Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani ERIC!
La multi ani OLIVIA!
Sa cresteti mari si sanatosi, voiosi!
[bu]

Eu votez cu Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Deci, suntem la 7 ANA - 7 MIHAI.

Alysh, noi cand eram in Cuba aveau acolo loc de joaca (vreo 3 camere intr-o 'casuta'... nu'sh cum sa explic) und eputeai lasa copiii. In prima zi cand am ajuns ne-am dus la leagane si era un cuplu acolo cu fetita lor si tatal fetitei a tooot incercat sa ne convinga pe noi ca trebuie sa o lasam pe Victoria acolo si sa petrecem macar un pic de timp numai noi doi pana cand daddy i-a explicat ca ptr. noi aia e vacanta de familie si Victoria face parte din familie, deci 7 zile suntem nedespartiti si atunci l-a certat nevasta-sa, sa ne lase in pace cu ideile lui, ca noi facem cum vrem noi... eu nici nu as concepe sa plec fara Victoria (sa nu crezi ca te critic, Doamne fereste, nici gand de asa ceva), dar cred ca eu sunt mai dependenta de Victoria decat e ea de mine.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mai aveam de zis, da' a pus Victoria mana pe mouse si a trimis... macar nu am pierdut mesajul. Deci, cred ca problema cu plecarea fara copii e ca daca nu pleci de cand sunt mici-mici, nici nu ai sanse sa mai pleci fara ei pana au vreo 16 ani...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaa ...

Pup cu drag toate fetele minunate, va consider prietenele mele si ma onoreaza faptul ca v-am cunoscut si ca fac parte din acest grup. Va imbratisez strans pe toate.

ps : Imi cer scuze, am simtit nevoia sa va spun asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LA multi ani Ylari!
Sanatate multa, sarcina usoara, sa fii fericita si iubita!

La multi ani tuturor copilasilor (mari si mici)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari , sa fii sanatoasa, fericita, sarcina usoara, copii sanatosi, sot iubitor!
desiree pup si eu simt la fel in legatura cu fetele de pe forumul asta, cred ca mai toate simtim la fel. tu esti o mamica deosebita si de fapt sunteti o familie de admirat!
Ali am fost si eu ieri in Sun Plaza cu fata, apoi in Unirea, i-am luat niste sandalute si nu le gaseam numarul. nu stiu daca ma aventurez si azi avind in vedere vremea. ma bucur ca sunteti ok. SI Ilinca mi-a tusit mai rau astea 2 zile, m-am speriat, dar nu i-am dat abtibiotic. i-am pus sare pe piept, facut dexa, erdomed - desi e de la peste 15 kg, ceva trebuia sa-i dau. Acum ii dac un ceai de ceapa. sper sa mearga si sa dormim diseara ca am deja nu dorm de cateva nopti si sunt la pamant cu nervii/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

YLARI LA MULTI ANI!!!!!! Sa ai parte de tot binele din lume, sarcina usoara si petrecere frumoasaaaaaaaaaaaaaaa alaturi de familia ta!

La multi ani copiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o zi superba!!!!!!!!!!!!Eu acum sap pe net sa vad ce se organizeaza cu 1 iunie si pe unde sa iasa sora mea cu cei mici. Oare in Herastrau s-o oragniza ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani!!!
Eric
Olivia
Sa fiti sanatosi, si sa aveti parte de mult noroc in viata

La multi ani Ylari!!! Sanatate, sarcina usoara si-un bebe sanatos!

La multi ani tuturor copiilor de ziua lor!!!

cleo ce ma bucur ca v-ati reunit! Mai asteptam povestiri pline cu umor despre varza de Bruxelles

Eu inca sunt tot 2 in 1, desi d-ra imi tot zice de 10 saptamani ca nu ajung la termen (i-am demonstrat ca se inseala, si poate trec de termen ca la Julia )

Lilly 38+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI COPILASI M&M!!!!!!!!!!!

SI LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA YLARI!!!! sa fii sanatoasa si fericita! Abia astept sa te vad cu fratiorul/surioara Evei in brate!

Alina 6+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Neata,

La Multi Ani tutoror micutzilor!

La Multi Ani Ylari, sarcina usoara, nastere la fel si o viata plina de bucurii si sanatate!

Multa sanatate si o copilarie frumoasa si linistita le urez si puiutzilor care au implinit trei anisori in mai!

Noi am fost plecati la mama, la tara, o saptamana sa ne fortificam un pic cu aer de munte
Laura multa sanatate puilor tai. Ilinca e bine. Inainte de plecare ma tot anunta Mirela de la gradi cine mai facea febra..era ziua si cate 2-3 cu febra vad ca de data asta Ilinca mea s-a rezumat la niste muci si o tuse care i-a trecut in cateva zile cu Sinupret, picaturi de muci si sirop cu iedera. Mara nu a luat nimic, eu un pic

Cleo acomodare usoara, felicitari pentru blog..ai talent mami

AlexSara sa va ajute Domnul sa treceti cu bine peste operatie si sa ai 3 copilasi sanatosi, voiosi si voinici

Lilly nastere usoara ca vad ca te cam apropii

Danicris si noi te iubim Eu chiar dc nu prea scriu mereu citesc cu placere postarile tale despre puii tai si ce bine se inteleg ei

In alta ordine de idei Mara cred ca a scapat de dermatita aia pacatoasa cam 90%. Ii dau cu mustella la greu (multam Doloress si Gabitzam), insa tot cu cortizon si antibiotic i-a trecut pt ca avea si o supra infectie cu stafilococul auriu. Acum Doamne ajuta!

In dimineata asta nu cerd ca iesim afara, 2 zile la rand m-a prins ploaia asa ca ma duc la calcat rufe

va pup,

Mergi la inceput