Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Buna fetelor . Eu sunt cam suparata azi, am avut niste discutii destul de urate cu sotul. Ma primiti si pe mine la intalnire?

of course

pai de ce v-ati certat? de bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Mi s-a intamplat ceva ciudat si deja imi fac o gramada de griji.
Sunt la munca si mai devreme m-am ridicat brusc de pe scaun si am simtit o sageata puternica in ovarul drept. Am stat un pic pe loc crezand ca o sa imi treaca durerea dar acum a coborat pe picior.

Nu mai am nici un simtom de nimic. Nu tu greata, nu tu durere de burta, nimic... si dupa intepatura asta deja nu mai sper nimic. Mai am 5 zile de asteptat pana la CM Z1.

viitoare

Ei, greturile nu apar de pe acum si la sarcina sunt aceleasi simptome ca la menstruatie.Pana nu vezi rosu, stai linistita

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Mihacour - ma bucur ca e mai bine! Ma bucur nespus de mult.
Katy - felicitari ca ai dovedit bestia!
Anka - LAMULTI ANI! Sa dea Dumnezeu la anu pe vremea asta sa tii inbrate .

Va pe toate si va doresc si voua cat mai curand sa fiti la.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Da, in legatura cu bebe. Imi spune azi ca nu e pregatit pt bebe . Deja am si plans o data pe ziua de azi, ma abtin cu greu sa nu plang incontinuu. Dupa ce iau acid folic de 2 luni, dupa vizite la dr si eco sa vad ca e totul bine, imi spune azi ca nu e pregatit... Nu imi vine sa cred, sunt daramata psihic in momentul asta

Mergi la inceput

Citat:

Da, in legatura cu bebe. Imi spune azi ca nu e pregatit pt bebe . Deja am si plans o data pe ziua de azi, ma abtin cu greu sa nu plang incontinuu. Dupa ce iau acid folic de 2 luni, dupa vizite la dr si eco sa vad ca e totul bine, imi spune azi ca nu e pregatit... Nu imi vine sa cred, sunt daramata psihic in momentul asta

Dar e vorba de elemente financiare sau despre ce?

Parintii sotului meu sunt despartiti. Te rog sa ma crezi ca acest aspect a pus amprenta foarte zdravan asupra lui. Niciodata nu e pregatit pentru bebe si ar prefera sa se trezeasca cu el in brate , dar nu sa faca anumite lucruri. Cat despre partea cu programatul jap jap e groaznic. Adevarul ca amandoi ne inhibam, dar nu se munceste sa treaca de loc peste moment si sa faca un moment mai ok.
Sunt multe aspecte la care se gandesc, nu mai au libertate, au si mai multa responsabilitate.......

ooooffffffffffffffffffff doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Citat:

Am trecut si eu prin momentele astea acum 3 ani cand mi-am facut o gramada de analize, bani dati aiurea pt ca imi lasase de inteles ca vrea sa facem un copil.
Timp de 7 luni s-a fofilat ca sa evite momentul in care as fi fost eu fertila. M-am suparat si eu si am plans si mi-a trecut si m-am suparat iar si iar si cand nu am mai putut i-am spus ca vreau sa ne despartim ca eu nu stau langa el daca isi bate joc de mine asa. Ca eu vreau copii si daca el nu vrea sa isi gaseseasca fericirea langa altcineva pt ca eu nu voi putea sa i-o ofer daca nu am copii.

A inceput sa isi doreasca copiii cand toti in jurul nostru aveau copiii, cand si-a dat seama ca trece timpul pe langa noi si ca muncim si visam la o casa a noastra care daca va fi goala mai bine sa nu fie...

Imi doresc din tot sufletul sa treceti peste acest moment urat. Fruntea sus si sa stii ca lucrurile nu se vor rezolva cu cearta si tipete sau amenintari.

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Mi s-a intamplat ceva ciudat si deja imi fac o gramada de griji.
Sunt la munca si mai devreme m-am ridicat brusc de pe scaun si am simtit o sageata puternica in ovarul drept. Am stat un pic pe loc crezand ca o sa imi treaca durerea dar acum a coborat pe picior.

Nu mai am nici un simtom de nimic. Nu tu greata, nu tu durere de burta, nimic... si dupa intepatura asta deja nu mai sper nimic. Mai am 5 zile de asteptat pana la CM Z1.

viitoare

Ei, greturile nu apar de pe acum si la sarcina sunt aceleasi simptome ca la menstruatie.Pana nu vezi rosu, stai linistita

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Rational stiu asta dar si la cel mai mic semn de greata avut deja visez ... Stiu ca imi induc singura diverse stari... Daca as putea sa nu mi le mai induc ce bine ar fi :)

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Abia astept sa discutam fata in fata sa vad ce l-a apucat asa din senin. Adevarul este ca amandoi ne-am dorit bebe imediat dupa casatorie, dar ne-am mutat in casa noua, am mai dat bani pe ce mai trebuia cumparat si tot am amanat momentul. Si culmea e ca tocmai el mi-a propus in dec 2010 sa facem un bebe, ca sa avem si noi un oracaitor in familie. Iar eu sunt genul de om caruia daca ii promiti ceva trebuie sa ii dai (sunt mai rau ca un copil care plange dupa o bomboana). Eu m-am dus la analize, eu m-am dus la eco sa vad daca e totul ok acolo jos, eu m-am dus la 2 dr barbati sa ma consulte. Iar acum sa imi zica ca nu e pregatit Si am plans si a doua oare de ciuda

Mergi la inceput

Citat:

Abia astept sa discutam fata in fata sa vad ce l-a apucat asa din senin. Adevarul este ca amandoi ne-am dorit bebe imediat dupa casatorie, dar ne-am mutat in casa noua, am mai dat bani pe ce mai trebuia cumparat si tot am amanat momentul. Si culmea e ca tocmai el mi-a propus in dec 2010 sa facem un bebe, ca sa avem si noi un oracaitor in familie. Iar eu sunt genul de om caruia daca ii promiti ceva trebuie sa ii dai (sunt mai rau ca un copil care plange dupa o bomboana). Eu m-am dus la analize, eu m-am dus la eco sa vad daca e totul ok acolo jos, eu m-am dus la 2 dr barbati sa ma consulte. Iar acum sa imi zica ca nu e pregatit Si am plans si a doua oare de ciuda

te rog sa ma crezi ca al meu face 32 de ani si inca nu se simte pregatit. Si asta nu ca nu-si doreste, dar is mai multe aspecte pe care le-am insirat + partea financiara.....
De cativa ani eu m-am straduit sa-l iau cu "zaharelul" in acea perioada, dar nu s-a intamplat pana acum.
Acum ne-a pus dr. sa-l facem, pentru binele meu, sanatatea mea. Acum trece asa pentru mine dar imi vine de o gramada de ori sa-l . Totul e bine si frumos pana la impus.
In fine sunt multe feluri de reatie si fiecare e diferit.

Eu stiu care e solutia la mine indarjirea mea de a ma lupta cu toate. Si cu greu se fac toate.

Va pup .... se pare ca si eu mi-am spus oful acum.

Mergi la inceput

IRMARIA si eu sunt in situatia ta, numai ca eu mai am mult de asteptat. Mi s-au intarit sfarcurile si ma dor la 2 zile dupa jap si eu gata am luat-o razna.....
is atenta la toate
ma stradui sa ma controlez dar imi e foarte greu
nu mai am rabdare

Mergi la inceput