Puiuti de Randunici 2008!! (484)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Magda,sa se bucure de el.Ale mele se bucura cand le aduc si cutiile de lapte MiliMa intreaba ce le-am luat,si le arat plasa.Sa vedem cat tine figura

Mergi la inceput

Poftim Doinita,a aburinda,abia am stins focul.La mine Daria doarme cu tati in pat intr-o camera,iar eu dorm cu Iarina in alta camera,ea in patut si eu in pat.Deabia am trecut iarna,ca nu a avut cina sa ma incalzeascaDar din iulie facem schimbari,eu cu tati in dormitor,si Daria cu Iarina pe saltea intr-o camera sa nu cada jos.Sa vedem daca accepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana...o rezolvi tu cumva!...poate o masca de...castraveti cu ecoli sau ce-o mai fi atunci

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Deja m-am gandit la ceva cu efect instantaneu : pregatesc rapid apret de rufe si-l aplic cu paleta , mai naspa e ca tre' sa fiu serioasa si muta

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

La multi ani Mariana,o casnicie fericita iti doresc de acum incolo,sa fiti la bunga grosi,intelepti si sa luptati impreuna.Eu vreau un vin rosu

http://alinahandmade.blogspot.com/

Vin rosu sa fie ! Vineeee....
pt. urari !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

La multi ani Mariana ,casa de piatra in continuare,sanatate,ca-i mai buna decat toate,fericire,si....ceva banisori,ca fara ei....Si eu vreu ceva de,sa prind ceva mai mult curaj,am gatat bucatareala,le-am facut ceva mai light-supa de rosii,piftele simple si piftele cu sos.Sper sa-i fac bagajul soacramii azi,ca a stat destul,am avut grija si de fete azi,al meu randunoi pleaca la Bucuresti la o sedinta,asa ca o sa raman sola,doar cu fetele.Mi-e groaza sa dorm singura noaptea,mai ales ca Daria il vrea pe tati,dar ne descurcam noi

tatiana

Multumesc ! Si uite asa am gasit ce fel de supa sa fac in we . Spor la bagajeala . Daca ramaneti asa intre fete, poate o puneti de-un party in pijamale .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Mariana, cat mai multi ani si cat mai frumosi impreuna.
Yari, intradevar se pare ca asteapta vacanta, dar mai are de asteptat pana la sfarsitul lunii. De luni o luam de coada, ca pe 15 are serbare si lipseste de la repetitii.
Eu am profitat un pic azi, si am dat o fuga pana in dragonul. I-am luat fetii un scaunel cu muzicuta. De abia astept sa ajung acasa sa vad daca ii va place.

stoian

Yari, sa foloseasca cu placere scaunelul!
pentru urari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Tatiana...uauuu supa de rosii vreau si eu o portioara!
Gata bagaju' lu socrela?
Eu chiar vroiam sa va intreb: cum/cu cine dorm puiutii vostri? ca la noi e cam nasol...Alexia nu vrea sa doarma decat cu mine...singura, nici sa n-auda zbiara de ma stie tot blocul. Eu deja m-am resemnat cu situatia asta...o sa ma dea ea afara intr-o zi

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Si noi dormim impreuna . Ea in patut si eu in patul mare . Tati e exilat la sufragerie pt. ca sforaie...Nici vorba de mutat la el. Si noi zbieram cat ne tin plamanii ....idem si la fel ca tine !

Mergi la inceput

Nu plec inainte de a va spune un we placut !

Si va mai las cate o maslina, o icra neagra si beuturi ! Duminica il sarbatorim pe randunoi .

Pt. we fac supa de rosii cu taitei, varza cu carne (porc, pasare), ciulama de pipote si ranzici, pt. duminica o fripturica, ca de e zi festiva, tortul l-am comandat...si cam atat. Pentru Bica incerc mancarica de linte, supita de zarzavat si fripturica de copanele de pui. E de ajuns...

la randunici, bebice si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Ei, m-am mai linistit cu dormitu' copilului...ma gandeam ca numai la mine e altfel!
Magda, si Alexia are un scaunel cu tziuitoare...si mi-a facut creierii varza!Se buseste-n el...de 1000 ori la rand
Mariana, sarbatoare magica iti doresc...si prelungita! ca doar e we, nu? ...iar cu apretu'...ma gandesc ca nu-i bai, ramai zambareata...pe vecie...dar, vezi tu, totusi ar fi o problemuta...sa se tina dintii bine-nfipti...sa fii si tu o doamna bine cu dantura de reclama...adica, su nu apara vreo proteza, ca da rau la imagine!
Nyny, pe unde umbli azi, ca nu te-am auzit deloc?...ori are nevoie vedeta deja de impresar?
Mai fetelor, Alexia mea iar nu a dormit la prinz (nici ieri)...si nici cu masa nu prea s-a omorat! Asa se intampla cand sta cu soacra-mea

Mergi la inceput

Mariana,La multi ani randunoiului,multa sanatate,spor in toate!Sa aveti un weekend de vis.Grija mare cu apretu,ca nu se stie

am ramas fara socrela,m-am tinut tare pe pozitie!Al meu randunoi pleaca duminica la Buc.Azi m-am relaxat dupa amiaz,i-am sterpelit gipanu de servici ,si am taiat-o singura la Deva,l-am lasat cu fete,cu soacra,cu tot tacamu,iar cand m-am intors era liniste si pace,doar el cu fetele
Azi mi s-a nascut Daria pentru a doua oara,a facut 3 ani de cand a fost operata pe cord deschis,nici nu-mi vine sa cred ca am putut trece peste ce a fost,am crezut ca e sfarsitul lumii.Dar DD e mare.Multumesc randunicilor din vechiul stol care au fost langa mine si m-au ajutat.Cand o sa-i dau si eu de cap mai mult calculiciului,o sa pun si eu niste poze.Poate ma ajutati voi cu informatii despre manevre,ca in domeniul asta sunt tare,un we fain sa aveti

Mergi la inceput