Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Tot ANA

Alina 6+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci, ANA 4 -- MIHAI 3 Tineti minte scorul mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ce-i aici fetelor? Care e cota la pariuri?
Paaaaai io zic ANA

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, ERIC si OLIVIA!!!!
Sanatate multa puiutilor si multe multe bucurii!!!

Cleule merci ptr urari deja

Praaag, pozele sunt superbeeee!!!! Roxana este minunata!!!!

Multi pupici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Fetelor, va multumesc din suflet tuturor pentru aprecieri! A fost intr-adevar o petrecere reusita, la tort am muncit un pic, dar mi-a iesit relativ OK (gustul super, doar la aspect se putea mai bine). Cel mai mult mi-a placut reactia Roxanei, la un moment dat mi-a fost teama ca n-o sa ma lase sa tai tortul... Toti copii sunt minunati, sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Alex@Sara, succes si sa treceti cu bine si peste asta!

Lorich, multumesc pentru ideea cu gummy bears, cred ca o sa incerc, ca nu stiu ce sa ii mai fac. Ideea e ca ea astea care ii plac, le maninca, dar refuza sa incerce orice altceva...

cleo, ma bucur ca Mara s-a urcat in avion pina la urma si de-acum veti fi tot impreuna!

Oare v-am spus ca Roxana e alergica la nuca? Cred ca v-am povestit ca inainte de Revelion faceam o prajitura cu nuca, m-a ajutat sa macin nuca, apoi si-a dat cu minuta pe la ochi si in 2 minute ii erau ochii umflati ca mingile de ping-pong. Si asta fara sa si manince. Ei, in aprilie am avut in sfirsit intilnirea cu alergologul si rezultatul e ca e alergica la nuci, peacan (tot un fel de nuci) si hazelnuts (cele din Nutela, culmea e ca ea a mincat Nutela si nu a avut nimic. Oricum, de acuma n-o sa-i mai dau). Nu e in schimb alergica la alune, fistic, arahide. E de asemenea alergica la fructe de mare (in special shrimp), deocamdata insa asta nu e o problema, pentru ca noi nu consumam in casa. Mai incolo cind va fi mai mare si va intelege, va sti sa se fereasca de ele. Ma gindesc ca daca doar de la atingere a avut asa o reactie, ce se intimpla daca chiar maninca... Suntem cu epi-pen dupa noi tot timpul, am invatat sa citesc etichete, in special la biscuiti, ciocolata. Am aruncat toata nuca din casa si de-acum dulciurile mele vor fi fara nuca... Trebuie sa ne obisnuim asa, e putin mai greu, dar aici unde sunt asa de multi copii alergici la fel de fel de chestii, e totul destul de controlat, in special in gradinite si scoli.

Eu zic tot Ana, sa fie pereche! Deci cit e scorul?

Gabriela si Roxana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Mama Omida (aca eu) zice:
Mihai

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

fetelor, o intrebare: voi ati congelat capsuni? se preteaza la asa ceva?

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

6 Ana -- 5 Mihai Actualizati si scorul cand dati un pronostic, sa nu pierdem sirul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ok actualizam : 6 ANA - 6 MIHAI

Tiberiu

Elena Ruxandra

Eliza Elena

Sara Maria (de Monik)

Sara Maria (de Alex sara)

Julia

Olivia

........cu miliarde de scuze pentru intarziere!

Uff, nu mai apuc sa scriu....ca de citit mai arunc o privire in secundele de libertate.

Sunt in foc continuu si am impresia ca nu vine nici o pauza. Am casa vraieste mereu, nu am niciodata curatenie, rufe spalate + calcate, mancare....toate la un loc. Mereu e loc de altceva. Nu ma plang, va povestesc doar. Dar le admir din toata inima pe Desiree si celelate fete care nu prea s-au despartit de copilasi......sau care nu isi pot petrece vacantele fara ei, BRAVO. Eu abia astept vacanta "en amoureux" din Corfu....vacanta pt care am emotii ca depinde de starea de sanatate a soacra-mii. Off :(

Saru'mana Laurita ca intrebi de noi, iata, weekendul la mama fara net, apoi lunea cu mancare si descarcat bagaje, azi am fost cu Stef sa-si scoata niste alunite, maine merg cu Vlad la Sun Platza ca se organizeaza ceva pt copilasi acolo.......hmm si uite asa trece timpul. Cum mai e Mirci? Imi pare rau sa aud ca e bolnavior. Azi am fost si eu cu Luc la dr, tusea deja de ceva timp si azi noapte i-a crescut temperatura. Mi-a zis ca n-are nimic...mi-a dat picaturi de nas si Sinupret. Sper sa scapam pana sambata la mot. Pup cu dor mult, mult

Alina, ne gandim la tine sa scapi rapid de hematom si sa te bucuri linistita de sarcina!

Dani, multumesc, pun poze dupa mot, imediat ce fac o selectie, pup frumosii tai plini de tandrete!

Cleo, bafta draga mea, ti-am citit blogul, m-a emotionat, felicitari pt job si pt decizia luata, sa va mearga exceptional acolo!!!

Prag,, vazut poze. ai copilasi minunati, fetita ca o printesa, sunt lesinata dupa ea!!!

Alex Sara, va tinem pumnii pt operatie, sa ne dai vesti cand ajungeti acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Deci io zic ca e MIHAI

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

inca un MIHAI si de la mine.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
[size=1]

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Anamaria!

si

LA MULTI ANI TUTUROR M&M pe care i-am ratat, cu scuzele de rigoare.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput