Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (67)
Raspunsuri - Pagina 13
ancamak spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun e normal sa apara intai incisivii laterali de sus? stiam ca cei centrali apar intaiPit are inmuguritti lateralrii de sus...asa a avaut si verisoara-sa si tare m-am mirat E NORMAL??? nu gasesc nici o explicatie ![]() BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
daca dai pe "goagal" vei gasi raspunsuri diverse. Stai linistita!

Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)Poze Andrei-Ionut
mari78 spune:
Mari paun, da, se intampla uneori sa iasa incisivii laterali inaintea celor centrali, nu e nicio problema.
Lora am slabit cu dieta Dukan, dar am facut si mici-mici exceptii. Acum vreau sa o schimb, ca s-a obisnuit organismul cu ea si in plus nu-mi convine sa nu mananc fructe
Office noi vom fi in DL intre 18 si 20 iulie, deci 3 zile si nu la inceput de iulie....poate veniti si voi tot atunci daca nu ati programat nimic inca![]()
Tanamera multumesc ![]()
Cami da, a avut otita bilaterala. Prima dr la care am fost nu a vazut-o, desi cica era evidenta, iar a doua zi Anca a facut 39.5 temperatura, deci clar nu mai era de la dinti...am mers seara din nou la medic (la alta, evident) si avea otita bilaterala si rosu in gat cu vezicule
. Acum e bine slava Domnului !
Fug sa-i dau iaurtul Ancutei
Weekend placut !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
doina_1984 spune:
Buna.
Am intrat si noi mai devreme in casa, pentru ca este tati de munca.
Office, ai PM
sper...pentru ca a fost primul pe care l-am trimis ![]()
Mari paun, am mai citit si eu astfel de situatii, nu este nicio problema, cred ca la majoritatea au iesit cei centrali si astfel s-a format o regula.
mari78, multa sanatate 
Felicitari fetelor care au slabit
Eu desi ma abtin de la una, de la alta n-am dat jos deloc 

anca, eu i-am dat cirese cu capsuni "curatate" si cu mar si para aburite.
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5612134318592440258
iazminn spune:
LORA, la multi ani sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca comorile.
MARI 78 superba Theodora ta! Are niste ochi albastri superbi!
Eu sunt intr-o dilema si nu stiu ce sa fac. Mi-a recomandat pediatra VITAM SIROP sa-i dau copilului datorita fontanelei mari. Acest sirop contine f multe vitamine printre care si vitamina D3 necesara lui. Insa eu nu as vrea sa-i dau deoarece contine vitamine si copilului meu nu-i trebuiesc. Mananca f bine, are greutate mare etc.Am inteles ca fontanela se poate inchide pana la 2 ani, deci nu intru in panica. In concluzie, nu o sa ii dau, astept toamna si-i fac atunci injectii D3 daca nu se mai remediaza problema pana atunci.
iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/PozeMai#5609218072220886850
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#
histamina spune:
avem 4 dintisori, incisivii, aparuti in 4 zile, cateunul pe zi. suntem zombie!
vreau sa dorm, oriund, oricand, cu oricine.

saptamana asta am facut , pe langa dintisori, urmatoarele:da o jucarie lui mami,daca mami i-o cere si el se joaca cu ea si renunta sa faca un lucru daca mami ii spune ferm nu(asta face de cca 2 sapt).
sunt fericita. e adevarat ca exagerez cu pupaturile.stiu,dar nu ma pot abtine.
sper sa nu iasa mamos, ca ma va vb de"bine" nora.
pop_adelina spune:
buna seara gagici!
Anca, suc Tedi nu i-am dat si nu-i dau degraba! incerc sa evit pe cat pot sucurile! nici macar naturale nu-i dau pt ca el de abea bea apa si trebuie sa se obisnuisaca cu apa! cirese si eu vreau sa-i dau dar nu stiu cand...poate dupa ce reincepem sa mancam cat de cat mai bine! azi a papat niste lingurite de iaurt cu biscuite! desi am zis ca pana luni nu-i dau decat laptre, mancam eu iaurt si mi s-a parut ca ii e pofta si am incercat si a luat cateva lingurite, vreo 5! e bine, nu ma mai stresez!
mari_paun, relax, si noi suntem vampirasi! avem 2 dinti jos, deja maaaari, si doi incisivi laterali sus, unul iesit de vreo luna altul de cateva zile, dar cei centrali inca nu pandesc!![]()
iazmin, nu inteleg de ce ti-a recomandat multivitamine, daca el are nevoie doar de vit D? mareste-i doza de vigantol, iar daca nu da rezultate, faci injectabil! eu sunt nevoita sa-i dau vitamine piciului care are lipsuri...daca nu papa cum trebuie, de unde sa le ia?
asta e, 2 luni ii dau, sper sa nu fie nevoie mai mult ca nu sunt de acord cu ele!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Votati-l pe Darius aici!!!
LoraG76 spune:
Iazmin, multumesc!
Ca si Adelina, zic si eu: ori mai consulta un pediatru, ori da-i o doza marita de vigantol. I-a iesit vreo carenta de vitamine la analize? Daca nu, doar D3. Dar na, eu nu-s medic, insa imi permit sa-mi dau cu parerea, na...eu nu i-as da.
Adelina, e bine ca i-ai dat iaurt cand si cat a vrut el, e f. bine asa, bravo Darius! O sa vezi ca o sa fie bine, cu multa rabdare si calm!
Mari, eu n-am tinut in viata mea decat 2 diete...si-atunci mai mult din curiozitate - si-am slabit la amandoua f. fain si repede - Max Plank o data si Scarsdale alta data. Acum n-am dispozitie, insa cand vin de la mare poate tin una din astea, o saptamana macar.
Gata, ma duc in balcon, la seminte si bere si meci!
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
donna79 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafelute, cu sau fara cufeina, cu sau fara zahar (ca tot suntem la dieta) dar ... categoric...cu motz de frisca!
Azi iubirea mea face 8 lunite asa ca sarbatorim cu voi si uram "La multi ani" si celorlalti sarbatoriti ai zilei: Anca, Sebi, Tiberiu si George.
Sarbatoritul meu e mucios si se pare ca se apropie si iesirea unui dintisor. Pentru muci ne tratam cu Marimer, BB, colargol/pivalone si pe langa astea cu oscillo si coryzallia.
O zi frumoasa tuturor!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
donna79 spune:
Lora, multumesc pentru lamuriri
, nu stiu de ce mi-o imaginam bruneta pe Laura
Aa.. ieri a fost si ziua cumnatei mele...si constat ca aveti aceeasi profesie... o fi ceva cu zodiile astea totusi?
Ramona, arati tare bine si mi-a placut mult rochia, esti foarte feminina
. Iar Elisa e absolut
superba.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
ancamak spune:
Multumim de tratatie Donna, sa-ti traiasca baietelul si sa va aduca multe, multe bucurii.
Noi am fost la piata dar soarele puternic ne-a expediat urgent acasa. La ora 10 aratau 27 de grade.
O zi superba si racoroasa( macar in gand)
Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

e normal sa apara intai incisivii laterali de sus?