari fetelor care au slabit Eu desi ma abtin de la una, de la alta n-am dat jos deloc
anca, eu i-am dat cirese cu capsuni "curatate" si cu mar si para aburite.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5612134318592440258

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

LORA, la multi ani sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca comorile.
MARI 78 superba Theodora ta! Are niste ochi albastri superbi!
Eu sunt intr-o dilema si nu stiu ce sa fac. Mi-a recomandat pediatra VITAM SIROP sa-i dau copilului datorita fontanelei mari. Acest sirop contine f multe vitamine printre care si vitamina D3 necesara lui. Insa eu nu as vrea sa-i dau deoarece contine vitamine si copilului meu nu-i trebuiesc. Mananca f bine, are greutate mare etc.Am inteles ca fontanela se poate inchide pana la 2 ani, deci nu intru in panica. In concluzie, nu o sa ii dau, astept toamna si-i fac atunci injectii D3 daca nu se mai remediaza problema pana atunci.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/PozeMai#5609218072220886850
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

avem 4 dintisori, incisivii, aparuti in 4 zile, cateunul pe zi. suntem zombie!
vreau sa dorm, oriund, oricand, cu oricine.
saptamana asta am facut , pe langa dintisori, urmatoarele:da o jucarie lui mami,daca mami i-o cere si el se joaca cu ea si renunta sa faca un lucru daca mami ii spune ferm nu(asta face de cca 2 sapt).

sunt fericita. e adevarat ca exagerez cu pupaturile.stiu,dar nu ma pot abtine.
sper sa nu iasa mamos, ca ma va vb de"bine" nora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna seara gagici!
Anca, suc Tedi nu i-am dat si nu-i dau degraba! incerc sa evit pe cat pot sucurile! nici macar naturale nu-i dau pt ca el de abea bea apa si trebuie sa se obisnuisaca cu apa! cirese si eu vreau sa-i dau dar nu stiu cand...poate dupa ce reincepem sa mancam cat de cat mai bine! azi a papat niste lingurite de iaurt cu biscuite! desi am zis ca pana luni nu-i dau decat laptre, mancam eu iaurt si mi s-a parut ca ii e pofta si am incercat si a luat cateva lingurite, vreo 5! e bine, nu ma mai stresez!
mari_paun, relax, si noi suntem vampirasi! avem 2 dinti jos, deja maaaari, si doi incisivi laterali sus, unul iesit de vreo luna altul de cateva zile, dar cei centrali inca nu pandesc!
iazmin, nu inteleg de ce ti-a recomandat multivitamine, daca el are nevoie doar de vit D? mareste-i doza de vigantol, iar daca nu da rezultate, faci injectabil! eu sunt nevoita sa-i dau vitamine piciului care are lipsuri...daca nu papa cum trebuie, de unde sa le ia? asta e, 2 luni ii dau, sper sa nu fie nevoie mai mult ca nu sunt de acord cu ele!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Votati-l pe Darius aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Iazmin, multumesc!
Ca si Adelina, zic si eu: ori mai consulta un pediatru, ori da-i o doza marita de vigantol. I-a iesit vreo carenta de vitamine la analize? Daca nu, doar D3. Dar na, eu nu-s medic, insa imi permit sa-mi dau cu parerea, na...eu nu i-as da.
Adelina, e bine ca i-ai dat iaurt cand si cat a vrut el, e f. bine asa, bravo Darius! O sa vezi ca o sa fie bine, cu multa rabdare si calm!
Mari, eu n-am tinut in viata mea decat 2 diete...si-atunci mai mult din curiozitate - si-am slabit la amandoua f. fain si repede - Max Plank o data si Scarsdale alta data. Acum n-am dispozitie, insa cand vin de la mare poate tin una din astea, o saptamana macar.

Gata, ma duc in balcon, la seminte si bere si meci!
Noapte buna!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la cafelute, cu sau fara cufeina, cu sau fara zahar (ca tot suntem la dieta) dar ... categoric...cu motz de frisca!

Azi iubirea mea face 8 lunite asa ca sarbatorim cu voi si uram "La multi ani" si celorlalti sarbatoriti ai zilei: Anca, Sebi, Tiberiu si George.

Sarbatoritul meu e mucios si se pare ca se apropie si iesirea unui dintisor. Pentru muci ne tratam cu Marimer, BB, colargol/pivalone si pe langa astea cu oscillo si coryzallia.

O zi frumoasa tuturor!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Lora, multumesc pentru lamuriri , nu stiu de ce mi-o imaginam bruneta pe Laura
Aa.. ieri a fost si ziua cumnatei mele...si constat ca aveti aceeasi profesie... o fi ceva cu zodiile astea totusi?

Ramona, arati tare bine si mi-a placut mult rochia, esti foarte feminina . Iar Elisa e absolut superba.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Multumim de tratatie Donna, sa-ti traiasca baietelul si sa va aduca multe, multe bucurii.
Noi am fost la piata dar soarele puternic ne-a expediat urgent acasa. La ora 10 aratau 27 de grade.
O zi superba si racoroasa( macar in gand)

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput