Sexul dureros dupa nastere!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ralu, ar trebui sa mai asteptati un pic mcara pana ajungi in sapt 6-7, acum fiecare organism e diferit. Eu/ Noi am incercat dupa 2 luni jumate cand eu m-am simtit refacuta aproape in totalitate.

Explica-i sotului, sa speram ca va inetelge....din pacate sunt multi care nu pricep

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna , sper ca nu te superi daca te intreb de ce ai continuat "partida" atunci cand a fost dureroasa.Era neaparat necesar sa o duci la capat daca nu iti producea si tie placere?
Exista atatea modalitati prin care ii poti face placere sotului daca chiar acesta nu mai poate astepta pana esti complet refacuta, dar sa o faci strangand din dinti de durere este peste puterea mea de intelegere.Nu i-ai spus ca te doare?
Organismul nu e o masina sa se vindece exact in ziua x cand zice teoria.Exista o marja de +- saptamani.Testezi terenul si daca merge e ok, daca nu mai asteptam.
De intrat in normal sigur intra, stai linistita , dar i-as spune totusi sotului daca lui i-ar placea sa o faca in acele conditii si vezi ce-ti spune.Sunt care au asteptat toata sarcina si apoi si perioada de refacere si nu au patit nimic si nici nu s-au dus la altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Noi am incercat cam la 9 saptamani dupa nastere (vaginala) si era extraordinar de dureros. Incet-incet, cu muuulta tandrete si rabdare, cu preludiu extrem de indelungat am reusit sa revin la sentimente mai bune referioare la sex abia cand bb avea deja 6 luni. Si nici nu a tb sa intarc, asta-i chiar culmea!

Raluca, v-ati grabit! Nu-i o regula ca musai dupa 6-8 saptamani poti sa faci sex, unele femei au putut mai repede fara nicio problema. Data urmatoare limitati-va la sex oral, eventual un petting mai indelungat. Si faceti dragoste relaxati, fara presiune si cu frica ca va durea. Numai gandul acesta te blocheaza instantaneu, si adio! placere. Incercati ceva diferit: eventual o baie cu spuma impreuna, asta cand adorm copiii!

Mergi la inceput