Mamici din Grecia (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Vin si eu sa slabesc Anouk. As vrea si eu sa muncesc fetelor, dar nu am cu cine sa las bobocelul. Nu am pe nimeni sa ma ajute. Nu am socrii, nici matusi. Absolut nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

PUPICI LA TOATE FETELE
MORO
Anoukule si felicitari pt chifra 53!!
pupici ce mai la toate fetele
Iaonula sotul tau e orfan nu are mama tata frati surori matusi care sa te ajute???Fetita e a lui sau a cui???
Si istoria aia cu UNA mincare la o sapt ce e?? Sau am inteles eu anapoda?
Trebuie sa marturisesc ca mi esti draga DAR NU TE INTELEG(esti frumoasa,cinti bine, esti tinara)ce naiba si pt cine te chinuiesti(vezi ca vorba ca stai asa in situatia asta pt fetita la mine perso nu prinde....pt ca 'mincarea asta stiu cu ce se maninca')
Te rog eu din suflet DESTEPTAREA
Si acum astept 'criticele'
Eu sunt inca in viata doar ca i au antibiotice si ma duc la 2 zile la policlinica
=====================================================================
deci numai bine pt cine ma citeste si' ma impunge'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Vai de mine, Carmaw, dar ce infectie ai capatat?! Faci antibiotic injectabil sau iti schimba ceva pansamente la policlinica?
Hai ca treci tu si peste asta ca esti superwoman!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Asa e Carmaw o sa treci si peste asta!!!. Stiu ai dreptate, dar ma gandesc cat de greu e cu un copil in brate...Copilul al lui e...numai cand vrea el. Parintii lui au murit iar fratii lui, unul e la Pantelimona, e singur, necasatorit, sor-sa e si ea in alt oras, si asta care sta in casa mea, nici nu ne vorbeste.E suparata ca nu a luat al meu grecoaica cu brika. Am mai spus, ca am discutat cu mama situatia si mi-a zis ca nu ma poate ajuta cu nimic, doar sa astept sa creasca fata, sa o pot da la gradinita. O sa ies eu si din asta. Oricum el Joi pleaca la Pantelimona sa-l ajute pe fra-su si ma linistesc pana in August. Apoi mi-a promis ca stam 10 zile la plaja, desii nu-l cred ca nu e parolist, si de pe 10 plec in Romania. L-am mintit ca trebuie sa fac neaparat verificarea la masina in august. Dar eu trebuie sa o fac in decembrie. Am vrut sa-mi petrec ziua de nastere cu ai mei.. Pupici duuulci de tot si insanatosire grabnica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Imi pare rau, Oana, ca trebuie sa treci prin toate astea. Eu una stiu sigur ca n-as putea sa indur atatea, dar tu stii clar cel mai bine ce posibilitati ai. Iti doresc din suflet sa nu regreti vreodata alegerile facute.
Iar la faza ca n-ai cu cine lasa copilul, suntem pe aceeasi baricada. Nici eu nu am nici un ajutor, ajutorul sora-mii este strict pentru vara asta. Nu pentru ca n-ar vrea draga de ea, dar are si ea familie, obligatii..
In restul anului suntem eu si cu mine. Sta si barbatu-miu, nu zic nu, dar atunci cand vine de la munca prefera sa iesim undeva toti trei (si mie-mi place mai mult in trei, recunosc).

Vai, a inceput Nicolas sa ma caute prin casa cand plec de acasa. Nu mai merge pacalit cu disparitia mea subita. Mi se rupe sufletul de el si abia astept sa se termine septembrie sa stam iarasi noi doi.

Pupici 'tutulora'!!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Imi pare rau, Oana, ca trebuie sa treci prin toate astea. Eu una stiu sigur ca n-as putea sa indur atatea, dar tu stii clar cel mai bine ce posibilitati ai. Iti doresc din suflet sa nu regreti vreodata alegerile facute.
Iar la faza ca n-ai cu cine lasa copilul, suntem pe aceeasi baricada. Nici eu nu am nici un ajutor, ajutorul sora-mii este strict pentru vara asta. Nu pentru ca n-ar vrea draga de ea, dar are si ea familie, obligatii..
In restul anului suntem eu si cu mine. Sta si barbatu-miu, nu zic nu, dar atunci cand vine de la munca prefera sa iesim undeva toti trei (si mie-mi place mai mult in trei, recunosc).

Vai, a inceput Nicolas sa ma caute prin casa cand plec de acasa. Nu mai merge pacalit cu disparitia mea subita. Mi se rupe sufletul de el si abia astept sa se termine septembrie sa stam iarasi noi doi.

Pupici 'tutulora'!!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
pozici Nicolas cel Mare

Pupici dulci lui Nikolas cel nazdravan!!! Puiutul de el!! Eu nu pot sa stau nici o secunda fara printesa mea, iar ea nici jumate fara mine. Mai statea cu ta-su 10 minute pana acum, de cateva zile, nu mai sta nici 2 minute. Numai mama si mama. Si eu mor dupa ea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Salutare fetelor!

Iar trebuie sa ma scuz pt absenta dar stiti ca in week-end sunt tare ocupata,iar de 2 zile il am pe pitic bolnav.Face febra iar de la o nenorocita de inghetata care a mancat-o in week-end la bunica-saAseara cand am ajuns acasa am vrut sa intru un pic sa va citesc dar m-am dus intai sa vad ce face si ardea tot.L-am trezit ,i-am dat depon,l-am bagat sub dus ca sa ii scad febra si i-am pus si comprese cu otet.Asta era pe la 1 jumate si a adormit inapoi pe la 4 jumate' dimineata.Am fost la doctor azi si are rosu in gatAm sunat-o pe soacra-mea si mi-a spus ca i-a dat o pagotinia ca plangea ca ceilalti copii mancauEu nu sunt absurda dar am vazut ca este foarte sensibil cu gatul si de aceea il feresc si am rugat-o sa aibe grija cu lucrurile reci dar ea e de parere ca trebuie sa il ''calim''.I-am explicat ca dupa parerea mea e inca mititel pt ''calire'' si o sa aibe timp toata viata sa manance inghetata.Asa ca ne-am cam certat azi..ea nu e ''fata rea'' dar i-ar da lui Lukas de toate ,mai ales dulciuri iar eu nu prea sunt de acord.
Asa ,alta noutate ar fi ca vine sotul meu pe insula ta minune,Anouk.A gasit seful lui o lucrare acolo din cate am inteles ar fi un hotel de renovat.I-a spus daca vrea sa mearga si el pt vreo 20 de zile si decat sa stea aici fara munca mai bine merge.O sa ne fie greu ca nu am stat niciodata despartiti asa mult de cand suntem in format trio dar sper sa ne descurcam.Azi am sunat-o si pe mama mea sa ii spun sa vina sa ma ajute cu Luka cat sunt eu la munca dar ea nu poate pt ca luna asta are comisia de pensionareAsa ca s-ar putea sa vina frati-miu care a ramas fara servici de vreo 2 sapt. Ar fi super sa vina ca el a mai stat cu Luka si anul trecut in vara si s-au inteles de minune si are atata grija de el...Daca nu vine nici frati-miu singura solutie este sa mergem sa stam la soacra-mea ceea ce nu e chiar atat de rau dar eu prefer sa vina ai mei si sa stam la noi acasa
Aaaa si mai am o noutate in perioada 1-15 august nu se fac nunti pt ca e postul sf Marii si i-am cerut sefului concediu.Nu imi poate da decat 5 zile ca toti vor si a impartit si el la fiecareAsa ca mergem si noi in concediu in vara asta.Vom merge la Pilio intr-un loc superb-ag.Ioanis unde am fost si acum 2 ani si este superb.Sunt asa fericita ca o sa am si eu timp exclusiv pt familie abia astept.
Asa ca Anouk sa te astepti la vizite ca sigur o sa venim pe Skiathos mai ales daca o sa munceasca si tati acolo...va facem o vizita in vreo vineri cand am si eu liber ,venim de dimi cu vaporul si plecam seara.Si ideea pe care ai avut-o cu vizita voastra la noi impreuna cu Theo ar fi SUPER!!!!
Pupam toate fetele si un somn usor sa aveti

Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicigrecia spune:

Capitolul 9

Mergi la inceput