Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Burtocika, deocamdata fii-mea are scaunul de masina pus pe mijloc. Il vom trage pe margine sa aiba si scoica lui bebe loc. S-ar putea ca miss sa protesteze, ea e obisnuita asa, sta singura in spate si vede foarte bine printre scaunele din fata. De intrat intra scaun si scoica, dar ma indoiesc ca intru si eu in spate, masina noastra e micuta

Pai la noi scaunul Irinei sta pe stanga, iar eu stau langa ea. Asa am stat intotdeauna, n-am lasat-o niciodata singura in spate, nu stiu cum va reactiona daca il plantez pe bb langa ea ... Si atunci nu voi mai putea sa-l supraveghez eu pe bb ... Daca incepe sa planga ce ne facem ? In traficul din Bucuresti, sa te plimbi cu 2 copii in masina e o placere

Irina (2006) si 29+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

asa eram si eu ieri roxi la TNS cand simteam vreo contractie deja ma panicam la gandul ca ar putea sa imi zica dr. ca ma interneaza, deci te inteleg perfect numai ca pana la urma printesa tot o sa vina si mai bine sa incerci sa te mobilizezi . Stiu usor de spus, greu de facut insa suntem cu toatele langa tine .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Burtocika, deocamdata fii-mea are scaunul de masina pus pe mijloc. Il vom trage pe margine sa aiba si scoica lui bebe loc. S-ar putea ca miss sa protesteze, ea e obisnuita asa, sta singura in spate si vede foarte bine printre scaunele din fata. De intrat intra scaun si scoica, dar ma indoiesc ca intru si eu in spate, masina noastra e micuta

Pai la noi scaunul Irinei sta pe stanga, iar eu stau langa ea. Asa am stat intotdeauna, n-am lasat-o niciodata singura in spate, nu stiu cum va reactiona daca il plantez pe bb langa ea ... Si atunci nu voi mai putea sa-l supraveghez eu pe bb ... Daca incepe sa planga ce ne facem ? In traficul din Bucuresti, sa te plimbi cu 2 copii in masina e o placere

Irina (2006) si 29+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

eu am stat langa ea pana pe la vreun an jumate, cand a inceput brusc sa planga. Orice drum se desfasura in urlete si nu mai stiam ce sa mai facem. In plini nervi, m-am mutat in fata si plansetele au incetat. Adica, m-a gonit
Acum vedem cum ne-om descurca, aici e trafic lejer (inca!), poate bebe va fi absorbit de sor-sa, poate vom evita sa mergem cu masina cat mai mult timp cu putinta

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Multumesc mult Pufi pentru incurajari,ai dreptate nimic nu este mai important de cat strumfita mea si daca voi fi nevoita sa stau in perfuzii 2 saptamani o sa stau

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 35+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Roxybarbu, curaj! gandeste-te ca sunt DOAR 2 saptamani. Altele au stat in spital cu lunile, sau au stat numai in pat de la inceputul sarcinii.
Plus ca tu esti pe final, si ti-am mai zis, bebe e mare, e sanatoasa, chiar daca iese un pic inainte de termen, n-are ce sa nu fie bine. Recupereaza cat ai zice UAAAA
Suntem alaturi de tine!

Ramyy, eu zic ca la momentul X o sa fi atat de absorbita si de emotionata de ideea ca in cateva minute o sa te intalnesti cu bebe, incat n-o sa-ti mai pese ca te inteapa si in 10 locuri un mic disconfort, si uite... bebe a venit!
iar dupa.. o sa ai cu totul si cu totul altceva in cap, nu durere, o sa vezi

Incep sa imi strang lucurile de la birou (de fapt le strang de vreo 3 ore, hihihihi)

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ziua buna si de la noi!! Roxybarbu ai avut atata dreptate cand ai zis ca greul incepe dupa 30 de saptamani!! Ohhh Doamne!! De doua saptamani nu am mai intrat, ce i drept am fost si foarte ocupata cu serviciul, dar devin din ce in ce mai grea, mi e greu sa ma si ridic de pe pat sa ma duc la baie!!! Ma intreb cum o sa fie mai incolo!!!

Roxi am vazut ca ziceai ceva de perfuzii!! Eu inca nu am citit tot din urma, dar de ce ar trebui sa stai in perfuzii??

la toate fetele!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 32+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Fecian , sa stii ca si eu am observat ca daca fac ceva treaba , obosesc ce-i drept , dar nu ma contractii , insa cand stau cate o zi cumintica si nu fac mai nimic atunci ma apuca... nu mai inteleg, aa si da , de la mers sunt gata si eu, vin pe banda.
Roxy , incearca totusi sa stai linistita , eu sa/ti spun drept am cate o zi cand sunt f putine si alte zile cand vin pe banda , nici nu ma mai uit la ceas ca m/as panica mai rau. In ultima saptamana am spus de vre-o 3 ori ca sigur nu apuc dimineata in pat acasa ... dar se potoleau pana la urma. Eu cred uneori ca mai depinde si de atitudinea medicului ... unii spun ca nu ar trebui sa ai deloc si te baga in sperieti deja de la a3a contractie , iar altii spun ca e normal si sa le privim ca atare in ultimele luni..Acu nu spun ca as sti eu mai bine ca un doctor, dar poate ne-ar face bine sa fim mai linistite

33+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am o revistuta aici in care am citit ca pentru picioare umflate la gravidute e buna crema RuscoVen. Acum nu stiu cat o fi reclama si cat eficienta.

Eu despre nastere naturala sau cezariana nu am ce discuta, pt ca nu am de ales. Cezariana scrie pe mine. Doar daca Doamne Doamne si bebe nu au alte planuri.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si la mine au revenit contractiile, culmea de cand am oprit utrogestanul, ca trebuie sa recoltez maine culturi din col. Nu stiu daca contractiile au vreo legatura cu progesteronul, insa de cand mi-a dat trei pe zi (acum o luna) nu am mai avut contractii, acum l-a oprit si am iar. Si iau si gynipral si injectii cu nospa si scobutil. Nu l-a mai sunat pe dr ca stiu ce am de administrat o sa vad maine. Oricum am maxim una pe ora asa ca nu e chiar grav. Sper.
De acum sunt normale contractiile si incepe si colul sa se inmoaie. Nu vreau sa incep sa ma gandescc ca mai am cam o luna.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

mama lor de contractii......

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput