epidemia din Germania cu e. coli

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu citisem ca autoritatile spera ca, cercetand printre furnizorii restaurantului sa gaseasca o pista, pentru ca mai multi oameni care au mancat acolo au fost infectati.

Edit: Din cate am inteles eu si articolul tau spune ca incearca sa gaseasca furnizorii, pentru ca in trei grupuri separate de oameni care au mancat acolo exista persoane bolnave. Inca nu au nimic oficial, insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Da Lali,poate furnizorii,insa restaurantul in sine nu e declansatorul!

Eu(in ciuda a celor ce s-a vehiculat la subiect )chiar imi doresc sa se gaseasca sursa infectziei,indiferent ca e Germania,Spania sau mai stiu ce alt coltz d elume!

Si mai cred ca in asemenea cazuri ,ar trebui sa fim unitzi ,nu sa aruncam cu invinuiri de o parte si de alta,sa nu ne mai atribuim rol de victima unica(atita timp cit exista victime colaterale),sa vedem ce s epoate face pnetru a depasi situatzia si a merge mai departe!

Actuala criza nu afecteaza DOAR Spania(asa cum se lasa impresia)ci si restul tzarilor EU,in mai mica sua mai mare masura!°

Eu vreau rosii si castravetzi sanatosi,sa-i pot minca cu incredere!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Evident ca cel mai important lucru ar fi sa se identifice sursa infectiei. Idiferent in ce tara din lumea asta.

Victime sunt in primul rand bolnavii.
Victime colaterale sunt cei care au pierderi enorme din cauza acestei isterii.

Inclusiv Romania pierde pentru ca e exportatoare de castraveti

http://stirileprotv.ro/stiri/international/harta-tarilor-afectate-de-isteria-bacteriei-ucigase-exporturile-de-legume-la-pamant.html

Acum treaba cu sa fim uniti mi se pare putin exagerata in lumea in care traim. Nici nemtii nu au fost uniti cu nimeni cand au anuntat gresit sursa infectiei (cu circumstante atenuante), fiecare ia masurile necesare pentru a se proteja.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Acum treaba cu sa fim uniti mi se pare putin exagerata in lumea in care traim. Nici nemtii nu au fost uniti cu nimeni cand au anuntat gresit sursa infectiei (cu circumstante atenuante), fiecare ia masurile necesare pentru a se proteja.

Bineintzeles ca nu in sensul de.. "Hai sa dam mina cu mina!",e vorba totusi de o bacterie caruia nu i se da de capat!la asta m-am referit cu...sa fim unitzi!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Conicidenta sau nu aseara am vazut un documentar despre una dintre cele mai grave epidemii de Ecoli si anume cea din Walkerton, Ontario

http://www.cbc.ca/news/background/health/ecoli-timeline.html

May 2000:

In the worst case of water contamination in Canadian history, seven people die and more than 2,300 fall ill in Walkerton, Ont., after a deadly strain of E.coli pollutes the town’s drinking water.

In 2002, a judicial inquiry into the contamination says the tragedy could have been prevented by the Ontario government and the region's public utilities managers.

Nu exista tratament nici pentru tulpina respectiva de Ecoli, dupa diareea hemoragica si afectarea rinichilor, bolnavii au fost trecuti pe dializa. Desi apa era contaminata in tot orasul, in functie de rezistenta fiecarui organism, o parte a populatiei s-a imbolnavit, unii chiar foarte grav, pentru unii turisti a fost suficienta o zi in oras pentru a lua bacteria si a face boala. Bacteria a aparut in dejectiile de la o ferma de vite si in urma unor ploi abundente a ajuns in puturi. Cum clorinarea era defectuos aplicata in reteaua de apa, Ecoli s-a raspandit rapid.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ultimele concluzii transmise,se paree ca s-a gasit"vinovatul"-germenii de soia si mungo!(nu stiu exact cum s etraduce in romaneste)

http://www.news.de/gesellschaft/855185723/nicht-genug-platz-fuer-ehec-kranke/1/

Germenii provin d ela o ferma din Germania!Sper ca asta sa fie intr-adevar cauza!

am scos in link ca se latzise pagina urit de tot!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

nu conteaza cum ii zice la mungo pe romaneste :), ca www.hotnews.ro/stiri-international-8768800-autoritatile-germane-sustin-germenii-fasole-cea-mai-probabila-sursa-infectiei-coli.htm" target="_blank"> uite ca ministrul agriculturii in Saxonia Inferioara "Lindemann a indemnat consumatorii din Germania sa nu mai manance niciun soi de germeni."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Germenii provin dela o ferma din Germania!

Stia Olimpia ce stia!

Mergi la inceput

Adica asta ?

http://www.bildderfrau.de/rezepte/fotogalerie-sommersalate-d9924.html

uite si legatura cu femeile: in Bild der Frau e prezentata ca noua moda la salatele de vara ...

Mergi la inceput