Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Matzaila, suna bine, sunt toate sansele sa fii insarcinata, a intarziat, ai un test care pare pozitiv (poate daca il faceai dimineata se vedea mai bine) ai si simptome...Doamne ajuta, eu cred ca esti insarcinata!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Matzaila!!!!
Felicitari!!!!!
Nici mie nu mi-a venit sa cred nici la prima sarcina, nici la a doua, asa ca mi-am cumparat vreo 3 teste de fiecare data, de marci diferite. Mie mi s-a pozitivat cu surececk, iar cu celelalte 2 tip banda a iesit mult mai slab pozitiv. Mi-am facut in ziua 27, si in ziua 25 am mai facut 1 si era negativ, asa ca e posibil ca beta hcg-ul tau sa fi fost facut prea devreme.

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaando

Stie cineva daca nu am facut rubeola, dar am facut vaccinul priorix acum 3 ani inainte de prima sarcina, mai trebuie facut o data vaccinul si inainte de a doua sarcina ? :(

Nu mai trebuie facut inca o data vaccinul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! fetele eu sunt la ovulatie. m-am trezit cu niste dureri crunte de ovar, ca si data trecuta. Se pare ca de 2 luni simt puternic cand se produce ovulatia. Am prestat corespunzator aseara acum asteptam rezultatele desi nu am f. multe sperante, m-am obisnuit cu ideea ca bebele meu vine greu. Vom vedea. Luna viitoare mai fac o secretie si apoi, cu ajutorul lui Dumnezeu laparoscopie.
Didi la multi ani, ne este f. dor de tine, mai treci pe la noi.
Lore poate totusi nu e candida. Atentie la lenjerie, sa fie neaparat din bumbac. Iar prin casa incearca mai bine fara, macar vara.
Elenush intr-adevar urat din partea doctorului, mai bine il schimbi, e clar ca asta se incadreaza in categoria - doctori de care sa te feresti.
Matzaila lasa butoiul ca nu-ti face bine. Capul sus. O sa vina si vremea noastra.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Matzaila felicitari, sarcina usoara si la termen! Iupi, o noua graviduta.

Mergi la inceput

Matzaila de miercuri au trecut atatea zile, si beta se dubleaza la 2 zile, deci posibil miercuri sa nu fi detectat sarcina, dar acum da. Ma bucur din suflet pt tine.
Gabriela eu nu stiu sa-ti raspund.
Kitty ce faci, cum te mai simti?
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

katy, sigur este candida
macar ma consoleaza gandul ca nu e asa de grava si daca e bebe nu afecteaza

cum nu lucrez si stau acasa imi permit sa stau fara
de cand a inceput nu prea am mai purtat
sper sa treaca, vad ca e mai ok de cand cu spalaturi

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Dragele mele, nu-mi vine sa cred, ceea ce a inceput ca o zi groaznica s-a transformat in ceva minunat. Nu am mai avut rabdare si am luat Sure check, alt test de la Sensiblue si amandoua sunt pozitive deci trei teste diferite arata ca sunt insarcinata.
Nu-mi vine sa cred pur si simplu.
Doamne Doamne nu m-a lasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Felicitari, Matzaila! Eram sigura! Ma bucur tare mult pentru tine!Cand te duci la medic?

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Matza, felicitari!!!!!!!

sarcina usoara

Mergi la inceput