Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dreambaby Monique, ai vb f frumos . Nu am cum sa il pacalesc, mai ales ca folosim prezervativ pana imi fac toate analizele posibile. I-am spus si lui cat de importante sunt. ![]() |
fi atenta - un ac mic si o impunsatura in varf
si daca se face franjuri va vedea dupa
Ooops ia uite s-a rupt
ce tare ne-am mai iubit sotziorule!!!
n-are cum sa te acuze

dreambaby spune:
Sper sa se gandeasca si la mine, la visele si iluziile pe care mi le-am facut ca anul viitor voi fi mamica. Si mie mi-e tare frica sa nu patesc ceva si sa nu mai pot face copii never ever. Iar asta a fost una dintre primele intrebari, daca isi doreste copii, daca vom face unul. Si normal ca raspunsul a fost da... Sa vedem ce va fi... 
ankcta spune:
Buna gagici
Va
pt urari. Am reusit sa ma destind un pic la scoala. Nu va spun ce ma astepta in clasa, pe catedra , pe pereti. Mititeii ![]()
Imi scrisesera tot felul de urari, flori...ca de altceva nu se pune problema la ei. Pe perete , deasupra tablelor aveam o inima mare din petale de trandafir si inauntru scria La multi ani doamna. Tabla plina de urari , floricele, inimioare 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
O alta urare, mult mai lunga....aveau cate un biletel, cum le fac eu cand le dau anumite responsabilitati in cadrul grupelor, pe fiecare biletel scria cate un cuvant sau semn de punctuatie, m-au pus sa asez cuvintele si sa refac fraza.....
Ce mai?! Am cei mai tari copii! 
Ancuta , in curand 
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta O alta urare, mult mai lunga....aveau cate un biletel, cum le fac eu cand le dau anumite responsabilitati in cadrul grupelor, pe fiecare biletel scria cate un cuvant sau semn de punctuatie, m-au pus sa asez cuvintele si sa refac fraza..... Ce mai?! Am cei mai tari copii! ![]() Ancuta , in curand ![]() |
ce scumpishori
ankcta spune:
Cred ca asa a vrut DD sa-mi arate ca a ramas ceva in urma mea, toate acestea sunt rezultatul muncii mele. Acesti copii nu primesc educatie decat la scoala, acasa parintii nici nu observa daca lipsesc , doar dak au nevoie de ajutor 
Stiu ca nu trebuia sa spun ca dak mor maine nu ramane nimic in urma mea, dar voi stiti la ce ma refer, la un suflet nascut din mine 
Ancuta , in curand 
cixinica spune:
Salutare!
ankcta
LA MULTI ANI!
katy
ma bucur ca au iesit bine rezultatele
mihacor
fii optimista, toate se vor rezolva in cele din urma doar ca uneori trebuie sa insisti mai mult
multi 

tuturor
irmaria spune:
citesc pe net despre capsuni (ca doar e sezonul lor acum) si nu stiam ca sunt interzise in sarcina pentru ca pot provoca alergii.
eu am mancat ieri si de aseara mi-au aparut blande pe mani care ma mananca destul de tare...
si imi plac atat de mult!!!!
viitoare 
ankcta spune:
Sunt interzise si copiilor, pana la 3 ani park
Eu pot manca pe saturate, nu am problem ![]()
Ancuta , in curand 
walkiria spune:
La multi ani Ankuta!
Sanatate multa, multa, si sa te ajute Dumnezeu sa ti se implineasca cat de curand visul de a fi mamica!!!
Esti nascuta in aceeasi zi cu mama mea![]()
Iti trimit multi pupici de molipsire!!!

Salutare tuturor fetelor si voua va trimit multi pupici de molipsire si aveti incredere in Dumnezeu ca vor veni bebeii si cu zi ce trece sunteti tot mai aproape de ei!

Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt
13+ cu 
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

. Nu am cum sa il pacalesc, mai ales ca folosim prezervativ pana imi fac toate analizele posibile. I-am spus si lui cat de importante sunt.