gradinita vip bucuresti

gradinita vip bucuresti | Autor: rares_sub

Link direct la acest mesaj

buna ziua,

de la toamna fetita noastra va trebui sa meaga la gradinita. In top sta gradinita vip care ne-a placut fata de celelalte care le-am vizitat ( mai putin numele ).
stie cineva ceva de aceasta gradinita, in sensul de experiene personale, pt ca nu am reusit sa gasit nimic pe vreun forum.

multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna ziua,

Pana la urma ati inscris copilul la aceasta gradinita?
Daca da, cum vi se pare?

Sunt curioasa pentru ca ar fi o optiune si pt noi.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_nuca spune:

am vizitat-o si eu o data, curtea este foarte mica, in rest nu stiu mare lucru, eu am fost de fapt la o inatlnire cu directoarea, din alte motive decat inscrierea pruncului acolo.
chiar sunt curioasa sa ne povestesti daca ai mers pana la urma la gradinita vip si cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Din experienta unei mamici cu baitel dat anul acesta la gradi de stat si in mari cautari de gradi particulara, iti spun ca cel mai mult conteaza EDUCATOAREA. Cu ea isi traieste copilul o mare parte din copilarie. E plin forumul de aceste sfaturi. Le-am citit si eu anul trecut, insa, din pacate, din pragmatism (si poate si comoditate) am dat mai multa importanta altor criterii (apropiere, dotari, etc).
Copilul se poate juca cu orice, daca este indrumat corespunzator de o educatoare cu experienta si dragoste! O mie de jucarii si carti etalte pe rafturi nu fac ca o persoana cu har!

Bafta multa si alegere inspirata!

Mergi la inceput