Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)
Raspunsuri - Pagina 7
Alex@Sara spune:
Hellou,tuturor,la ceas tarziu de seara
.Cu mari emotii(care m-au apucat inca de aseara de pe la 8 jumate ca mi-am amintit cum statea eu acasa cu contractii la 12 minute si era sa o nasc in masin pe d-soara shoricica
) am citit toate urarile adresate si printesei noastre
.Multumim tuturor,din suflet,sunteti minunate,calde si va simt f aproape chiar daca intru cam rar sa dau cu raportul ![]()
Sa dea Domnul sa fim cu totii sanatosi,si mamicile si taticutii,si fratiorii si fratioarele si sa avem parte doar de bucurii si impliniri 
Noi am serbat-o si ieri,la tzara,si azi la gradi,unde am avut tort cu Printese...ca mi-au iesit deja pe nas printesele,ne si tatuam maine poimaine niste printese
.A fost f incantata,si emotionata,inca de dimineata cum am trezit-o ma zorea sa merg repede sa termin tortul ca ea nu o sa aiba tort la gradinita
.Cadouri nu a primit prea multe,ca vine si 1 Iunie si cu fiecare ocazie primesc oti 3 cadouri,asa ca zau ca numai am loc prin casa de atatea jucarii si alte chitibuserii de-ale lor.Dar e f incantata de ce a primit acum,asa ca e ok,am nimerit-o 
O s apun si niste poze pe picasa,dar nustiu cand ca eu dimineata ma internez cu Daria pt curatarea celuilalt implant de la ochisor,si chiar pe 1 iunie va fi operata-anul trecut pe 1 ne-am internat si pe 2 a fost operata,asa ca din nou, nu voi fi cu toti 3 nici anul acesta,dar au deja cadourile pregatite,si mai ales Daria va pprimi un cadou superb...nu va mai avea pb la ochisori(cel putin o vreme,sper cat mai indelungata)
Fug sa ma bag la nani ca de maine trezirea e la 6 si noaptea inca am la treziri fara numar
inca odata va multumim din suflet pt urari si poate poate odata si odata ne vom cunoaste si in real life 

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Jocuri si jucarii de la Noriel si D-TOYS...si multe alte jucarii si hainute superbe ...
gabitzam spune:
Lumi, tin pumnii cu operatia la ochisorul Dariei! Sanatate multa!
La multi ani ERIC !!!
La multi ani OLIVIA !!!
Sa ajungeti mari pui frumosi, sa fiti sanatosi si iubiti si doar surprize frumoase in calea voastra sa aveti!
Gabriela(PRAG), am vazut pozele, Roxana este absolut superbaaa, e de revista! Iar tortul a fost tare ochios
Mirarea si surpriza din ochii ei sunt de nepretuit!
cleo78 spune:
Lumi, bafta la operatie, recuperare usoara, si speram ca e ultima!!
Cate operatii ati facut in total? 5? 
la multi ani la piticii ERIC SEBASTIAN si OLIVIA VIVIAN 

sa fiti sanatosi si fericiti si impliniti!
La multi ani, miine pt Ylari! sa fii sanatoasa si fericita! sarcina usoara!
La multi ani la toti copiii pt miine!! Nu am luat nik la piticanie, sper sa apuc sa cumpar ceva acolo pt ea. Aseara a primit niste jucarii de la Robert, si a adormit cu ele in brate! nu s-af ri culcat neam, desi era franta, ii picau ochii in jucarii, nu, ea sa mai dea o papusa in leagan.
Nu mai plec nicaieri fara copil.
Lorich spune:
Cleo dau apa la soricei... offfff bine ca v-ati reunit, sa nu va mai despartiti decat cand ti-o zice ea "mama, plec cu boyfriendu'"
Alex@sara bafta mare la operatie, s ascape PT TOTDEAUNA DE ASA CEVA!! A patitim cat pt 10 vieti. 
La multi ani ERIC si OLIVIA!!! 
Multi ani fericiti pui mici, acuma mari!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Reallaura spune:
Eric, Olivia 
!
Prag superbe poze, frumoasa petrecere, iar Roxana, m-a terminat, e minunata.
Cleo ce frumos povestesti tu! Sa fie intr-un ceaqs bun! SUnteti impreuna acum..., in Bruxelles, 
Adriana aha, nu vazusem. o sa ma uit si eu sa vad...nu stiu inca daca venim insa.
Lorich primul dinte already???? nu-mi vine sa cred...Ilinca la 10 luni jumate abia, si inca are doar 2!! ca sa ma oftice pe mine. Felicitari!
Alina_antola orizontala, dar cu noi! Stai acolo cumintica 
Ali vezi ca te sun azi.
Vera azi l-am dus pe Mirci. ieri nu mi-a mai tusit deloc, nici aseara. In schimb a luat Ilinca, tuseste non stop, n-a dormit toata noaptea, a vomat etc. Am inceput dexa si siropele...mi-e teama sa nu ajungem la antibiotic ca nu prea se da dusa tusea asta cu aerosoli. Cica si Traian a stat acasa...cand m-am dus eu vineri sa-l iau behaia Teo nevoie mare. deci e un trend acolo 
Reallaura spune:
Ah, tot uit CrianAndreeea voiam sa te consolez ca esti amarata de indecizia ta. Mi s-ar parea aiurea sa nu fii indecisa. Doamne ajuta! e firesc sa tot speri, sa tot tragi inapoi 
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PRAG Noi am avut petrecerea de 3 ani simbata, a iesit super frumos, am avut multi invitati, si adulti si copii, din pacate a cam plouat si nu am prea putut sa ii scot pe copii afara, mi-au cam demolat casa... Dar a fost super. Roxana cuminte si vesela, copiii - copii, mincarea buna, tortul mi-a reusit, deci, va invit sa ne vedeti. Gabriela si Roxana. ![]() |
Wow, cat e de frumoasa Roxana!!!
Delicata si expresiva! Prag, sa va traiasca! 
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara Hellou,tuturor,la ceas tarziu de seara .Cu mari emotii(care m-au apucat inca de aseara de pe la 8 jumate ca mi-am amintit cum statea eu acasa cu contractii la 12 minute si era sa o nasc in masin pe d-soara shoricica .Multumim tuturor,din suflet,sunteti minunate,calde si va simt f aproape chiar daca intru cam rar sa dau cu raportul Sa dea Domnul sa fim cu totii sanatosi,si mamicile si taticutii,si fratiorii si fratioarele si sa avem parte doar de bucurii si impliniri ![]() Noi am serbat-o si ieri,la tzara,si azi la gradi,unde am avut tort cu Printese...ca mi-au iesit deja pe nas printesele,ne si tatuam maine poimaine niste printese ![]() O s apun si niste poze pe picasa,dar nustiu cand ca eu dimineata ma internez cu Daria pt curatarea celuilalt implant de la ochisor,si chiar pe 1 iunie va fi operata-anul trecut pe 1 ne-am internat si pe 2 a fost operata,asa ca din nou, nu voi fi cu toti 3 nici anul acesta,dar au deja cadourile pregatite,si mai ales Daria va pprimi un cadou superb...nu va mai avea pb la ochisori(cel putin o vreme,sper cat mai indelungata) Fug sa ma bag la nani ca de maine trezirea e la 6 si noaptea inca am la treziri fara numar inca odata va multumim din suflet pt urari si poate poate odata si odata ne vom cunoaste si in real life ![]() ![]() Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Jocuri si jucarii de la Noriel si D-TOYS...si multe alte jucarii si hainute superbe ... |
Bafta la operatie!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
bineinteles ca uitasem
:
LA MULTI ANI, ERIC SEBASTIAN SI OLIVIA VIVIAN!!! 
Lori, felicitari pentru primul dintisor! wow, ce fetita precoce!!!
Laura, sanatate Ilincutzei! pacat ca a luat si ea!
Andrada79 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!
ERIC SEBASTIAN SI OLIVIA VIVIAN
Adriana da cea cu breton este sora mea si fetele sunt nepotelele mele http://family.webshots.com/photo/2904138830105212586xAqDnj
Cleo ma bucur mult ca v-ati reunit! Ufff cred ca aveai niste emotii.......!!!
Alex@sara bafta cu operatia! Va pupam mult mult mult si tinem pumnii stransi!
Prag oauuuu ce printesa frumoasa ai tu acolo! O delicata si o finutza! Ce tort frumossssssssssss!!!!
CrinaAndreea 

Lorich felicitari pt dintisor!