Puiuti de Randunici 2008!! (484)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Mariana sarumana pt cafelutza. Si eu am mare nevoie.

Tatiana yammi yammi... ce buna tre' sa fie dulceatza aia.

Nu stiu cum e la voi, dar noi trecem printr-o perioada foarte grea... cu crize de personalitate, cu incapatzanare, cu raspunsuri obraznice... De vreo saptamana nu ne mai intelegem. Abia astept sa intre in vacantza sa vad daca se schimba ceva. Mara a fost un copil foarte cuminte, cu mici scapari ca orice copil... acum e jale. Azi-noapte a venit la noi in camera, s-a foit putin, a vazut ca nu poate sa doarma la noi (din cauza ca sforaie tati)... am dus-o iar in camera lor... si dupa o ora s-a trezit tipand, mai mai sa-l trezeasca si pe David, am luat-o iar in camera la noi si s-a linistit. Trebuie sa fac sapaturi adanci sa vad ce se intampla.

... cam asta e situatia la noi in momentul asta.

Tatiana am vazut ca si fetitzele tale sunt apropiate de varsta. Cum va intelegeti?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana multumim ptr cafea,dar explicati-mi si mie ce este cuy mailul copmun

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, acolo randunicile vor putea sa transmita mesaje de interes comun, de exemplu poze, retete, carti, tratamente, sfaturi, etc., ceea ce consideram noi important de stiut doar de noi.

si iti doresc o zi buna in continuare!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata fetelor,
Mariana, multumim de cafelutza...chiar am nevoie ca pitica asta a mea se trezeste invariabil pe la 5 dim si apoi pana mai adorm eu...trebuie sa plec la serv
Si multumim de mailu comun, trimit si eu un PM pt parola

O zi placuta va doresc si spor la toate

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata si multumim de cafea, chiar era necesara la cate lucrari s-au strans la mine pe birou. Cand ma uit la ele, asa imi vine un dor de concediu.
Yarina azi dimineata se pare ca a fost tare suparata caci a fost sculata mult mai devreme decat de obicei.Nu a a vrut sa se scoale si a invitat-o pe Andra sa plece in excursie, ca ei ii este somn.
Avem asa niste emotii mai ales ca ea este praslea gradinitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Mariana sarumana pt cafelutza. Si eu am mare nevoie.

Nu stiu cum e la voi, dar noi trecem printr-o perioada foarte grea... cu crize de personalitate, cu incapatzanare, cu raspunsuri obraznice... De vreo saptamana nu ne mai intelegem. Abia astept sa intre in vacantza sa vad daca se schimba ceva. Mara a fost un copil foarte cuminte, cu mici scapari ca orice copil... acum e jale. Azi-noapte a venit la noi in camera, s-a foit putin, a vazut ca nu poate sa doarma la noi (din cauza ca sforaie tati)... am dus-o iar in camera lor... si dupa o ora s-a trezit tipand, mai mai sa-l trezeasca si pe David, am luat-o iar in camera la noi si s-a linistit. Trebuie sa fac sapaturi adanci sa vad ce se intampla.

... cam asta e situatia la noi in momentul asta.

Buna dimineata Nyny!
Si noi avem problemele astea . Intotdeauna vrea sa facem cu vrea ea, si mai nou sa o imbrac cum vrea ea (era cald afara si vroia geaca groasa roz ), de raspunsuri nu mai vorbim (ce aude la cresa) gen "lasa-ma in pace..care esti", "pleaca de-aici" si altele.
E jale cand o luam de la "topotogan" sau leagane. Face niste scene de-mi vine sa intru in pamant de rusine . Incerc sa o corectez din "mers" ca daca stau sa-i explic pe moment n-am nici o sansa. M-am obisnuit cu iesirile astea, bine ca am scapat de tavalit pe jos...sau de strans gunoaie de pe strada...sau sa iesim afara si sa ramanem ore in sir pe la vre-o scara numai ca sa urce si sa coboare de zeci de ori , sau sa ne oprim in fata unei cabine telefonice numai sa inchida sau sa deschida usile...
Astept sa-i "treaca" si astea...

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Si la noi e jale mare cu iesirile Alexiei
Si ce-i mai rau...eu nu pot sa ma controlez tot timpul, mai am scapari si mai tip la ea
Chiar aseara a fost un circ la noi...noroc ca omu' ne-a linistit ca la un moment dat plangeam amandoua
Faza-i ca teoretic stiu si eu cum ar tb sa actionez...dar practic, cand o apuca nabadaile, cedez si eu
Oare cat o mai dura perioada asta???

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Mariana multumesc de PM
Ziceai ca Bianca vroia geaca groasa...idem Alexia ieri, cand sa iesim la plimbare...isi scoate cizmele roz cu blana si doar cu alea vroia...pana la urma a renuntat la ele si a vrut in picioarele goale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Si la noi e jale mare cu iesirile Alexiei
Si ce-i mai rau...eu nu pot sa ma controlez tot timpul, mai am scapari si mai tip la ea
Chiar aseara a fost un circ la noi...noroc ca omu' ne-a linistit ca la un moment dat plangeam amandoua
Faza-i ca teoretic stiu si eu cum ar tb sa actionez...dar practic, cand o apuca nabadaile, cedez si eu
Oare cat o mai dura perioada asta???

Deci nebunia nu este numai la mine acasa...

Cat va dura?!?... pai educatoarea m-a "linistit" de dimineatza spunandu-mi ca pana pe la 5 ani. Sincer nu vreau sa cred... vreau sa cred ca este ceva trecator si de scurta durata

Mergi la inceput

Nyny ... pana la 5 ani zici??? E clar, trebuie sa-mi iau eu de cap...neste intaritoare
Don'soara mea se vrea tot mai independenta...la plimbare nu-mi da mana, merge sau alearga asa...inaintea mea...si eu latru dupa ea, cand vede copii mai mari...nici nu vrea sa auda de mine...si faze tot de astea...vine la mine cand are vreo nevoie...adica bomboana, jucarie
Deci sa fiu tare in continuare

Dar cum Davidutu cum e? el e mai cooperant

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Nyny ... pana la 5 ani zici??? E clar, trebuie sa-mi iau eu de cap...neste intaritoare
Don'soara mea se vrea tot mai independenta...la plimbare nu-mi da mana, merge sau alearga asa...inaintea mea...si eu latru dupa ea, cand vede copii mai mari...nici nu vrea sa auda de mine...si faze tot de astea...vine la mine cand are vreo nevoie...adica bomboana, jucarie
Deci sa fiu tare in continuare

Dar cum Davidutu cum e? el e mai cooperant

Davidutzul vine si el intr-o mare fuga din urma. Tocmai asta ma sperie... incepe sa imite tot ce vede.

Tot traiesc cu sperantza ca o dau pe brazda in curand cu statul la colt si aruncatul jucariilor la gunoi. Au o gramada de prostioare de jucarii de la pufuleti, papusi dezmembrate, masini fara roti... mai fac si eu o selectie prin jucarii cu ocazia asta... si cum ea tine la orice porcarioara nu-i covine. Sper sa reusesc sa o mai imblanzesc. Nu suport sa ma cert cu ea, sufar mai mult decat ea...

Mergi la inceput