Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Ireth, cred ca scriam in acelasi timp la detaliile pt Lissa

30+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Ireth, cred ca scriam in acelasi timp la detaliile pt Lissa

30+ voi avea un cavaler!

sa stii

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ireth astia de la amazon iti opresc banii de pe card sau platesti ramburs? In seara asta dau iama in amazon in combinatie cu o prietena, poate ne iau banii si nu primim nimic.
Ramy ce de lucrusoare frumoase ai luat tu si felicitari pt schimbarea saptamanii.
A mai cmandat cineva de pe amazon?
Azi am fost la dr U la medsana nu la fundeni si mi s-a facut rau pe aclo. Ce m-a cerat ca nu l-am trimis doar pe sot. Da acum ma simnt ok.
Nu stiu cine zicea de tensiune de aviator 11 cu 7, o fi buna pt aviatori si pt al meu sot (care are abslut tt timpul atat, ca mie imi e rau la valoarea asta, in schimb la 8 cu 4 nu am nimic.

La plaja nu avem voie din cauza ca razele ultraviolete trec prin placenta si il afecteaza pe bebeica. Dar se poate merge la mare la ore ptrivite pt noi, dimineata si seara fara a ne expune la soare direct.

Krisy drum bun fara peripetii de acum in colo.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Da, Ilida, si eu vreau sa stiu care ar fi explicatia medicala cu statul la soare....
De ex, acum o saptamana, am fost la pescuit, si am stat la soare vre-o jumatate de ora.
Aceasta saptamana, am vazut la tel o doctorita care ii spune unei gravidute: sper ca nu ai stat la soare, da?Absolut deloc!
Nu ma gandesc la excese, dar daca stau o ora, pana in 11, o fi foc?

27+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Corry tcmai am spus eu de ce nu e indicat sa stai la soare.

32+

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura azi.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz
...La plaja nu avem voie din cauza ca razele ultraviolete trec prin placenta si il afecteaza pe bebeica. Dar se poate merge la mare la ore ptrivite pt noi, dimineata si seara fara a ne expune la soare direct.

Multumim de lamuriri cu soarele!
Despre tensiune: si eu sunt hipotensiva si imi e rau la valori "normale" pt altii, deci te inteleg perfect! Lasa ca e mai bine ca noi, oricum odata cu varsta tensiunea are tendinta de a creste (asa am citit).
Iar despre Amazon, eu te sfatuiesc sa apelezi cu incredere. Banii ti-i rezerva instant. Doar ca la voi mi se pare aiurea ca nu stiti de la inceput costul final, ca vi se mai adauga TVA si alte taxe, e destul de neplacut. Poate pe alea le platesti cand iti vine curierul, mai vezi la etele care au comandat din Ro.Aici cat iti scrie la incheierea comenzii pe site, atat platesti la final. Deci sa fii atenta la costul final. In rest, have fun la "surfing", sa imi spui cu cat iti depasesti bugetul propus

30+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Citat:
...La plaja nu avem voie din cauza ca razele ultraviolete trec prin placenta si il afecteaza pe bebeica. Dar se poate merge la mare la ore ptrivite pt noi, dimineata si seara fara a ne expune la soare direct.

Multumim de lamuriri cu soarele!
Despre tensiune: si eu sunt hipotensiva si imi e rau la valori "normale" pt altii, deci te inteleg perfect! Lasa ca e mai bine ca noi, oricum odata cu varsta tensiunea are tendinta de a creste (asa am citit).
Iar despre Amazon, eu te sfatuiesc sa apelezi cu incredere. Banii ti-i rezerva instant. Doar ca la voi mi se pare aiurea ca nu stiti de la inceput costul final, ca vi se mai adauga TVA si alte taxe, e destul de neplacut. Poate pe alea le platesti cand iti vine curierul, mai vezi la etele care au comandat din Ro.Aici cat iti scrie la incheierea comenzii pe site, atat platesti la final. Deci sa fii atenta la costul final. In rest, have fun la "surfing", sa imi spui cu cat iti depasesti bugetul propus

30+ voi avea un cavaler!

Merci Ilida. Momentan testez, asa ca nu depasesc bugetul. Daca o sa fiu multumita, data viitoare nu garantez.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:

Corry tcmai am spus eu de ce nu e indicat sa stai la soare.

32+

Multumesc mult!

27+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

DM sunt niste drogherii nemtesti, in Bucuresti parca-s in Auchan

La plaja aici, in Giurgiu sau prin imprejurimi, sunt multe plaje si pustii, pe gustul meu

Asta-i in Giurgiu, iar asta langa Giurgiu

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput