Puiuti de Randunici 2008!! (484)
Raspunsuri - Pagina 16
alina_satena spune:
Fetelor noi am vrut sa mergem in Carol dar ne-a prins o ploaie crunta,ciorba o las pe maine mai aranjez asa cat de cat.Va las un fresh de piersici
Gherman_in spune:
Si la noi i-a dat cu galeata.M-am dus in Carrefur pa soare,iar cand am iesit,vijelie,nu faceau fata stergatoarele la masina.Noroc ca au ramas fete cu randunoiu acasa.Fetele sunt mai bine,au ramas doar cu tusea,dar mai rar,Iari cu nasul,dar am oprit antib.Maine e zi de smotru si calcat,dar promit ca vin la cafea![]()

alina_satena spune:
Tatiana si la mine e zi de smotru calcat si gatit
Doamne sper sa scap cat mai repede ca m-am saturat de atatea treburi in casa facute doar d emine.Acum ma asteapta un morman de vase de spalat la bucatarie
sa le termin.Seara buna
doinita_g spune:
No...am fost la inot cu Alexia!!! A fost super OK...ea zice: 'ce amuzant a fost'![]()
S-a palacit 1 ora...ce-a costat 20 lei...au fost vreo 10 copii, apa buna, caldura, instructor ok, cred ca mai repet experienta si sapt. veetoare![]()
Tatiana
micutele...si multa sanatate...eu ramasesem cu ideea ca mergeti la dr. dermatolog![]()
Alina
, tu zici ca scapi...da' cui pasezi toate trebile casei?
...sau poate n-am inteles eu bine?
Sper ca maine-i o zi mai normala...fara tornade, grindina, copaci rupti, ploi torentiale....ca doar e vineri, nu?

Va
si va doresc o noapte linistita...sper din tot sufletul sa nu se mai trezeasca pitica la ora 5dim
...poate o dovedeste inotu'![]()
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
alina_satena spune:
Astazi a stat sotul acasa va sta si maine,dar nu m-a ajutat cu nimikc,am facut doar mancare,curatenie spalat nu ptr ca a fost inaltarea de maine incepe iar greul pe mine
,trec eu si peste ziua de maine
MarianaPop spune:
Buna dimineata randunele
!
Poftiti la 

cafeaua care mentine corpul sanatos!
Am pregatit si ceai pentru fetele fara vicii
!
Azi am o zi plina! Revin mai tarziu!
Va doresc o zi excelenta cu cer senin
!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Buna dimineata,multam de cafea.Mie mi s-au dat planurile peste cap de dimineata cu smotru si calcatu.Sunt plina de nervi.auzi,vine soacramea la mine dim.la ora 7,randunoiu vre supa de rosii ,si piftele,eu o rog pe socrela sa faca ea piftelele,ea...imi zice sa le fac tot eu.Cu 2 copii mici,cu restul,atunci de ce....mai vine,mai are si pretentia sa o servesc la masa,se aseaza pe scaun si asteapta.Ba imi mai cere si apa,ca nu poate singura.Am niste
de nu mai pot.Ma duc si eu sa vad ce pot face intr-un timp atat de scurt,ca imediat iau fetele in primire cu culcatu,macar daca era timp frumos afara,sa le scot cu s.
Spor la lucru,la servici,si acasa.
doinita_g spune:
'Neatza, si eu prezenta la cafea!
...sper sa am o zi cat mai scurta la serv![]()

spor la treburi...ne auzim mai incolo!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
magdalena67 spune:
Buna dimineata!
Ieri am lipsit, dar motivat ca nu am avut net la servici si culmea culmilor aseara nu aveam nici acasa.
Yari de 2 zile nu serveste gradinita, vrea sa stea cu Nina ei, si uite asa ne plimbam de la o casa la alta.
De abia astept sa treaca orele , sa ajung acasa, vreau sa gatesc cate ceva azi , sa fac si curat caci maine mergem la un mot unde vor fi multi copilasi.
alina_satena spune:
Neatza fetelor,mu;ltam de cafea Mariana.Azi am in plan 

si gatit.Aseara mi-a fost tare rau,m-a durut
maseaua.Am luat o groaza de medicamente,m-a luat somnul la 5 dimineatza acum sunt mai ok,Va doresc o zi usoara.