Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!
Raspunsuri - Pagina 11
elenusht spune:
beta hcg se pozitiveaza din momentul in care ar fi trebui sa-ti vina menstra. Eu l-am facut la medlife si in aceeasi zi la ora 15 am avut rezultatul! la fel si la synevo!daca iese negativ, inseamna ca nu e bebe! de obicei detecteaza la 6 zile de la fecundatie
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
6+
EllaR spune:
Offff greu cu rabdarea fetelor! Si eu stau foarte prost la acest capitol.
Am deja mai multe senzatii si semne si e mult prea devreme sa fac un test. Dar ma mobilizez cu putere de la Dumnezeu si o sa am rabdare ca oricum nu am ce face.
Ma dor sfarcurile si sunt iritate, am ameteli,simt mirosurile de la o posta, ma doare burta in zona uterului si culmea mia placut mustarul. Mie nu-mi place de fel mustarul, doar cine stie ce mustar sa fie.
Doamne ajuta sa fie bine pentru toate.

MeAlex spune:
EllaR, cate zile au trecut de la ovulatie?
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
EllaR spune:
In data de 23 mai am japjap, dar dupa cum am simtit ovarul cred ca in 24 am ovulat! in data de 25 deja mi s-au inflamat sfarcurile si dupa asta toate treptat au aparut!
EllaR spune:
Dupa parerea mea azi ar fi in a 6 zi! Nu ?
Ieri dadea semne sa ma doara uterul dar ma lua usor ma lasa. Acum ma doare mai tare, dar nu insuportabil.
EllaR spune:
De atunci inca am sfarcurile inflamate.
Doamne te rog sa fie! Ar fi cel mai frumos cadou de 5 ani de casnicie!
Matzaila_81 spune:
Am asa emotii, am facut un test barza care a iesit....POZITIV!!!!!!
A doua liniuta e pala dar se vede bine. Sa mai iau un test????? Nici nu mai stiu ce sa fac...cat de sigure sunt astea barza????
MeAlex spune:
Da, ar fi a 6-a zi dupa ovulatie. Ai putea sa iti faci maine un test de sarcina, ai sanse mai mici la cele din urina, dar nu e imposibil. Totul depinde de cat de repede a fost fecundat ovulul dupa ovulatie cat a durat pana s-a prins. Ai putea incerci sa ii faci beta HCG. Mi s-a intamplat si mie sa am asemenea simptome si chiar eram insarcinata (primul test cu a 2-a liniuta foarte vaga, dar care era totusi prezenta a fost in a 7-a zi dupa ovulatie. Stiam clar cand am ovulat pentru ca am folosit teste de ovulatie si imi luam si temperatura.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
EllaR spune:

Stiu ca sunt bune! Mai ia un test de alta marca!
DOOOOOOAMNE!! FELICITARI!
Deja am pielea de gaina!!!!!!!!!!!!!

MeAlex spune:
Matzaila_81, sunt printre cele mai sigure, Barza si Minut detecteaza o cantitate mica de HCG (20 de mIU/mL), pe cand SureCheck detecteaza 100 de mIU/mL, deci se pozitiveaza mai tarziu. Fetele ma sfatuiau sa incerc First Response care detecteaza la 7 zile dupa ovulatie, respectiv 5 inainte de intarzierea menstruatiei. Mai fa-ti unul dar nu Sure Check! Doamne ajuta, eu cred ca esti insarcinata!
pentru