Puiuti de Randunici 2008!! (484)
Raspunsuri - Pagina 20
nyny spune:
Neatza...
Mariana, Doinita sarumana pt cafelutze
... le savurez la servici.
Azi n-am mai dus-o pe Mara la gradi. Sta acasa cu frate-su si cu mamaia. Ca tot vorbeati de soacre, sa va fac "sac"... a mea e de nota 10, e fix ca o mama pentru mine. Locuieste cu noi (socrul a murit acum 4 ani si jumatate) si ma ajuta la absolut orice: mancare, curatenie, calcat, spalat, stat cu copiii cand sunt eu la serv.... deci... se poate. Eu zic sa-mi traiasca soacra... si mama bineinteles
.
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
La multi ani randunelelor si puiutilor!!!
Mariana, parca totusi anu' trecut erau altfel...chiar alte animalute, oricum ne-am bucurat de umbra si ceva joaca la nisip, topogane, leagane![]()
Alina
, hai gandeste-te ca numai maine nu-i...raspoimaine
...si apoi vine balaceala in mare![]()
Nyny, te-au mai lasat durerile?
Cum e Mara
, se pregateste de serbare?
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
alina_satena spune:
Doinita nu stiu ce m-as face fara voi,sunteti niste ingeri pazitori ptr mine(fara sa spun cuvinte mari),voi imi ridicati intotdeauna moralul:)

nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Nyny, te-au mai lasat durerile? Cum e Mara , se pregateste de serbare?![]() |

parca m-au mai lasat un pic durerile. Oricum, stau pe scaun ca sunt si cocotazata pe tocuri... e o vorba: chelului ii trebuie tichie de margaritarDaaa... Mara se pregateste de serbare ... acasa. Are o poezie " Pisicuta Miaunica" pe care o spune intr-una. De Craciun a avut una cu Mos Craciun... numai p-aia a tot spus-o pana acum o luna. Zic:"... lasa-l in colo de Mos Craciun ca daia nu mai vine vara aia odata..." si acum o tine langa cu pisicutza...

Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Nyny sa-ti traiasca si mama si socrela
si s-o tina tot asa
...o fi exceptia care intareste regula
. Ce sa zic, a mea saraca e si cam batrana (vreo 74), nici n-aude bine...si nu poate tine ritmu' cu copilul atomic
, mi-e si teama s-o las afara cu Alexia, asa ca asta mica se plictiseste si-i frustrata ca nu-i inteleasa...ei, dar sapt. asta m-am scos, ca-i cu mama.
Iar despre Mos Craciun
...cand iesim la plimbare cu bici... Alexia canta ori colindu'...ori ii trage cate-o sorcova![]()
Alina
ti-ai pregatit costumul de baie
?
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
Bonjour de zi! Vorba francezului
!
Apa tonica cu lamaie pentru toata lumea
!
Nyny, sa-ti traiasca mamele, sa le dea DD sanatate sa te poata ajuta in continuare
!
La mine problema e mai delicata
. Mama nu ma poate ajuta din cauza problemelor de sanatate
iar socrela ma ajuta la calcat, spalat mai face cate o mancarica in cursul saptamanii, dar ce folos ca-i place sa ia decizii in locul nostru, sa-si bage...intre noi, asta e cand nu ai casuta ta unde nimeni nu are dreptul sa se amestece
.
Doinita, socrela are 80, nici eu nu am incredere sa o las pe Bianca cu ea. La cat e Bianca de duracell...![]()
Nyny, ce nu facem noi pentru a arata bine
!
Bianca nu are serbare, dar imi repeta zilnic de zeci de ori poezia "Semaforul" si cantecelul popular "Foaie verde lamaita" ii place mult partea cu "pashte calul lui Gheorghita"
.
Alina, hai ca mai e putin, putin si evadezi de acasa
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Sper sa reusesc sa evadez de acasa.Asa e si la mine cu bagatul in familie dasr na trecem peste.
Va las un fresh de kiwi cu capsuni.
la treburi
MarianaPop spune:
Emotionant
!
Scrisoare deschisa pentru mami si tati
"Draga mami, draga tati,
• Nu-ti fie teama sa fii ferm cu mine. Asta ma va ajuta sa ma asez la locul meu.
• Nu ma rasfata. Stiu foarte bine ca nu mi se cuvine tot ceea ce am, dar incerc totusi.
• Nu folosi bataia sau forta cu mine. Asta ma obisnuieste cu ideea ca numai forta conteaza.
• Nu fii inconsecvent. Asta ma pune in incurcatura si ma face sa incerc sa scap nepedepsit.
• Nu-mi face promisiuni. S-ar putea sa nu le poti tine. Asta ma va face sa-mi pierd increderea in tine.
• Nu raspunde provocarilor mele atunci cand spun sau fac lucruri care te supara.
• Nu te supara prea tare cand iti spun ca "te urasc". Nu cred ce spun, dar vreau sa te fac sa-ti para rau pentru ceea ce mi-ai facut.
• Nu ma face sa ma simt mai mic decat sunt. Voi incerca sa-ti dovedesc contrariul, purtandu-ma ca o persoana importanta.
• Nu face in locul meu nimic din ceea ce as putea face singur. Asta ma face sa ma simt ca un copil mic si voi continua sa te folosesc in serviciul meu.
• Nu-mi menaja relele obiceiuri, acorda-mi cat mai multa atentie. Altfel nu faci decat sa ma incurajezi sa le continui.
• Nu ma corecta in public. Voi fi mult mai sensibil, daca imi vei vorbi bland intre patru ochi.
• Nu incerca sa discuti comportamentul meu in febra conflictului. Din anumite motive, auzul meu nu este foarte bun in acel moment, iar cooperarea mea chiar mai slaba.
• Nu incerca sa-mi tii predici. Vei fi surprins sa constati cat de bine stiu ce e bine si ce e rau.
• Nu ma lasa sa simt ca greselile mele sunt pacate. Trebuie sa invat ca pot face greseli fara sa simt ca nu sunt bun de nimic.
• Nu ma cicali. Daca o faci, va trebui sa ma protejez prin a parea surd.
• Nu ma pedepsi prea tare. Ma sperii usor si atunci s-ar putea sa spun minciuni.
• Nu uita ca-mi place sa experimentez. Invat din asta.
• Nu baga prea mult in seama in indispozitiile mele. S-ar putea sa profit de faptul ca-mi acorzi mai multa atentie cand sunt bolnav.
• Nu ma respinge cand pun intrebari cinstite. Daca o faci, vei constata ca nu te mai intreb si caut informatii in alta parte.
• Nu-mi raspunde la intrebarile prostesti si lipsite de sens. Altfel, voi incerca mereu sa te agat cu astfel de intrebari.
• Nu incerca niciodata sa pari perfect sau infailibil, pentru ca ma vei face sa simt ca nu te voi putea ajuta niciodata.
• Nu te teme ca petrecem prea putin timp impreuna. Conteaza cum il petrecem.
• Nu te teme daca eu sunt speriat. Arata-te curajos.
• Poarta-te cu mine ca si cu prietenii tai. Tine minte: invat mai bine de la un model decat de la un critic.
• Nu uita ca nu pot creste fara incurajari si intelegere."
"Si in afara de asta, nu uita: copiii sunt mici omuleti care iubesc si cer la randul lor iubire. Arata-i copilului tau ca-l iubesti neconditionat!"
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Scuze
! Am nimerit-o pana la urma
!
Asta-i bun!
Capitol nou!
Mariana, mamica de