Scrasneste din dinti...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si andrei, 4 ani, scarsneste, si eu si tatal meu la fel.....s-o fi mostenind bruxismul asta

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

si andrei, 4 ani, scarsneste, si eu si tatal meu la fel.....s-o fi mostenind bruxismul asta

Pai se poate si mosteni, pentru ca una din cauzele posibile e o muscatura incorecta, adica nu se aseaza corect maxilarul, ramane intr-o pozitie incomoda, si inconstient persoana incearca sa isi gaseasca o pozitie mai buna.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

si eu cu bruxism...cine doarme cu mie..stie!
Pe la vreo 2 nai si Codrin scrasnea....Acum, la 6 ani de un timp nu mai aud nimic...
Sper sa ii fi trecut..i se schimba si dentitia.
Din pacate eu sunt iremediabila.Si nu am de gand sa port nimic in somn.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Lori dar tie ti s-a tocit dantura datorita acestui lucru? Pentru ca sotului meu da!
Iar mie mi-e frica si pentru faptul ca baiatul meu are incisivul frontal rupt si reconstituit prin lipire, a doua oara de catre minunatul nostru stomatolog (il iubim pentru cat de dragut este).
A doua oara s-a trezit noaptea si m-a strigat ca i-a cazut dintele, va dati seama ca nici nu intelegeam noaptea buimaca despre ce dinte e vorba, dar era vorba despre cel lipit si cumva am facut o legatura intre scrasnitul lui din dinti si ruperea "lipiturii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Citat:

Lori dar tie ti s-a tocit dantura datorita acestui lucru? Pentru ca sotului meu da!
Iar mie mi-e frica si pentru faptul ca baiatul meu are incisivul frontal rupt si reconstituit prin lipire, a doua oara de catre minunatul nostru stomatolog (il iubim pentru cat de dragut este).
A doua oara s-a trezit noaptea si m-a strigat ca i-a cazut dintele, va dati seama ca nici nu intelegeam noaptea buimaca despre ce dinte e vorba, dar era vorba despre cel lipit si cumva am facut o legatura intre scrasnitul lui din dinti si ruperea "lipiturii".

Raspund eu. Da, dintii se tocesc, si chiar bine. Caninii mei arata ca niste incisivi, adiac practic s-au aliniat cu dintii din fata.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput