Mi-am pierdut Yorkiul...

Mi-am pierdut Yorkiul... | Autor: Annisia

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de ajutorul vostru fetelor. Mi-am pierdut catelusul sambata trecuta. Este un Yorkshire Terrier Toy de culoare roscat-auriu. L-am pierdut in zona Titulescu - Banu Manta. E o zona total necunoscuta lui. Eu stau in alt colt al orasului. M-am dus sa o iau pe nepoata mea de la bunica ei si, cand am coborat sa pun bagajul in spate, Happy a sarit din masina. Nu mi-am dat seama, pentru ca pitica incepuse sa planga si nu stiam cum sa plecam mai repede. Abia cand am ajuns la ai mei, mi-am dat seama ca nu mai am catelul. Am sunat la bunica si imi zice calma: l-am vazut ca a coborat din masina, dar nu m-am gandit sa-ti spun... Ce oameni...
Cred ca voi ma puteti ajuta cel mai mult, avand in vedere ca aveti copii si iesiti mai des pe afara. Happy era tuns scurt si avea o zgarda deparazitara rosie la gat. Este un caine foarte fricos si nu sta sa pui mana pe el. Daca il luati cu binisorul, hai la mama, hai sus, hai sa te pupacesc - va veni si va sta sa-l prindeti. Va rog din suflet sa ma ajutati, ca m-am imbolnavit de atatea zile si nopti, pe frig si ploaie si soare, cat am umblat pe strazi. M-au sunat mai multe persoane care l-au vazut ratacind, dar nu au reusit sa-l prinda, pentru ca s-a speriat si a fugit, iar ele nu s-au chinuit sa alerge dupa Happy al meu. Mereu in zona unde l-am pierdut; deci nu s-a indepartat si tot spera ca voi veni sa-l iau acasa. Am mers de fiecare data in urma lui, dar niciodata nu ne-am potrivit. Alergam unul dupa celalalt.
Sper ca sunt fete care stau in zona si ma pot ajuta. Catelul are o sensibilitate la ochi si daca sta in frig sau curent, i se inunda pupila cu sange. Daca nu ii dau piaturile, risca sa ramana orb. Deci cu cat il gasesc mai repede, cu atat mai bine. Va multumesc din suflet si va rog sa ma ajutati. Copilul meu de trei ani jumatate plange in fiecare zi dupa el si il striga pe peste tot. Opreste oamenii pe strada si le spune ca si-a pierdut catelul si ii intreaba daca l-au vazut. Cum intra pe usa, dupa ce vine de la gradi, il cauta prin casa si il striga. Mi se rupe sufletul si de Yanis ca nu-l mai are pe catelus si de Happy ca e in strada, lipsit de hrana, apa, protectie si caldura pe care noi i le ofeream.
Weekend placut va doresc si va rog sa va ganditi o secunda si la noi!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Catelul il puteti vedea aici:

http://travel.webshots.com/photo/2709645390101620375OKjiBw

Numai ca la data pierderii era tuns scurt si numai in jurul boticului lasat parul mai lungut. Va multumesc din suflet tuturor celor care ma pot ajuta sa-l gasesc!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput