Mamici din Grecia (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Doamne, fetelor, stiti cat de mic e bebe? Pfuu, am uitat complet cum e sa ai un bebe asa mic. Si e cuminte foc. Doar mananca si doarme. Mie copilul mi se pare foarte ok, cu mama mai avem putin de lucrat. E si foarte obosita, insa o vad, asa, pierduta in spatiu. Ii e frica sa puna mana pe el, la un moment dat sughita cel mic in somn dupa ce a papat, mama, se albise maica-sa la fata. In schimb taticul e de nota 10 si-o ajuta mult. Mi-a zis taticul ca nu-mi da voie sa plec de acasa daca nu-i spun, zici ca sunt de la Crucea Rosie. In fine, sper in cateva zile sa-si mai revina si mama si totul o sa fie ok. Nu-mi vine sa cred ca sunt matusica, iar nepotelul meu e ADORABIL. Va multumesc mult dragele mele pentru toata sustinerea si gandurile voastre bune.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Anouk

Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei dragi, iar Nick cel atomic sa-ti aduca numai bucurii si zambete.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna dimineata!

Intru nitel sa vad cum a fost sosirea acasa a lu' bebe mic. Asa e, sunt asa de firavi.. si eu cand ma uit la filmulete mai vechi mi se par ca au fost acum 1000 de ani.
Ne pui si o pozica cu bebe.. stiti ce nume o sa aiba?..
Bravo tie ca o ajuti pe cumnata, desi il ai si pe Atomicu' pe cap. O sa capete incet incet incredere si mamica, dar probabil este inca sub socul celor intamplate si este foarte tematoare. Sa nu uitam si faptul (deloc de neglijat) ca multe mamici trec si prin depresii, deci are nevoie de tot ajutorul vostru.
Mai ales daca e si cumintel, asta o s-o ajute enorm.

Si nu in ultimul rand.. multumesc mult de urari! Off, am mai imbatranit un pic..

O sa revin cu scrisul la fiecare ca acum vin puradeii.
Un mare pup la toate si sa aveti o zi super ultra extraordinara!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

La multi ani Anuk, fericire sanatate, sa-ti creasca puiul mare si frumos, si tot ce-ti doresti!!! Pupici de la mine si de la Fanula!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Doamne, fetelor, stiti cat de mic e bebe? Pfuu, am uitat complet cum e sa ai un bebe asa mic. Si e cuminte foc. Doar mananca si doarme. Mie copilul mi se pare foarte ok, cu mama mai avem putin de lucrat. E si foarte obosita, insa o vad, asa, pierduta in spatiu. Ii e frica sa puna mana pe el, la un moment dat sughita cel mic in somn dupa ce a papat, mama, se albise maica-sa la fata. In schimb taticul e de nota 10 si-o ajuta mult. Mi-a zis taticul ca nu-mi da voie sa plec de acasa daca nu-i spun, zici ca sunt de la Crucea Rosie. In fine, sper in cateva zile sa-si mai revina si mama si totul o sa fie ok. Nu-mi vine sa cred ca sunt matusica, iar nepotelul meu e ADORABIL. Va multumesc mult dragele mele pentru toata sustinerea si gandurile voastre bune.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Ce frumos!!!!. Si eu eram pierduta in spatiu la inceput. Era asa mica..si plangeam, ca eu cum cresc asa un ghemotoc. Mai ales cand a plecat mama...ea a stat doar 2 zile cu mine dupa ce-am adus puiul acasa. Nu i-au dat mai mult concediu. Ma oftic uneori pe surorile mele ca o au langa ele zi si noapte, si nici nu simt ca au copii. Pot sa munceasca, sa se distreze...si nici nu o respecta pe mama...
Ne bucuram mult ca au scapat de greu si ca au ajuns acasa!!! O sa-si revina si mama, o sa vezi, asa e la inceput... Va pupam muuult de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

La multi ani ANOUK!
Sanatate,noroc si ferice maxima!!
Ai musafiri azi ,miine??
Ce pregatesti?
Pupici si petrecere placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelor!!!la multi ani anouk,multa sanatate,fericire si noroc in viata!!!!!noi azi am vrut sa mergem la plaja,dar ne-a pacalit soarele de dimineatza,ca au iesit norii,apoi cand am iesit in parc,a aparut soarele si s-a facut caldd,dar ieri am facut si baie in mare

theo,ma bucur ca au ajuns acasa bebe si mamica lui,sa fie sanatosi!!
dimitra,am mai auzit o tipa din buzau,ca-i cere un act de aici cum ca nu ia alocatie si de aici,ea a dus ceva si ia zis ca nu e bun actul acela.eu zic sa faci cum zice theo,ameninto cu un avocat ceva si daca poti chiar dute cu unul ca sa le sara ifosele alea de interesante!!
pupici fetelor o zi buna!!!

Mergi la inceput

Oana, Carmaw, va multumesc din suflet de urari!
De petrecut nu prea petrecem ca toata lumea lucreaza. Vara toate activitatile de amuzament sunt blocate ca fiind sezon se lucreaza non stop.
O sa fim intre noi, e si sora mea, vine soacra.. cam atat. O sa-i tragem niste gratar si cam atat. Niciodata n-am facut mari petreceri de ziua mea asa ca nu-mi lipseste nici anul asta.
Carmaw, te rugasem sa-mi zici si mie cum ai facut iepuroiul.. Hai, te rog, zi si la domnia mea.. Ca la Theo pe blog nu-i (de la ea m-am inspirat si am facut briam. mmmmm...)
Oana, nasol cu dependenta asta de sot.. O sa mai treaca ceva vreme pana o sa te poti angaja, asta daca nu cumva ai vreo cresa prin zona si vrei sa o inscrii. Altfel, eventual cand o sa mearga la gradinita... Eu te-as sfatui totusi sa insisti sa ai si tu acces la bani pentru ca sunteti totusi o familie. Adica sa aveti un cont comun de cheltuieli sa poti sa-ti faci si tu piata fara sa ceri bani de toate fleacurile. Si chiar daca nu vrea sa-si tina toti banii in acel cont comun, sa puna macar o suma lunar. Scuza-ma ca m-am bagat, dar poate iti ajuta ideea asta.
Andreea, v-ati mai balacit? Nu ni-l arati pe smecher (pardon "merkel") cu ochelari?
Theo, saru' mana pentru lamurirea cu analizele. Prin Romania este mare stres cu lipse de fier, de calciu.. pe-aici vad ca sunt foarte relaxati. Iar cu fontanela nu m-am ingrijorat, dar am intrebat ca sa fiu sigura. Mi-era sa nu zica ceva de lipsa de fier, dar n-a pomenit nimic.
Cu vaccinurile, nu stiu ce sa zic.. Asa ne-a zis, ca la 2 ani mai venim. O sa ma mai uit o data prin carnet sa verific, dar sigur nu ne-a dat nici o reteta pentru vaccinul urmator. Voi ce faceti de exemplu dupa 1 an?
Larisa, ma bucur ca bebe Ilias e bine si papa bine. Eu alocatie nu primesc in Ro, dar mi se pare culmea sa nu vrea nici macar sa-ti primeasca dosarul. Nu renunta ca e pacat de bani.
Alex, ce-ai mai shoppinguit zilele astea? Se lipeste vreun bronz de tine pana la nunta?
Esthera, pe unde mai umbli, fetita? Ce mai zic soselele din Romania?
Moroooo, hai mai zi ceva.. Ce-ti fac plantele?

Pe aici e ba innorat, ba iese soarele.. si e o zapuseala si-o umezeala de te sufoca. Maine am zi libera asa ca bag smotru prin curte ca au crescut buruienile pana la nori.
Asa ca cred ca ne auzim pe duminica cand revin cu drag si spor la munca.
Un pupic, doi pupici.. multi pupici la voi!

Intre timp a aparut si Alex.. multumesc de urari

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Anoukusorile...scuza ma
Mai eu fac
un iepure cu masline
iepure in stil vechi(reteta frantuzeasca
iepure cu prune uscate(reteta belgiana
iepure cu lamiie f bun cind e ff cald
sau
iepure stifado
Deci spune mi te rog ce reteta vrei !!
Si IARTA MA...

Mergi la inceput

Carmaule, nu-i bai ca nu mi-ai zis de iepuroi ca doar nu il aveam in frigider si lipsea reteta ta
Dar m-ai bagat in ceata cu variantele tale.. Ceva sa aiba gust bun si sa nu fie uscat. Daca te rog sa-mi dai si stifado si ala cu lamaie, te superi rau pe mine?..
Multumesc mult si anticipat

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput